Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Rozměry šroubů GN77B

mikirc (Nový člen)
16.08.2016 08:48:38

Rozměry šroubů GN77B

Zdravím

Pokud toto téma zde už bylo, omlouvám se, ale s funkcí hledat jsem jej nenašel.
Nemá někdo seznam šroubů s rozměry, které jsou na banditu použity? Mám r96 a verzi N. Chtěl bych některé šrouby co už začínají oxidovat, reznout nebo už nejsou v dobré kondici, kvůli používání špatných křížových šroubováků vyměnit za nerezové.
Jenže bych ty šrouby chtěl mít dřív něž něco rozeberu. Přeci jenom ty šrouby jen tak nekoupím v obchodě, tedy aspoň u nás ne.
Samozřejmě se jedná o šrouby kapotáže, nebo vík. Šrouby co drží motor pohromadě měnit nebudu.

Děkuji za odpověď

PS. bandita mám týden, takže nikdy předtím jsem si seznam udělat nemohl.

Ondráš (Člen)
16.08.2016 11:22:44

Re: Rozměry šroubů GN77B

Na http://partsdepot.cz/ najdes vsechny dily. Najdes tam i ke každému šroubu číslo. Když to číslo pak hodíš do vzhledávače, tak ti to určitě vyhodí odkaz na kterém budou i rozměry.

Nebo si je na partsdepot rovnou objednat.

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
mikirc (Nový člen)
16.08.2016 12:29:16

Tu stránku znám, bohužel se mi nepodařilo z čísla najít nikde rozměr.

A originál nechci. Není důvod dávat za origo šroub s nějakou povrchovkou 60Kč, když mohu mít nerez se stejnou pevností za 5Kč a bude hezčí.

Dám příklad, šroub (02112-0545B) co drží pohromadě přepínače na řídítkách stojí v originálu 45Kč a z nerezu 5Kč.

Ale zkusím pohledat jestli nebude někde ta záměna číslo / rozměr, ale když to hledal prvně nic jsem nenašel.

K.a.s.y.m. (Člen)
16.08.2016 13:53:55

no jo holt nedočkavej aby mi neutek ani kilometr..tak to holt na pár dní odstav rozeber změř nakup a smontuj bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
osiris (Člen)
16.08.2016 14:55:55

...taky "Dám příklad, šroub (02112-0545B) co drží pohromadě přepínače na řídítkách" vyšroubuju, oměřím, zapíšu míry, zašroubuju zpátky a jdu jezdit, když bez toho nemůžu být, než si ho koupím novej smile1

ps: jsem vůl, vím to ...lepší metoda, to dá rozum, je, si je koupit podle seznamu z brožury, ale když není, tak řešit se to dá smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
huskyb12 (Administrator)
16.08.2016 15:55:07

Komplet sady (taky různě barevný) na víka se daly sehnat na ebay, ale je to dost dlouho, co sem je tam viděl

ale di, Ty brepto ...
mikirc (Nový člen)
16.08.2016 18:03:37

osiris psal:

vyšroubuju, oměřím, zapíšu míry, zašroubuju zpátky a jdu jezdit, když bez toho nemůžu být, než si ho koupím novej smile1

ps: jsem vůl, vím to ...lepší metoda, to dá rozum, je, si je koupit podle seznamu z brožury, ale když není, tak řešit se to dá smile1

To jde taky, ale zkus to dělat u šroubů, které jsou do plastů a ty mají 20let. taky už to nemusí vydržet. Takže pokud to nemusím rozebírat, tak nebudu. A když bych musel tak už bych jen sáhl do šuplíku a vytáhl bych nový.
Třeba v servisním manuále nic takového není což je škoda.
Ale když to nenajdu, tak si na stránkách vytvořím sekci bandit a tam to budu dávat, ať je to i pro další užitečné.

K.a.s.y.m. (Člen)
16.08.2016 20:25:03

mikirc psal:
osiris psal:

vyšroubuju, oměřím, zapíšu míry, zašroubuju zpátky a jdu jezdit, když bez toho nemůžu být, než si ho koupím novej smile1

To jde taky, ale zkus to dělat u šroubů, které jsou do plastů a ty mají 20let. taky už to nemusí vydržet. Takže pokud to nemusím rozebírat, tak nebudu. A když bych musel tak už bych jen sáhl do šuplíku a vytáhl bych nový.
Třeba v servisním manuále nic takového není což je škoda.
Ale když to nenajdu, tak si na stránkách vytvořím sekci bandit a tam to budu dávat, ať je to i pro další užitečné.

seš první a nejspíš i poslední kdo to použije

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS