Nejsi přihlášen
Kompresia valcov
Čaute bandoidem urobiť menší servis,olej nový sviečky nové lebo majú už dosť nabehané a jedna je sfarbená do čierna asi veľa zmesi? ostatné sú hnedé to je asi dobre.a chcem zmerať kompresia valcov neviete koľko majú mať max?a koľko minimálne?
Re: Kompresia valcov
...mer za studena s plnym plynem...fsechno pot 9 je spatne, standard je 12,5...volej se leje do valcu abys zjistil, esi sou vybjehly valce nebo f pici krousky a dys s volejem nameris stejny hodnoty jako bez nej, sou valce pravdepodobne cajk ...dys nepomuze volej, utika ti kompres pres vrsek...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Takže zamerané,dojel sem pak pol hodiny nechal schladiť bola síce ešte tepla no začal som merať bez oleja
1-9,7
2-8,3
3-9,7
4-10,5
No tá 2 asi dosť slabá podlial som ju olejom a zvýšili sa na 9,5 čo nato Filous?
Druhé som nepodlieval olejom len tú 2
Jak ta motorka jede? Normálně? Kolik žere voleja? Zasírá svíce? Pokud jede,voleja nežere litr na tisíc a co chvíle nestartuje kuli černejm svícím,tak bych s tym nedělal nic a jezdil. Pokud je to volejnička,svíce co chvíla jak zapečenej škvarak,tak bych sundal hlavu a válce,přektoužkoval to,nechal udělat hlavu a gufera na ventilech a muselo by to jet. Než by se to zadřelo dole
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 21.09.2016 06:38:13 Offline |
Neřešit jezdit
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1