Nejsi přihlášen
killerrebel (Člen) 24.11.2016 18:22:22 Offline |
Jede na 3 válce
Zdravím, nastartuji motorku se sytičem vše OK, po zahřátí a stáhnutí sytiče na volnoběžné otáčky taky vše OK, ale jak nasednu a rozjedu se tak cca od 2500 ot. do 4500 bez výkonu, jede na 3 válce no prostě hnus, ale jak překonám zhruba těch 5000 ot. tak je to v normě a motorka jede jak má i v tom rozmezí kde to jelo předtím na 3 válce.
Jde o B 650 r.v. 2005, už mi to dělá nějaký ten měsíc, svíčkama to není ty jsem měnil, i palivový filtr, i různe laborování s aditivama, vzducháč je taky čištěný ale porád stejné....
někdo nějakej tip??
Editoval osiris (24.11.2016 20:48:51)
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
Banditatom (Člen) 24.11.2016 18:52:14 Offline |
Re: Jede na 3 válce
Aditiva ti nepomuzou.... co karbeci kdy si je naposled delal?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
killerrebel (Člen) 24.11.2016 21:50:51 Offline |
osiris psal:...a ten vzducháč máš stejnej a dekl airboxu dobře usazenej?
Vzduchový filtr mam KN už několik roků, a pravidelně čistím, a myslím si že dekl je dobře usazenej....
killerrebel (Člen) 24.11.2016 21:53:30 Offline |
Banditatom psal:Aditiva ti nepomuzou.... co karbeci kdy si je naposled delal?
myslíš jako synchronizaci? tu mam s ventilama udělanou cca 3 000km v tom sem poctivy... podle manualu..
K.a.s.y.m. (Člen) 25.11.2016 06:28:45 Offline |
killerrebel psal:Banditatom psal:Aditiva ti nepomuzou.... co karbeci kdy si je naposled delal?
myslíš jako synchronizaci? tu mam s ventilama udělanou cca 3 000km v tom sem poctivy... podle manualu..
Ne myslili jako vyndany rozebrany vycisteny..moderni benziny plny biosracky dokazou karburatovy pekne zalepit..a podle toho jak to pises mas problem pri prechodu z volnobehu do pul plynu kdy se o chod stara jeste volnobezny okruh takze bych rek ze bud mas pricpanou volnobeznou trysku a nebo nebo nejaky kanal od ni..pripadne vzduch k ni.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:killerrebel psal:Banditatom psal:Aditiva ti nepomuzou.... co karbeci kdy si je naposled delal?
Ne myslili jako vyndany rozebrany vycisteny..moderni benziny plny biosracky dokazou karburatovy pekne zalepit..a podle toho jak to pises mas problem pri prechodu z volnobehu do pul plynu kdy se o chod stara jeste volnobezny okruh takze bych rek ze bud mas pricpanou volnobeznou trysku a nebo nebo nejaky kanal od ni..pripadne vzduch k ni.
...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
killerrebel (Člen) 25.11.2016 10:24:33 Offline |
K.a.s.y.m. psal:killerrebel psal:Banditatom psal:Aditiva ti nepomuzou.... co karbeci kdy si je naposled delal?
Tak to jsem jeste nedelal, tak na jare odvezu znamemu, mel by mit moznost nechat vycistit ultrazvukem.
Jinak mi nekdo rekl ze by to mohla byt skripla membrana ve vicku ci co.
K.a.s.y.m. (Člen) 25.11.2016 10:30:54 Offline |
killerrebel psal:K.a.s.y.m. psal:killerrebel psal:
myslíš jako synchronizaci? tu mam s ventilama udělanou cca 3 000km v tom sem poctivy... podle manualu..Ne myslili jako vyndany rozebrany vycisteny..moderni benziny plny biosracky dokazou karburatovy pekne zalepit..a podle toho jak to pises mas problem pri prechodu z volnobehu do pul plynu kdy se o chod stara jeste volnobezny okruh takze bych rek ze bud mas pricpanou volnobeznou trysku a nebo nebo nejaky kanal od ni..pripadne vzduch k ni.
Tak to jsem jeste nedelal, tak na jare odvezu znamemu, mel by mit moznost nechat vycistit ultrazvukem.
Jinak mi nekdo rekl ze by to mohla byt skripla membrana ve vicku ci co.
Jestli to nikdy nikdo nerozebiral a a zacalo to delat samo od sebe tak urcite ne..membranu jsem videl poskozenou jem mechanicky nekym,ale nikdy ne samu od sebe..to by byla hodne velka nahoda..sazim na pricpanou trysku z biosracek
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
killerrebel (Člen) 25.11.2016 12:37:55 Offline |
Zdenek psal:Ještě bych zkusil jednu nádrž 100oct. benzinem. Zdenek.
To uz jsem zkousel, i ruzne aditiva a nic.
Stránky: 1