Nejsi přihlášen
Re: ...závada dobíjení - alternátor (modely od 2007)
A nedostalo to taky slupku pri crashu z drivejska ?
...ne, je to na druhý straně víka, najelo to od tý doby nějakejch 8-10tis., stator jsem při následný výměně víka kontroloval, žádej optickej náznak, cívky jsem proměřoval, měly předepsaný odpory a altík dával ven hodně přes limit 60V
...tohle je podle všeho postupně vyjiskřenej a následným teplem vyčuzenej spoj mezi drátama cívky a kabelama, kterej se vždycky nachází přímo pod tou příchytkou (asi výrobní nedokonalost)
...naopak tahle závada, jak jsem teď při shánění statoru zjistil, že zdaleka nejsem sám a že teda nejsem ani první a nebudu dost pravděpodobně ani poslední, je častou slabinou originálního statoru a replika naopak údajně drží už spolehlivě ...no uvidíme
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 09.09.2016 13:34:44 Offline |
tak to se mám na co těšit na kolik tě vyšla prosím tě replika pač jednou už mě dobijení pozlobilo ale bez záasahu se samo opravilo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Na tohle vypalování a kurvení dobíjení umřela polovina suzučích endur DR
A druhá polovina umřela na vydřený vačky a narovnaný vahadla a celkově rozpadnutý hlavy
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom psal:tak to se mám na co těšit na kolik tě vyšla prosím tě replika pač jednou už mě dobijení pozlobilo ale bez záasahu se samo opravilo
...replika 3400,- vs origo 11400,-
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1