Nejsi přihlášen
Rozměry šroubů GN77B
Zdravím
Pokud toto téma zde už bylo, omlouvám se, ale s funkcí hledat jsem jej nenašel.
Nemá někdo seznam šroubů s rozměry, které jsou na banditu použity? Mám r96 a verzi N. Chtěl bych některé šrouby co už začínají oxidovat, reznout nebo už nejsou v dobré kondici, kvůli používání špatných křížových šroubováků vyměnit za nerezové.
Jenže bych ty šrouby chtěl mít dřív něž něco rozeberu. Přeci jenom ty šrouby jen tak nekoupím v obchodě, tedy aspoň u nás ne.
Samozřejmě se jedná o šrouby kapotáže, nebo vík. Šrouby co drží motor pohromadě měnit nebudu.
Děkuji za odpověď
PS. bandita mám týden, takže nikdy předtím jsem si seznam udělat nemohl.
Re: Rozměry šroubů GN77B
Na http://partsdepot.cz/ najdes vsechny dily. Najdes tam i ke každému šroubu číslo. Když to číslo pak hodíš do vzhledávače, tak ti to určitě vyhodí odkaz na kterém budou i rozměry.
Nebo si je na partsdepot rovnou objednat.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tu stránku znám, bohužel se mi nepodařilo z čísla najít nikde rozměr.
A originál nechci. Není důvod dávat za origo šroub s nějakou povrchovkou 60Kč, když mohu mít nerez se stejnou pevností za 5Kč a bude hezčí.
Dám příklad, šroub (02112-0545B) co drží pohromadě přepínače na řídítkách stojí v originálu 45Kč a z nerezu 5Kč.
Ale zkusím pohledat jestli nebude někde ta záměna číslo / rozměr, ale když to hledal prvně nic jsem nenašel.
K.a.s.y.m. (Člen) 16.08.2016 13:53:55 Offline |
no jo holt nedočkavej aby mi neutek ani kilometr..tak to holt na pár dní odstav rozeber změř nakup a smontuj
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...taky "Dám příklad, šroub (02112-0545B) co drží pohromadě přepínače na řídítkách" vyšroubuju, oměřím, zapíšu míry, zašroubuju zpátky a jdu jezdit, když bez toho nemůžu být, než si ho koupím novej
ps: jsem vůl, vím to ...lepší metoda, to dá rozum, je, si je koupit podle seznamu z brožury, ale když není, tak řešit se to dá
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:vyšroubuju, oměřím, zapíšu míry, zašroubuju zpátky a jdu jezdit, když bez toho nemůžu být, než si ho koupím novej
ps: jsem vůl, vím to ...lepší metoda, to dá rozum, je, si je koupit podle seznamu z brožury, ale když není, tak řešit se to dá
To jde taky, ale zkus to dělat u šroubů, které jsou do plastů a ty mají 20let. taky už to nemusí vydržet. Takže pokud to nemusím rozebírat, tak nebudu. A když bych musel tak už bych jen sáhl do šuplíku a vytáhl bych nový.
Třeba v servisním manuále nic takového není což je škoda.
Ale když to nenajdu, tak si na stránkách vytvořím sekci bandit a tam to budu dávat, ať je to i pro další užitečné.
K.a.s.y.m. (Člen) 16.08.2016 20:25:03 Offline |
mikirc psal:osiris psal:vyšroubuju, oměřím, zapíšu míry, zašroubuju zpátky a jdu jezdit, když bez toho nemůžu být, než si ho koupím novej
ps: jsem vůl, vím to ...lepší metoda, to dá rozum, je, si je koupit podle seznamu z brožury, ale když není, tak řešit se to dáTo jde taky, ale zkus to dělat u šroubů, které jsou do plastů a ty mají 20let. taky už to nemusí vydržet. Takže pokud to nemusím rozebírat, tak nebudu. A když bych musel tak už bych jen sáhl do šuplíku a vytáhl bych nový.
Třeba v servisním manuále nic takového není což je škoda.
Ale když to nenajdu, tak si na stránkách vytvořím sekci bandit a tam to budu dávat, ať je to i pro další užitečné.
seš první a nejspíš i poslední kdo to použije
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1