Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen


Index » Technická poradna » Dotaz Martingsx

Inakuba (Nový člen)
21.04.2007 14:34:32
Offline

Dotaz Martingsx

Zdarec,
potřeboval bych poradit, četl jsem Tvoje příspěvky ohledně Inazumy a dynojetu. Mám teď čerstvě namontovanej laďák (Ina 2001)Scorpion a na brzdě jsem zjistil, že to sice zvedlo výkon, ale taky ochudilo směs, tak přemýšlím, jestli investovat do dynojetu. Jakou kombinaci máš na motce Ty (myslím, jakej laďák a jak si to natryskoval?). Byl si po motáži znovu na brzdě?
Díky za radu

martingsx (Člen)
21.04.2007 21:51:49
Offline

Re: Dotaz Martingsx

Kolik HP ti na zadním kole naměřili? Pořídil jsem tam taky nejdřív scorpiona a  i bez brzdy byla znát zvýšení díry ve středních otáčkách.
Dynojet Ti doporučuju. Výkon to zvedlo a hlavně motorka jde podstatně líp za plynem. Při plný akceleraci na 1 to lehce přizvedává přední kolo. Proti továrnímu nastavení je to nebe a dudy. Maximálka se zvedne nepatrně ale motor je nádherně pružnej ve středních točkách. Spotřeba 6 litrů.
Rok 2000 je mezní kdy karbece nezkousnou KN filtr. Takže já (rv 2000) jezdím na seriovým vzduch filtru. S KN o 3 koně nižší výkon a hlavně horší průběh, kdy se kolem 5 tis děsně "klepala"křivka.
NA zadním kole jsem měl 83 koní, maximum co měli d-bazi bylo 86 koní s KN filtrem ale to byl r.v. 1998. To ještě byly motory líp nastaveny (viz asi blbnutí kolem emisí).
Namontovat to jde i doma. Já to tenkrát nikdy nedělal, dneska bych si na to troufnul.
Nastavení je v každém balení a efekt poznáš dobře, funguje to proti továrnímu nastavení. Niance doladíš jedině na brzdě (máš tam na výběr 4 typy trysek atd.).
Existuje i levnější varianta a to větší klasická hlavní tryska (třeba 110 nebo 115) a podložit jehly. Měl jsem to cca 14 než na mě došla řada na brzdě pro instalaci Dynojet sady a fungovalo to docela dobře. Na dynojet sadu tohle nastavení při akceleraci od 5-8 tis nemá( lepší tvar jehly u DJ sady). Taky na HT 115 logicky víc žralo, tak 6,5-7 litrů.
Pokud máš konkrétní dotaz dej vědět nebo mail.

bobule (Člen)
21.04.2007 22:00:02
Offline

Re: Dotaz Martingsx

co si chlapci aspoň trochu vyplnit profilyidontknow


to jebu
Inakuba (Nový člen)
22.04.2007 09:40:37
Offline

Re: Dotaz Martingsx

Na zadním kole s tim Scorpionem naměřili 78 koni. Přesně jak řikáš, kolem 5-6 tis krouťák neroste a nad 6 to vyletí zase nahoru. Tak o tom docela uvažuju. Kdyžtak mi napiš na mail (jakub.soupal@seznam.cz)jakou tam máš teď HT. Namontoval bych to doma, to není problém, v těch jejich dynojet návodech to je docela dobře popsaný. Ale na brzdu to mám celkem daleko, takže se mi tam moc nechce, no uvidím, jak se to bude chovat po montáži.

Board footer



W3C XHTML 1.0 W3C CSS

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson
design & modifications of punBB: Syky
testing: Inkvizitorr