Nejsi přihlášen
Babybox
za posledni tri roky jsem najel dohromady asi 1000 km a o motorkach uz toho moc nevim. Za to jsem se za ty 3 roky naucil prebalovat posrany pliny, chystat umely mliko, poradat cajove dychanky pro panenky, denne shlednu 5-6 animovanych pohadek a neprijde mi vubec hloupe jit v patek spat v osm vecer.
A jelikoz uz i Progear dozavodil, tak jsem se chytnul narazky z jineho vlakna a zakladam otcovsky chlivek "Babybox" (myslim, ze i Kukiina je vitana )
A hned si postezuju.
Uz mesic jsem nepozil kapku alkoholu, pac nejakej kokotskej dochtor naznal, ze druhej loser prijde na svet predcasne a tak drzim pohotovost. No a nakonec je to tak, ze dokonce prenasime a dochtor nema lepsi radu nez, ze mame prcat Kdyby to jako rekla nejaka stara frigidni dochtorka, tak to jeste pochopim. Ale jak neco takovyho muze udelat chlap chlapovi ...? Nevztahujou se na to nejaky zenevsky konvence nebo neco?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 12.11.2016 17:02:31 Offline |
Re: Babybox
Jaky si to udelas takovy to mas😀. Jezdit a chlastat se da furt.Jen to chce vic planovat a uz to nejde tolik formou hura akce..takze ve finale toho je sice neme,ale netreba se toho uplne vzdavat.Navic nejaka sklenicka se da i doma,ze
Dalsi varianta je mit kamose se stejnym "problemem".Pak se daj planovat akce pro deti u kterejch se taky dobre popije a da se venovat i motorkam..mel jsem takhle zabity cely leto😁😁
To bud rad ze k tem detem jeste nedodelavas bydleni nebo jiny financne a casove zajimavy veci😁😁
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Nesnasim hromadne akce s detma
Pred dvema mesicema jsem koupil novej byt, provedl rozsahlejsi rekonstrukci, sbalil a prestehoval veci z toho staryho. Dalsi rekonstrukce a doladovani budou probihat za provozu.
Na nedostatek jezdeni si nestezuju
K.a.s.y.m. (Člen) 12.11.2016 18:55:38 Offline |
Loser psal:Nesnasim hromadne akce s detma
Pred dvema mesicema jsem koupil novej byt, provedl rozsahlejsi rekonstrukci, sbalil a prestehoval veci z toho staryho. Dalsi rekonstrukce a doladovani budou probihat za provozu.
Na nedostatek jezdeni si nestezuju
Jsi to spatne pochopil...deti nechas manzelce a chlastas s kamosema😁😁😁
..plně chápu....dvě děti - holky (4,2). Masakr...bez lihu to fakt nejde...
Poslední dobou u nás zní jen soundtrack do pekla ( ) .. to v těch brožůůrách o dětech nebylo...
..když občas vyjedu,tak neslízám z motorky, jedu jako o život a snažím se najezdit co nejvíce, když vyjedu.....jezdívám nejraději hoodně brzo ráno, než se haranti probudí..
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
To bych musel jezdit v pět bo ten náš klouček vstává před šestou. Sem se tři roky nevyspal takže jít spát před desátou neni problém. No a když je ňáká akcička tak sem mezi prvníma co padaj na hubu. Ale na motorce těch 6-7 tisíc za rok najezdim takže vlastně celkem dobrý.
Smrt je ze všeho to poslední.
Děkuji, že jsem vítána s dětmi je sranda.. Lezou na nervy, rodiče par let nespí, ale když už je rodič úplně v , tak to přijde, pomazlí se a řekne 'to bude dobré', tak to stojí za to... ve 4 letech už to jezdí na motorce v helmě a když budu naivní, tak nas to v 15-ti nepošle do Samá pozitiva a jistoty... už se těšíme na společné rodinné vyjížďky a nové generaci Bandit Pičo zdar
Život je boj-mašina je nej!!!
Loser psal:za posledni tri roky jsem najel dohromady asi 1000 km a o motorkach uz toho moc nevim. Za to jsem se za ty 3 roky naucil prebalovat posrany pliny, chystat umely mliko, poradat cajove dychanky pro panenky, denne shlednu 5-6 animovanych pohadek a neprijde mi vubec hloupe jit v patek spat v osm vecer.
A jelikoz uz i Progear dozavodil, tak jsem se chytnul narazky z jineho vlakna a zakladam otcovsky chlivek "Babybox" (myslim, ze i Kukiina je vitana )
A hned si postezuju.
Uz mesic jsem nepozil kapku alkoholu, pac nejakej kokotskej dochtor naznal, ze druhej loser prijde na svet predcasne a tak drzim pohotovost. No a nakonec je to tak, ze dokonce prenasime a dochtor nema lepsi radu nez, ze mame prcat Kdyby to jako rekla nejaka stara frigidni dochtorka, tak to jeste pochopim. Ale jak neco takovyho muze udelat chlap chlapovi ...? Nevztahujou se na to nejaky zenevsky konvence nebo neco?
Doktoři toho nakecaj, děti mění... Až se vám Filda narodí, tak ten chlast dozeneš na konvence se vyser, ber to tak, že pan doktor těch už viděl tolik, že na to nemůže už mít ani chuť, tak to bral dle sebe, že k tomu potřebuje lékařské doporučení
Podle mě vám to doporučil proto aby vám aspoň něco doporučit mohl... vypadá to pořád o něco líp než kdyby vám narovinu řekl dělejte co chcete a stejně ho nevyženete pokud nebude chtít sám... Takhle jste měli aspoň nějakou naději že to třeba pomůže ale mladej má prostě svojí hlavu
No a krizi s nechlastáním rozumím kort za takovýhle vyhrocený cituace... ale vem si to tak že až vykoukne tak to konečně doženeš... Pavla to dožene možná tak nejdřív za půl roku...
Ten kdo nerodil, nekojil nebo není vyléčenej alkoholik (asi) si ani neumí představit jaký to je peklo skoro dva roky nechlastat, ani když už je totálně vyřízenej ale prostě nemůže...
Takže vydrž Prťka, vydrž... bude líp... nejpozdějc příští víkend jsi už v lihu
Tolik pohled od druhého pohlaví, od konečně dočkající se znovu chlastající maminy...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Soucitim s tebou a mam to podobne, mimo toho ocekavani druheho potomka. Akorat teda chlastam, jinak bych to neprezil. Takova ukryta plechovka piva nebo placatka je na detskem hristi nebo prochazce s kocarkem k nezaplaceni.
>>> neznam bolest <<<
Loser psal:... No a nakonec je to tak, ze dokonce prenasime a dochtor nema lepsi radu nez, ze mame prcat Kdyby to jako rekla nejaka stara frigidni dochtorka, tak to jeste pochopim. Ale jak neco takovyho muze udelat chlap chlapovi ...? Nevztahujou se na to nejaky zenevsky konvence nebo neco?
Strýcfajtr !!!
No..to je vlákno!!
-
Dopadlo to přesně tak, jak jsem čekal, že to dopadne.. Pani se vrací domu mezi 18 -20hod z práce, takže pěkně fotr mezi slepičkama z místního beverly hills ve školce..
Aspoň, že už to máme za barákem a nemusim jí vozit do jeslí posranejch
Teď už je s ní prdel, ale je to samoost, páč mě fakt nebaví si číst pohádky a tvořit něco z papíru, takže se většinou musí zabavit sama a musim říct, že je to v tomhle zlatý dítě..nědy mě nechá i usnout..
Jo a pro ty, co to ještě nevědí mám novinu jak prase!!
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 14.11.2016 16:58:36 Offline |
Meloun psal:No..to je vlákno!!
-
Dopadlo to přesně tak, jak jsem čekal, že to dopadne.. Pani se vrací domu mezi 18 -20hod z práce, takže pěkně fotr mezi slepičkama z místního beverly hills ve školce..
Aspoň, že už to máme za barákem a nemusim jí vozit do jeslí posranejch
Teď už je s ní prdel, ale je to samoost, páč mě fakt nebaví si číst pohádky a tvořit něco z papíru, takže se většinou musí zabavit sama a musim říct, že je to v tomhle zlatý dítě..nědy mě nechá i usnout..
Jo a pro ty, co to ještě nevědí mám novinu jak prase!!
Cekate druhy a tentokrat budes tehotnej ty??😁😁😁
Banditatom (Člen) 14.11.2016 18:58:32 Offline |
Meloun psal:Skoros to uhod! Těhotnej jsem, ale druhý nečekáme.. Aha..
Taky jsem po porodu nesplask, ale roba me furt dofukuje
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 14.11.2016 20:14:32 Offline |
Banditatom psal:Meloun psal:Skoros to uhod! Těhotnej jsem, ale druhý nečekáme.. Aha..
když se necháš
Banditatom (Člen) 14.11.2016 20:28:40 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Meloun psal:Skoros to uhod! Těhotnej jsem, ale druhý nečekáme.. Aha..
když se necháš
Mam silne vyvinutou slabou vuli
K.a.s.y.m. (Člen) 14.11.2016 21:05:46 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
Taky jsem po porodu nesplask, ale roba me furt dofukujekdyž se necháš
Mam silne vyvinutou slabou vuli
To znam😁😁😁😁😁
tak. a je to venku. Mame novej prirustek - Filip Loser Zridkavesely. Pani vic v pohode nez ja a malej ma na parecku. Konecne jsem si nalil par domacich.
Kdyby to jako nekoho zajimalo, tak 49 cm a 3,8 kg. Vypada tak trochu jako Mike Tyson, ale vsici tvrdej, ze je celej ja Na fotky vam seru. Za par let si ho vezmu na nejakej sraz jako bodyguarda.
Mejte se. Par mesicu me zda asi zase neuvidite
Loser psal:tak. a je to venku. Mame novej prirustek - Filip Loser Zridkavesely. Pani vic v pohode nez ja a malej ma na parecku. Konecne jsem si nalil par domacich.
Kdyby to jako nekoho zajimalo, tak 49 cm a 3,8 kg. Vypada tak trochu jako Mike Tyson, ale vsici tvrdej, ze je celej ja Na fotky vam seru. Za par let si ho vezmu na nejakej sraz jako bodyguarda.
Mejte se. Par mesicu me zda asi zase neuvidite
Tolik nářků a už je venku velká gratulace a tobě prolite játra
K.a.s.y.m. (Člen) 15.11.2016 06:18:31 Offline |
Zbyno tak gratulace velika
Banditatom (Člen) 15.11.2016 08:48:27 Offline |
Gratulace prevelika
Progear 650 (Člen) 16.11.2016 09:47:45 Offline |
Gratulace!!!
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Honzik8719 (Člen) 16.11.2016 10:15:02 Offline |
Gratulace !
...relativní kochač...
nicola.foxx (Člen) 21.11.2016 14:41:26 Offline |
Gratuluju k prodloužení galejí.
TVL mě z toho ranního vožení capartů do školky a školy mrdne.
Jediná věc která mě ráno umí poradne pobavit, je vidět podobně zpruzelýho Xichta jak to taky vede po vsi do úschoven
No a do toho to posraný plánování dovolenejch podle prázdnin a ředitelskýho volna je taky k posrání. Kurva bych si rád vzal dovolenou pro svou zábavu a ne abych byl dětskej hlídač a bavič.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Gratuluju k prodloužení galejí.
TVL mě z toho ranního vožení capartů do školky a školy mrdne.
Jediná věc která mě ráno umí poradne pobavit, je vidět podobně zpruzelýho Xichta jak to taky vede po vsi do úschoven
No a do toho to posraný plánování dovolenejch podle prázdnin a ředitelskýho volna je taky k posrání. Kurva bych si rád vzal dovolenou pro svou zábavu a ne abych byl dětskej hlídač a bavič.
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 12.01.2017 20:09:21 Offline |
To kukina: nevim proc ale jsem dneska nejaky rozmlaceny
Banditatom (Člen) 13.01.2017 07:49:41 Offline |
Kukii psal:Banditatom psal:To kukina: nevim proc ale jsem dneska nejaky rozmlaceny
zeptej se Rendyho, ten o tom dost ví
Dam s nim v patek rec e jeden nechodici druhej chodici nenak na to nejyem zvyklej
Loser psal:neserte me. Vsechny vas rozsekam, sraci
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … g_1090.jpg
....pěkný dupačkytaky už mám nový trikot
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Progear 650 (Člen) 19.01.2017 11:29:09 Offline |
Loser psal:cecek
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 19.01.2017 12:00:51 Offline |
Loser psal:cecek
Ty kojis?
Loser psal:Banditatom psal:Loser psal:cecek
Ty kojis?
no jisteeee. Mame emancipaci, ne? Pani chodi parit a ja se staram o deti
...jj to znám:
Kamarádi: " Loser, pojď na pivo ! "
Loser: " Hanba mužům, kterým žena vládne ! Vysaju a přijdu !
Mour psal:Loser psal:Banditatom psal:
Ty kojis?no jisteeee. Mame emancipaci, ne? Pani chodi parit a ja se staram o deti
...jj to znám:
Loser: " Hanba mužům, kterým žena vládne ! Vysaju a přijdu !
Spravne to je: :Vysaju, vytru, vyskladam mycky, naladuju mycky, pohraju si s detma, zeptam se pani, co je noveho v tom serialu, ktery sleduje .... a jdu spat"
Loser psal:Mour psal:Loser psal:
no jisteeee. Mame emancipaci, ne? Pani chodi parit a ja se staram o deti...jj to znám:
Loser: " Hanba mužům, kterým žena vládne ! Vysaju a přijdu !Spravne to je: :Vysaju, vytru, vyskladam mycky, naladuju mycky, pohraju si s detma, zeptam se pani, co je noveho v tom serialu, ktery sleduje .... a jdu spat"
...bych řek, že Tvá drahá dráždí hada bosou nohou
Mour psal:Loser psal:Mour psal:
...jj to znám:
Loser: " Hanba mužům, kterým žena vládne ! Vysaju a přijdu !Spravne to je: :Vysaju, vytru, vyskladam mycky, naladuju mycky, pohraju si s detma, zeptam se pani, co je noveho v tom serialu, ktery sleduje .... a jdu spat"
...bych řek, že Tvá drahá dráždí hada bosou nohou
v mym pripade spis zizalu
Stránky: 1