Nejsi přihlášen
pls help! (oprava kožené kombinézy, zip)
Zdravim vsechny,
mam maly problem uz nekolik let mam dvojdilnou kombinezu Dainese a stalo se mi to, ze se rozbil zip co spojuje bundu a kalhoty a to tak ze uz se neda pouzit. No tak ted shanim novy zip delka 90cm a pokud mozno kovovy a stejne masivni jako byl origo. Volal jsem do PSI, ale tam mi slusne rekli, ze mi nepomohou. Z Dainese mi zip neposlou, ale muzu jim prej poslat komb. do IT, a ze prej za cca 2500kc a 3 mesice bude vse hotove a zpet v CR! Dnes jsem obehl vsechny calouniky co u nas jsou a ty bud nikdy takovy zip nevideli a nebo mi nabizeji tzv. kosteny (neznam kvalitu).
Nemate nekdo nejaky kontakt na nekoho kdo by mohl pomoci? A nebo mam jeste jednu variantu a to jest nechat celou kombi. sesit v jeden kus...
pls
Diky.
Editoval inkvizitorr (21.04.2007 14:17:51)
Only god can judge me!!!
Re: pls help! (oprava kožené kombinézy, zip)
..Mráčku,kdybys měl profil trochu v rychtiku,tak bych možná seznal,odkuď jsi.
..A potažmo i radu poskytl,páč jednoho šikovného pána znám.
..Ale takhle nevím,zda by ta má informace byla pro tebe ralevantní.
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
inkvizitorr (Administrator) 21.04.2007 14:16:07 Offline |
kdybys měl cestu do prahy, tak si zajeď na budějovickou (praha 4) tam sedí v suterénu budovy polikliniky dvě báby, co se zabejvaj jenom vopravama koženejch hadrů, menuje se to "semiška", tel tam je: 261006632... mě tam všívali taky novej zip do kalhot i bundy, bylo to asi do třech dnů a i se zipem to stálo myslim vokolo 1200,- (myslim, že jenom ten zip byl za 700)
doba je temná...
Oblak psal:diky kluci...
to Inkvizitorr,
co by jsi rekl na ten kostenej zip , myslis ze to neco vydrzi anebo na to radsi a preferovat kov?
...klidně tam nech dát kostěnej, bježně se dávaj i já ho tam mám...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
já bych taky potřeboval pomoct...chtěl jsem si nechat opravit zip na Nazran kombinéze,je tam takový spešl pogumovaný,aby to neprofouklo,tak se mi tam jiný dávat nechce,ale sehnat se nedá ani zips,ani jezdec,který mám pojebaný...
Zdravim vsechny,
uz jsem tu zase a to se stejnym dotazem, mesic je v tahu a ja stale nemam spojenou kombinezu.
Chci se optat nekoho z vas co ma nejakou podobnou zkusenost zda mi nemuzete poradit nejaky kontakt na firmu co umi mohutne kostene nebo kovove zipy. Asi nejakou specialku.
Uz si nevim rady nechal jsem si poslat zip od nejake firmy, ale je asi jen 6mm silny a na kombinezu je na muj vkus az moc titerny...
diky za pomoc
Only god can judge me!!!
Já sem si jednou nechával opravit bundu v Praze v Dlouhé ulici. Je tam taková normální opravda kožených oděvů. Myslím, že zip by ale dokázaly vyměnit všude, ne?
Jinak eště teda Dělnická ulice, Praha v Brixtonu. Pokud nemáš Brixton, tak to asi budou chtít zaplatit, ale když uděláš smutný voči, tak snad nebudou dělat problémy s opravou... Zkus to.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
thanks to Ondras a vsem ostatnim.
Jinak uz vas nebudu otravovat ,podarilo se mi sehnat kostenej zip v sedlarstvi , ktery vypada mohutneji nez ten kovovej co jsem mel doma asi 14 dni. Je sice o 10cm delsi nez potrebuju, tak uvidim, ted uz to bude jen na mem sevci, zda se mu vse povede a nic nezvrze
Only god can judge me!!!
Stránky: 1