Nejsi přihlášen
Re: Tip: Vinné sklípky okolo Mělníka
Mour psal:Hojte, Parťáci nevíte o nějakých tipech na vinné sklípky okolo Mělníka nebo Litoměřic? Něco takového jako na Moravě, posedět, pobesedovat, ochutnat .... ...kdyby i s ubytováním tak gut
...f USB je celkem slušná hospa, ubytování tam maj taky a maj vítečný silváncký zelený a hlavně dobrou plzeň
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Mour psal:Hojte, Parťáci nevíte o nějakých tipech na vinné sklípky okolo Mělníka nebo Litoměřic? Něco takového jako na Moravě, posedět, pobesedovat, ochutnat .... ...kdyby i s ubytováním tak gut
...f USB je celkem slušná hospa, ubytování tam maj taky a maj vítečný silváncký zelený a hlavně dobrou plzeň
To mám za Krimmler Wasserfälle, žééé
Filous psal:Mour psal:Hojte, Parťáci nevíte o nějakých tipech na vinné sklípky okolo Mělníka nebo Litoměřic? Něco takového jako na Moravě, posedět, pobesedovat, ochutnat .... ...kdyby i s ubytováním tak gut
Lžeš! Jednou jsem se v tom vašem velkoměstě pokusil najíst v restauračním zařízení a od té doby se této lokalitě vyhýbám
ABik psal:Filous psal:Mour psal:Hojte, Parťáci nevíte o nějakých tipech na vinné sklípky okolo Mělníka nebo Litoměřic? Něco takového jako na Moravě, posedět, pobesedovat, ochutnat .... ...kdyby i s ubytováním tak gut
Lžeš! Jednou jsem se v tom vašem velkoměstě pokusil najíst v restauračním zařízení a od té doby se této lokalitě vyhýbám
...tag to eště něgdy skus, něco se změnilo u nás na fsi co se týká stravování... http://www.bilypav.cz/jidelni-listek /...a dyby ti nechutnalo, dám mladýmu přes dršku
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:ABik psal:Filous psal:
...f USB je celkem slušná hospa, ubytování tam maj taky a maj vítečný silváncký zelený a hlavně dobrou plzeňLžeš! Jednou jsem se v tom vašem velkoměstě pokusil najíst v restauračním zařízení a od té doby se této lokalitě vyhýbám
...tag to eště něgdy skus, něco se změnilo u nás na fsi co se týká stravování... http://www.bilypav.cz/jidelni-listek /...a dyby ti nechutnalo, dám mladýmu přes dršku
to vypada dobre ... delaj i rozvazku do lodenice?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
ABik psal:Filous psal:Mour psal:Hojte, Parťáci nevíte o nějakých tipech na vinné sklípky okolo Mělníka nebo Litoměřic? Něco takového jako na Moravě, posedět, pobesedovat, ochutnat .... ...kdyby i s ubytováním tak gut
Protože seš lakota a jed si v Jedovatá pavouk :)
ale di, Ty brepto ...
Filous psal:ABik psal:Filous psal:
...f USB je celkem slušná hospa, ubytování tam maj taky a maj vítečný silváncký zelený a hlavně dobrou plzeňLžeš! Jednou jsem se v tom vašem velkoměstě pokusil najíst v restauračním zařízení a od té doby se této lokalitě vyhýbám
Situace se vylepšila
huskyb12 psal:ABik psal:Filous psal:...f USB je celkem slušná hospa, ubytování tam maj taky a maj vítečný silváncký zelený a hlavně dobrou plzeň
Protože seš lakota a jed si v Jedovatá pavouk :)
...to už bych asi nepsal...
Loser psal:Filous psal:ABik psal:
Lžeš! Jednou jsem se v tom vašem velkoměstě pokusil najíst v restauračním zařízení a od té doby se této lokalitě vyhýbám...tag to eště něgdy skus, něco se změnilo u nás na fsi co se týká stravování... http://www.bilypav.cz/jidelni-listek /...a dyby ti nechutnalo, dám mladýmu přes dršku
to vypada dobre ... delaj i rozvazku do lodenice?
trochu mi to připomíná Alkron v Žirovnici, nezajdem tam "někdy" na vizitu?
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:trochu mi to připomíná Alkron v Žirovnici, nezajdem tam "někdy" na vizitu?
A už tam máme povolenej vstup? Je to teda nejakej rok co jsem tam byl, ale myslim, že obsluha si to pamatuje dodnes.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 22.06.2016 11:17:54 Offline |
Mour psal:...no tak a co ty sklepy?
V každym starym baráku je sklep a v některých bude i víno když zazvoníš a slušně požádáš tak tě do některých i pustí
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Mourku,podle reakcí a hovadin a podle toho,že vážná odpověď nepadla,bych usoudil,že sklípky v Mělniku budou asi pičovina a změnil bych směr cesty tam,kde sklípky pičovina nejsou
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Mourku,podle reakcí a hovadin a podle toho,že vážná odpověď nepadla,bych usoudil,že sklípky v Mělniku budou asi pičovina a změnil bych směr cesty tam,kde sklípky pičovina nejsou
...no tam se chystáme v rámci dovolené taky ... jen jsme chtěli zjistit rozdíl ...pár sklepů jsem našel, ale 4 hod. košt za 7-dmi kilo/os a tak , asi upadli na hlavu a po Vltavě dopluli do Mělníka
hlemejzd999 (Člen) 22.06.2016 18:25:29 Offline |
Ondráš psal:Luk psal:trochu mi to připomíná Alkron v Žirovnici, nezajdem tam "někdy" na vizitu?
A už tam máme povolenej vstup? Je to teda nejakej rok co jsem tam byl, ale myslim, že obsluha si to pamatuje dodnes.
letos tam Štěpán školil novou obsluhu a managera si posílal pro cigára ...
: „ to je manager ? hej čau vole manager , ty mi tam dojdeš viď ? “
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:letos tam Štěpán školil novou obsluhu a managera si posílal pro cigára ...
: „ to je manager ? hej čau vole manager , ty mi tam dojdeš viď ? “
Štěpán je zákazník, kterému se těžko odporuje.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Mour psal:VikecB12 psal:Mourku,podle reakcí a hovadin a podle toho,že vážná odpověď nepadla,bych usoudil,že sklípky v Mělniku budou asi pičovina a změnil bych směr cesty tam,kde sklípky pičovina nejsou
...no tam se chystáme v rámci dovolené taky ... jen jsme chtěli zjistit rozdíl ...pár sklepů jsem našel, ale 4 hod. košt za 7-dmi kilo/os a tak , asi upadli na hlavu a po Vltavě dopluli do Mělníka
počítám že f týdle voblasti si myslej že je to normální cena (blízko Prahy) proto se jezdí do sklípků na Moravu (velkej výběr, normální cena)
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Stránky: 1