Nejsi přihlášen
Help!
Pojeďte se mnou někdo zejtra na celodenní (den začíná kolem 11 :) ) výlet .....jedno kam, jen pryč z domu....sestra zorganizovala narozeninovou párty pro malýho kofolu (1rok) a pozvala svoje kamarádky taktéž s miminama........musim pryč jinak mně vodvezou do bohnic
Re: Help!
Hmmm, jak to tak vidim, tak asi pojedu sám, max. se projedu kolem nějakýho hřbitova, zbalim nějakou kost a pojedu na romantickou vyjížďku
Tak mi aspoň napište kam mám kurva jet
železňák (harachov) sem byl minule, sázava štemberk, už letos asi 5x, slapy to samý....
Lihy psal:Hmmm, jak to tak vidim, tak asi pojedu sám, max. se projedu kolem nějakýho hřbitova, zbalim nějakou kost a pojedu na romantickou vyjížďku
Tak mi aspoň napište kam mám kurva jet
železňák (harachov) sem byl minule, sázava štemberk, už letos asi 5x, slapy to samý....
No tak jestli chceš kolem hřbitova balit kosti, tak by si moh mít i celkem úspěch, těch tam je habaděj Sice ti neporadim, kam na vyjížďku, ale zato bych potřeboval já poradit. Zítra mám sraz ráno prej někde v Jesenici poslední benzínka vpravo před zatáčkou Když pojedu od Benešova, je to ta první před Jesenicí nebo až nějaká dál za Hondou? Díky
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Karlos psal:....ale zato bych potřeboval já poradit. Zítra mám sraz ráno prej někde v Jesenici poslední benzínka vpravo před zatáčkou Když pojedu od Benešova, je to ta první před Jesenicí nebo až nějaká dál za Hondou? Díky
Tak to teda nevim kterou myslíš
Jestli je to myšlený od Benešova, tak tam je opravdu benzínka před Jesenicí......ale že by tam byla zatáčka sem si nevšim.....leda, že by tam teť nejakou zatáčku postavili, už sem tam dlouho nebyl
Ale jestli je to myšleno od Prahy, tak je tam celkem nová benzínka (cca rok-dva stará) je malá žlutá se zelenym pruhem :) a je na straně "z prahy do jesenice" a za ní je opravdu zatáčka (pokud ovšem jedeš od prahy....jinak je před ní).
No a ještě tu máme jednu benzínku a ta je bez zatáčky a na konci Jesenice směrem do Říčan.....
Tak si vyber
ps. je to srozumitelný ne?
Osiris: vogo nevim jestli sou to voni....na fotkách jim nejsou vidět prsty u nohou....podle toho je bezpešně rozeznáš
Jinak cedulku s nápisem ledvinky s trhavinou nechte u dveří už mám
Wole
vo ty ségry kamarádky celkem nejde ale ty děcka bych asi nezvlád, dyk sám víš jak dokážou ječet.....já sem takovej klidumilovnej tvor
Lihy psal:Osiris: Wole
vo ty ségry kamarádky celkem nejde ale ty děcka bych asi nezvlád, dyk sám víš jak dokážou ječet
...japabyne woe, copag si myslíš že de zapomenout na to, jag ten malej parchant kvílel dyš sme ho táhli do tý márnice
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Lihy psal:Osiris: Wole
vo ty ségry kamarádky celkem nejde ale ty děcka bych asi nezvlád, dyk sám víš jak dokážou ječet...japabyne woe, copag si myslíš že de zapomenout na to, jag ten malej parchant kvílel dyš sme ho táhli do tý márnice
To je fakt, ale ty si kvílel víc když sem tě táhnul z tý márnice ven, že už musíme jít, že už svítá nevíš kdy přestat vogo, sem pak celej tejden musel poslouchat to tvoje mumlání:"ty děti hořely jak svíce....ty děti hořely jak ty svíce"
Stránky: 1