Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 11.09.2016 18:16:27 Offline |
Kdo jede pa 16.9.(2016?) směr azije
Jedete někdo v ten patek ? nechce se mi jet samotnymu , tak bych se někde připojil , třeba k pražcům,nebo podobně
Já to vlákno nemůžu najít, nebo žádný není ?
Editoval osiris (11.09.2016 19:59:55)
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Re: Kdo jede pa 16.9.(2016?) směr azije
hlemejzd999 psal:Jedete někdo v ten patek ? nechce se mi jet samotnymu , tak bych se někde připojil , třeba k pražcům,nebo podobně
Já to vlákno nemůžu najít, nebo žádný není ?
...vlakmo neni, jen pozvanky emailem
hlemejzd999 (Člen) 11.09.2016 18:23:28 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:Jedete někdo v ten patek ? nechce se mi jet samotnymu , tak bych se někde připojil , třeba k pražcům,nebo podobně
Já to vlákno nemůžu najít, nebo žádný není ?...vlakmo neni, jen pozvanky emailem
Jo tak , me to bylo divny , ze sem to četl a ted to tu neni ... ale i tak bych byl rad kdyby se někdo ozval ,případně emailem
K.a.s.y.m. (Člen) 11.09.2016 20:50:21 Offline |
faitík psal:osiris psal:...americkej jede, ale myslim, že přes německo a polsko
Mu zavolej, treba se rad prida
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 11.09.2016 21:40:38 Offline |
Drakoxxl psal:Pražci valej okolo 16h z Práglu kvůli času nejspíš po D1, ale v případě chcance plechovkej přes KH, Holomóc, tak nevím jestli sem ti pomohl
....přes KH? Spíš přes HK, né?
Jestli v 11 zkolauduji , jedu v poledne...jestli ne, jedu taky...
Honzik8719 (Člen) 12.09.2016 10:53:32 Offline |
Americkej psal:Kokoti, mi zaskočil večerní panák. Prdelky si dělejte z modelíny
S tím by ti mohl poradit Kojak, ten prý jednou polknul panáka
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 12.09.2016 11:03:51 Offline |
Petr J. psal:Drakoxxl psal:Pražci valej okolo 16h z Práglu kvůli času nejspíš po D1, ale v případě chcance plechovkej přes KH, Holomóc, tak nevím jestli sem ti pomohl
Jestli v 11 zkolauduji , jedu v poledne...jestli ne, jedu taky...
On myslel pres kutnou horu kurva hosi aby jste dojeli jeden jede pres polsko druhej pres kh no jsem jeste zvedav
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Petr J. psal:Drakoxxl psal:Pražci valej okolo 16h z Práglu kvůli času nejspíš po D1, ale v případě chcance plechovkej přes KH, Holomóc, tak nevím jestli sem ti pomohl
Jestli v 11 zkolauduji , jedu v poledne...jestli ne, jedu taky...On myslel pres kutnou horu kurva hosi aby jste dojeli jeden jede pres polsko druhej pres kh no jsem jeste zvedav
Se budou trousit cestou necestou, hlavně že dorazí jinak jestli můžu doporučit mou oblíbenou, tak nejlepe se mi jezdilo přes Havl. Brod, Žďár, Boskovice a tam... Krásná sladká 19-tka
Život je boj-mašina je nej!!!
hlemejzd999 (Člen) 12.09.2016 13:36:47 Offline |
Kukii psal:Banditatom psal:Petr J. psal:
Jestli v 11 zkolauduji , jedu v poledne...jestli ne, jedu taky...On myslel pres kutnou horu kurva hosi aby jste dojeli jeden jede pres polsko druhej pres kh no jsem jeste zvedav
Se budou trousit cestou necestou, hlavně že dorazí jinak jestli můžu doporučit mou oblíbenou, tak nejlepe se mi jezdilo přes Havl. Brod, Žďár, Boskovice a tam... Krásná sladká 19-tka
a v Boskovicích co ? ... tam končí asfalt , nebo co ? .. ( jo tudy taky občas jezdime )
hlemejzd999 psal:Kukii psal:Banditatom psal:
On myslel pres kutnou horu kurva hosi aby jste dojeli jeden jede pres polsko druhej pres kh no jsem jeste zvedavSe budou trousit cestou necestou, hlavně že dorazí jinak jestli můžu doporučit mou oblíbenou, tak nejlepe se mi jezdilo přes Havl. Brod, Žďár, Boskovice a tam... Krásná sladká 19-tka
a v Boskovicích co ? ... tam končí asfalt , nebo co ? .. ( jo tudy taky občas jezdime )
možná že tudyma pojedem palici,tak se tam nemotej
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
hlemejzd999 (Člen) 12.09.2016 14:26:41 Offline |
Kim psal:hlemejzd999 psal:Kukii psal:
Se budou trousit cestou necestou, hlavně že dorazí jinak jestli můžu doporučit mou oblíbenou, tak nejlepe se mi jezdilo přes Havl. Brod, Žďár, Boskovice a tam... Krásná sladká 19-tkaa v Boskovicích co ? ... tam končí asfalt , nebo co ? .. ( jo tudy taky občas jezdime )
možná že tudyma pojedem palici,tak se tam nemotej
v pohodě ..ja vyjizdim tak okolo šestý ráno ( než se vypravim, tak je osum ) , takže se potkáme až tak někde u Olomouce a tam je to široký
ve čtyry sem tam ( spíš kolem šestý ) , takže se ještě možná na cestě potkám s těma pražcema, co pojedou přes tu KH
K.a.s.y.m. (Člen) 12.09.2016 18:29:48 Offline |
hlemejzd999 psal:Kim psal:hlemejzd999 psal:
a v Boskovicích co ? ... tam končí asfalt , nebo co ? .. ( jo tudy taky občas jezdime )možná že tudyma pojedem palici,tak se tam nemotej
v pohodě ..ja vyjizdim tak okolo šestý ráno ( než se vypravim, tak je osum ) , takže se potkáme až tak někde u Olomouce a tam je to široký
ve čtyry sem tam ( spíš kolem šestý ) , takže se ještě možná na cestě potkám s těma pražcema, co pojedou přes tu KH
to jedeš zkratkou přes šumavu,ne? Nebo tu Americkýho variantu německo polsko
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 12.09.2016 18:38:20 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:Kim psal:
možná že tudyma pojedem palici,tak se tam nemotejv pohodě ..ja vyjizdim tak okolo šestý ráno ( než se vypravim, tak je osum ) , takže se potkáme až tak někde u Olomouce a tam je to široký
ve čtyry sem tam ( spíš kolem šestý ) , takže se ještě možná na cestě potkám s těma pražcema, co pojedou přes tu KHto jedeš zkratkou přes šumavu,ne? Nebo tu Americkýho variantu německo polsko
hele ted fakt nevim,kudy pojedu...ale jestli pojedu sam, tak nejlip mi to vychazi pres tu Kutnou Horu a Hradec Králové
Stránky: 1