Nejsi přihlášen
rok vyroby gumy ???
hledal jsem ve staršich diskuzich ale nic ..a tak se ptám ,,jak poznam kdy byla guma vyrobena ..dneska mi nabizel jeden typek mez sportek M1..za 900 kč a vzorek 80 procent jen nevim kdy byla vyrobena ,aby nebyla nejaka stará ...našel jsem tam v takovem ovalu čisla 1103 je to jako rok.:::?? ZKUSTE PORADIT ..MAM TO VZÍT ..NA JEBKU
Re: rok vyroby gumy ???
Tyresek psal:čus osiris.pěkně jste mi to ráno dali
...ale prt, tag to neber to my sme v jádru hodný kucí vesměs sranda a někdy moje nerudný bramborový rejpání (furat teť banuje - sebepoškozování , tag se nezúčastnil) sem takovej škodič, duševní
...ale že bys vo sobje něco připsat moch do toho profilu, to jako jó, jináč tě moc milovat nebudem páč vo tobje hovno víme
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Tyresek psal:čus osiris.pěkně jste mi to ráno dali
...ale prt, tag to neber to my sme v jádru hodný kucí vesměs sranda a někdy moje nerudný bramborový rejpání (furat teť banuje - sebepoškozování , tag se nezúčastnil) sem takovej škodič, duševní
...ale že bys vo sobje něco připsat moch do toho profilu, to jako jó, jináč tě moc milovat nebudem páč vo tobje hovno víme
Já to taky neberu.jsem tady mezi váma naprosto v poho.něco málo jsem hňápnul na profil,ať je teda ten přehled.Joo..jsem tady nový..jednou se začít musí..namám žádnou mášu,a není to vesměs o bandaskách.Prostě mám rád jednu stopu od mala.A tiše vám závidím,snad na neco zase někdy sednu.
A to druhé je, že mán rád gumy.Měco snad o nich vím a co ne zjistím..né s tlachů,ale od lidí kterým jsem už něco prodal.A proto jsem i tady...mám gumy.ceny nízké.tak proč platit víc.... nechci to tady brát jako reklamu...servrů je na netu mraky co dělají gumy.Ale pokud pomůžu budu rád a snad i kucí tady...
to tyresek tak kdyžses tak hezký uved ,nadhod potřebuju na horneta 9 sadu 120/70/17 a 180/55/17 a vyždycky jsem jezdil na sport turist a chtěl bych zkusit nake lepivější ..uvažoval jsem o sport atack dopředu a road atack dozadu ..nebo qualifiery ?? dík
šmidaN psal:to tyresek tak kdyžses tak hezký uved ,nadhod potřebuju na horneta 9 sadu 120/70/17 a 180/55/17 a vyždycky jsem jezdil na sport turist a chtěl bych zkusit nake lepivější ..uvažoval jsem o sport atack dopředu a road atack dozadu ..nebo qualifiery ?? dík
Zdarec,díky za postřeh..snažil jsem se,tak jsem ti tu nabídku na ty nové lepidla hodil na mail.Hoď oko a uvidíš.Měco se doskladňovalo,takže pokud nabudou sedět.vymyslíme něco jiného..čau
Stránky: 1