Nejsi přihlášen
Banditpičo fakan sraz
Přátelé a kamarádi.. Když se v posledních letech zdárně rozmnožujem, tak nás s Rendym napadlo, co takhle v létě zrobit fakan sraz s tim, že matky pojedou s dětmi auty a tatínci na motorkách či auty s rodinami... Je to jen průzkum, zda-li to bude mit nějaký úspěch zkusili bychom to pak třeba na tom kempu, co bylo ted žebrožraní nebo jinde, kde to je kindfriendly
Samosebou jsou zváni i svobodní, bezdětní i ti, co maj fakany odrostlé a tak, prostě ti, kteří zachrání chlastaci reputaci. Tož se vyjádřete
Život je boj-mašina je nej!!!
Re: Banditpičo fakan sraz
proč ne?
chce to jen vybrat nějaký místo, kde budou atrakce jako bazen aby se děcka mohly topit a prolejzacky aby měly odkud padat, při vstupu rozdat kartičky s SOS cislama a adresou nejblizsi pohotovosti a muze bejt sraz jak remen
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Dobrá zimní antidepresivní myšlenka, jen pokud to bude v době prázdnin, tak kempy jsou full a ten parťákův okupujou diskokindertáborníci na který jezdí MP až ve 3 ráno
Takže nejpíš by to chtělo těsně před holiday sezónou
P.S.: Pro info: Na Žirovnici už , takže tam už ne, pokud se nenajde někde něco jiného.
Lepší někdy, než nikdy.
Banditatom (Člen) 19.12.2016 08:48:33 Offline |
Za juniora jsem pro prijede uz na ducati
To Filousej: tak jed s mamou autej ty
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Jak říká Luk, něco takového bych si taky představovala... Co jsem koukala po okolí, tak třeba toto nevypadá zas tak zlehttp://www.autokemp.budisov.cz/ organizačně bychom se museli poradit s parťákem z Altendorfu a plavacim parťákem z Kopru... Jelikož tou dobou bude už naše buchta na světě a bude mit pár měsíců, tam se mi celkem zamlouvají socialky na chatkach a tak.... Prázdninový provoz bych zkusila, ale moc tomu nedávám.. Spis před anebo hned začátek září...
Banditatom (Člen) 19.12.2016 09:25:23 Offline |
Tom jr. psal:já to prcám ...
ale já byl dycky problémový děcko
Dis do teho budes busit jak smyslu zbaveny tak to mozna do leta stihnesa hlidat muze dedousek
To plavaci parťák: jak tam u vás vypadá toto? https://www.dokempu.cz/pribor/kemp-koup … otogalerie
K.a.s.y.m. (Člen) 19.12.2016 09:50:44 Offline |
No v podstate proc ne..maly bude pres rok tak to bude jednodussi
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 19.12.2016 09:56:24 Offline |
Kukii psal:To plavaci parťák: jak tam u vás vypadá toto? https://www.dokempu.cz/pribor/kemp-koup … otogalerie
Tetka je to tam pekny ale asi by korcak(majitel) bandu motorkaru nekousnul...a kdyz jsou vedra tak je tam hlava na hlave jukni jests na koupaliste camp libotin je to cca 2km od kateriny....no a co katerina?
Banditatom (Člen) 19.12.2016 09:56:46 Offline |
K.a.s.y.m. psal:No v podstate proc ne..maly bude pres rok tak to bude jednodussi
Privezes nevestu?
Banditatom psal:Kukii psal:To plavaci parťák: jak tam u vás vypadá toto? https://www.dokempu.cz/pribor/kemp-koup … otogalerie
Tetka je to tam pekny ale asi by korcak(majitel) bandu motorkaru nekousnul...a kdyz jsou vedra tak je tam hlava na hlave jukni jests na koupaliste camp libotin je to cca 2km od kateriny....no a co katerina?
Kateřina jo, jen by to chtělo nejakou hospodu, kde nam daj najíst a ta tam neni... Chtělo by to něco s hospodou, bazénem a prolézačky....
Kukii psal:Banditatom psal:Kukii psal:To plavaci parťák: jak tam u vás vypadá toto? https://www.dokempu.cz/pribor/kemp-koup … otogalerie
Kateřina jo, jen by to chtělo nejakou hospodu, kde nam daj najíst a ta tam neni... Chtělo by to něco s hospodou, bazénem a prolézačky....
Mour psal:Kukii psal:Banditatom psal:
Tetka je to tam pekny ale asi by korcak(majitel) bandu motorkaru nekousnul...a kdyz jsou vedra tak je tam hlava na hlave jukni jests na koupaliste camp libotin je to cca 2km od kateriny....no a co katerina?Kateřina jo, jen by to chtělo nejakou hospodu, kde nam daj najíst a ta tam neni... Chtělo by to něco s hospodou, bazénem a prolézačky....
To taky nevypadá zle
K.a.s.y.m. (Člen) 19.12.2016 10:41:27 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:No v podstate proc ne..maly bude pres rok tak to bude jednodussi
Privezes nevestu?
No jestli tak sebou bude mit 4,5 letyho bodygarda tak nevim nevim jestli by uspel
...a teť vážně...se mnou určitě nepočítejte, já sem ve vjeku, že jag vidim usmrkanýho a uřvanýho šklebáka, tag bych ho seřezal, ať má proč řvát, na to fakt nemam nervy, sem alegorickej na haranti pot patnáct, dycky dyš vidim něco malýho, tag mi naskáčou pupínky a stávam se značně nerudnym ...ale užite si to
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...a teť vážně...se mnou určitě nepočítejte, já sem ve vjeku, že jag vidim usmrkanýho a uřvanýho šklebáka, tag bych ho seřezal, ať má proč řvát, na to fakt nemam nervy, sem alegorickej na haranti pot patnáct, dycky dyš vidim něco malýho, tag mi naskáčou pupínky a stávam se značně nerudnym ...ale užite si to
...kecáš, v USB jsi si hrál chvilku z Davídkem, mám foto
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Filous psal:...a teť vážně...se mnou určitě nepočítejte, já sem ve vjeku, že jag vidim usmrkanýho a uřvanýho šklebáka, tag bych ho seřezal, ať má proč řvát, na to fakt nemam nervy, sem alegorickej na haranti pot patnáct, dycky dyš vidim něco malýho, tag mi naskáčou pupínky a stávam se značně nerudnym ...ale užite si to
...chvilku...chvilku se udržim f korekt rovině
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:kojaksro psal:Filous psal:...a teť vážně...se mnou určitě nepočítejte, já sem ve vjeku, že jag vidim usmrkanýho a uřvanýho šklebáka, tag bych ho seřezal, ať má proč řvát, na to fakt nemam nervy, sem alegorickej na haranti pot patnáct, dycky dyš vidim něco malýho, tag mi naskáčou pupínky a stávam se značně nerudnym ...ale užite si to
...a tímto si svůj denní díl dobroty vyčerpal
Banditatom (Člen) 19.12.2016 12:38:36 Offline |
Filous psal:kojaksro psal:Filous psal:...a teť vážně...se mnou určitě nepočítejte, já sem ve vjeku, že jag vidim usmrkanýho a uřvanýho šklebáka, tag bych ho seřezal, ať má proč řvát, na to fakt nemam nervy, sem alegorickej na haranti pot patnáct, dycky dyš vidim něco malýho, tag mi naskáčou pupínky a stávam se značně nerudnym ...ale užite si to
Pockej az ti pristanou na vikend vnoucata
K.a.s.y.m. (Člen) 19.12.2016 13:04:02 Offline |
Banditatom psal:Filous psal:kojaksro psal:
...kecáš, v USB jsi si hrál chvilku z Davídkem, mám foto...chvilku...chvilku se udržim f korekt rovině
Pockej az ti pristanou na vikend vnoucata
Pri pohledu na toho divnyho fousatyho pana tam budou chodit za trest a ne s radosti..tak tam nebudou tak casto
Banditatom (Člen) 19.12.2016 13:09:34 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Filous psal:
...chvilku...chvilku se udržim f korekt roviněPockej az ti pristanou na vikend vnoucata
Pri pohledu na toho divnyho fousatyho pana tam budou chodit za trest a ne s radosti..tak tam nebudou tak casto
.....a nebo pri prichodu se chudaci poserou poscijou tata taky vyhrozoval s hlidanim a ted vola kdy privezem prcka
K.a.s.y.m. (Člen) 19.12.2016 13:40:29 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
Pockej az ti pristanou na vikend vnoucataPri pohledu na toho divnyho fousatyho pana tam budou chodit za trest a ne s radosti..tak tam nebudou tak casto
.....a nebo pri prichodu se chudaci poserou poscijou tata taky vyhrozoval s hlidanim a ted vola kdy privezem prcka
To je vsude stejny..nejdriv..mozna..nekdy ..uvidim..acpak jsou radi ze je tam maj i kdyz je nekdy i velmi radi vraci
Progear 650 (Člen) 19.12.2016 14:37:21 Offline |
Myslím, že by to šlo...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous psal:...a teť vážně...se mnou určitě nepočítejte, já sem ve vjeku, že jag vidim usmrkanýho a uřvanýho šklebáka, tag bych ho seřezal, ať má proč řvát, na to fakt nemam nervy, sem alegorickej na haranti pot patnáct, dycky dyš vidim něco malýho, tag mi naskáčou pupínky a stávam se značně nerudnym ...ale užite si to
Celkem tě chápu a třeba parťák z Altendorfu ještě něco pro normální lidi vymyslí
andre.marek (Člen) 19.12.2016 19:42:32 Offline |
mám to podobně, takže myslím že se maximálně stavíme podívat na tu hrůzu
hlemejzd999 (Člen) 19.12.2016 20:55:56 Offline |
Ze bych vzal mladou ? v létě už ji bude osumnact ,tak už by na nějakou tu houpacku taky mohla .
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
VikecB12 psal:hlemejzd999 psal:Ze bych vzal mladou ? v létě už ji bude osumnact ,tak už by na nějakou tu houpacku taky mohla .
Nechtěl sem jet,ale možná to ještě přehodnotím
Nechces vyvencit Šárku? Můžete i bez Vikina
Banditatom (Člen) 20.12.2016 09:20:36 Offline |
Kukii psal:hlemejzd999 psal:Ze bych vzal mladou ? v létě už ji bude osumnact ,tak už by na nějakou tu houpacku taky mohla .
vem jí jako hlídací chůvu
A mame tetku na hlidani
Banditatom (Člen) 20.12.2016 11:42:52 Offline |
Kukii psal:Mour psal:...tak chcete jet ze svojima děckama? anebo je super tetka na hlidání ?
Obojí
Moure partaku jde videt ze uz si s toho vypadnul
andre.marek (Člen) 20.12.2016 12:21:21 Offline |
Mour psal:...a tak moc jste je chtěli!
Já je varoval...
Banditatom (Člen) 20.12.2016 12:38:31 Offline |
andre.marek psal:Mour psal:...a tak moc jste je chtěli!
Já je varoval...
Nebud drzej jo!
Banditatom (Člen) 20.12.2016 13:52:30 Offline |
Filous psal:...to je vono, přitáhnou smradi, zrejou se a haranti aby hlídali ty co uš to maj zaplaťsatan vodbytý ánebo ty kerý eště nevjedi vocogou
Psssst
Filous psal:...to je vono, přitáhnou smradi, zrejou se a haranti aby hlídali ty co uš to maj zaplaťsatan vodbytý ánebo ty kerý eště nevjedi vocogou
....v jedenáct večer se bude umolousanej malej chlapeček dožadovat plačtivým hlasem svého tatínka a soukmenovec mu sdělí: " Vole, tvého fotra už vodnesli ve vosum "
K.a.s.y.m. (Člen) 20.12.2016 14:05:31 Offline |
Mour psal:Filous psal:...to je vono, přitáhnou smradi, zrejou se a haranti aby hlídali ty co uš to maj zaplaťsatan vodbytý ánebo ty kerý eště nevjedi vocogou
....v jedenáct večer se bude umolousanej malej chlapeček dožadovat plačtivým hlasem svého tatínka a soukmenovec mu sdělí: " Vole, tvého fotra už vodnesli ve vosum "
Jelikož tou dobou budu kojna, tak hlídání kdyztak zvládnu.. Vypít to musí Rendy za mě
Banditatom (Člen) 20.12.2016 19:53:08 Offline |
Kukii psal:Filous psal:...to je vono, přitáhnou smradi, zrejou se a haranti aby hlídali ty co uš to maj zaplaťsatan vodbytý ánebo ty kerý eště nevjedi vocogou
Jelikož tou dobou budu kojna, tak hlídání kdyztak zvládnu.. Vypít to musí Rendy za mě
Tak jo berem te za slovo prihraju ti toma a pujdem dospat ten rok a pul
Banditatom psal:Kukii psal:Filous psal:...to je vono, přitáhnou smradi, zrejou se a haranti aby hlídali ty co uš to maj zaplaťsatan vodbytý ánebo ty kerý eště nevjedi vocogou
Podminka hlídání je, že musíš chlastat jinak nehlidam
Banditatom (Člen) 20.12.2016 20:45:12 Offline |
Žirafa psal:Kukii psal:Podminka hlídání je, že musíš chlastat jinak nehlidam
V tom případě hlásím dva kousky na hlídání
Fajn tatinci si daji do nosanku
K.a.s.y.m. (Člen) 20.12.2016 20:46:12 Offline |
Banditatom psal:Kukii psal:Filous psal:...to je vono, přitáhnou smradi, zrejou se a haranti aby hlídali ty co uš to maj zaplaťsatan vodbytý ánebo ty kerý eště nevjedi vocogou
máš problémy se spanim nebo ,co?
Něco o dětech
Mladý a moderní pár se rozhodl, že si udělají miminko. Přestali používat antikoncepci ... měsíc, dva, tři, půlrok ... nic. Začali měnit polohy, nic. Vyzkoušeli bylinky, odvary, nic. Naobjednávali si doplňky stravy a léky na potenci a podporu plodnosti, nic nepomohlo.
Co se dá dělat - nakonec šli k lékaři: "Pane doktore, chtěli bychom mít děťátko, ale nijak se nám nedaří. Zkoušeli jsme všechno, bez antikoncepce, v různých polohách, lecjaké odvary a léky, dokonce jsme i šamanovi volali ... a nic! "
Lékař se na ně tak dlouho a zkoumavě zadívá a říká: "To už vám do čista jebe, chlapi ?!"
Lepší někdy, než nikdy.
Banditatom (Člen) 21.12.2016 15:33:52 Offline |
Pouziju slova partaka"blbecci s ustavu" ale prvni fotka fakt sedi
Banditatom psal:Žirafa psal:Kukii psal:Podminka hlídání je, že musíš chlastat jinak nehlidam
V tom případě hlásím dva kousky na hlídání
Fajn tatinci si daji do nosanku
Počkej, počkej, já to myslela tak že Kukííně přidám naše zvířátka na hlídání a já budu popíjet s tatínkama
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Žirafa psal:Banditatom psal:Žirafa psal:
V tom případě hlásím dva kousky na hlídáníFajn tatinci si daji do nosanku
Počkej, počkej, já to myslela tak že Kukííně přidám naše zvířátka na hlídání a já budu popíjet s tatínkama
Ženo má, ja to pochopila
Kukii psal:Žirafa psal:Banditatom psal:Fajn tatinci si daji do nosanku
Ženo má, ja to pochopila
... no... ty jo... neboj za rok až nebudeš kojná si to zopáknem a hlídat budou tatínkové
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Žirafa psal:Kukii psal:Žirafa psal:
Počkej, počkej, já to myslela tak že Kukííně přidám naše zvířátka na hlídání a já budu popíjet s tatínkamaŽeno má, ja to pochopila
... no... ty jo... neboj za rok až nebudeš kojná si to zopáknem a hlídat budou tatínkové
Teď je otázka, jestli vůbec vude prvni ročník
Banditatom (Člen) 25.12.2016 21:09:21 Offline |
Kukii psal:Žirafa psal:Kukii psal:
Ženo má, ja to pochopila... no... ty jo... neboj za rok až nebudeš kojná si to zopáknem a hlídat budou tatínkové
Teď je otázka, jestli vůbec vude prvni ročník
Teta ja pomoc slibil a duse se najdoukdyz teda mame to hlidani
Banditatom psal:Kukii psal:Žirafa psal:
... no... ty jo... neboj za rok až nebudeš kojná si to zopáknem a hlídat budou tatínkovéTeď je otázka, jestli vůbec vude prvni ročník
Teta ja pomoc slibil a duse se najdoukdyz teda mame to hlidani
ted jedeme za vlky do hor, kde i lišky dávají dobrou noc a signál tam na štěstí nedorazil, tak se pak do toho pustim.... Uvidíme, co se bude dát vykouzlit
Banditatom (Člen) 03.01.2017 08:07:22 Offline |
Kukii psal:To plavací parťák: jaky máš mail? Zatim to vypadá na cca 10 chalup... Zitra odpo zkusim nezapomenout a zkusim usmlouvat nejaky termín
Kamenictvihornak@seznam.cz kde?
Banditatom (Člen) 05.01.2017 18:01:17 Offline |
Kukii psal:A každý mi tam prosim napište, jestli nějaké vaše dítko bude chrnet v cestovní postýlce, ať mám přehled v pelechach
Nemyslis ze ten termin je krapec sibenicni?
Banditatom psal:Kukii psal:A každý mi tam prosim napište, jestli nějaké vaše dítko bude chrnet v cestovní postýlce, ať mám přehled v pelechach
Nemyslis ze ten termin je krapec sibenicni?
Je... Ale pani a její styl vyjadřování je taky šibeniční až se bude blížit 10., tak obvolam toho, kdo tu napsal, že jo a nestihl se napsat a pak se uvidí nikterak to nehrotim, max . žádný sraz nebude
Jsme s paní tou dobou out a hlavně nevím jestli bychom ty bandití fakan uslintance v takovým množství dali.
My snad máme do vnoučat daleko, takže zatím všem banditím množitelům držím palce a fandím Vám, ať tu demografickou křivku tlačíte tím správním neslimáckým směrem
Lepší někdy, než nikdy.
K.a.s.y.m. (Člen) 06.01.2017 11:00:05 Offline |
Pul roku dopredu neslibim vubec nic..to je na me moc daleko.
Banditatom (Člen) 06.01.2017 13:06:57 Offline |
Lubošek psal:Kdyš bude nejhůř, tak dám Progeara do kočáru, ale budu potřebovat chatku s přebalovacím pultíkem
Pojd si to utrit ty voe uplne ho vidim jak kope nozickama a breci
Banditatom psal:Lubošek psal:Kdyš bude nejhůř, tak dám Progeara do kočáru, ale budu potřebovat chatku s přebalovacím pultíkem
to snad dela od te doby, co ho znam
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Banditatom psal:Lubošek psal:Kdyš bude nejhůř, tak dám Progeara do kočáru, ale budu potřebovat chatku s přebalovacím pultíkem
to snad dela od te doby, co ho znam
Nechte ho žít, už je to velký taťka
Kukii psal:Loser psal:Banditatom psal:
Pojd si to utrit ty voe uplne ho vidim jak kope nozickama a brecito snad dela od te doby, co ho znam
tatka urcite ...
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Banditatom (Člen) 06.01.2017 13:49:45 Offline |
Kukii psal:Loser psal:Banditatom psal:
Pojd si to utrit ty voe uplne ho vidim jak kope nozickama a brecito snad dela od te doby, co ho znam
Dit ho potomek prerostl uz hodinu po porodu
Progear 650 (Člen) 06.01.2017 19:23:07 Offline |
Takove solidni vlakno to tu bylo !
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 06.01.2017 19:38:05 Offline |
Progear 650 psal:Takove solidni vlakno to tu bylo !
Promin ale vis jak nam uz s tech deti jebeteda aspon me!
K.a.s.y.m. (Člen) 06.01.2017 19:38:35 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Pul roku dopredu neslibim vubec nic..to je na me moc daleko.
Na poslední chvíli pak uz jenom můžeme půjčit náš malinký 7m stan
Pripadny ubytovani neni problem,ale dik za nabidku.
malda psal:Říká se že děti a starý lidi je stejná pakáž tak já bych jel ale bez dozoru a potřeboval bych sem tam vyměnit plinku a dovest k jídlu . tak jestli by na mě někdo dohlid ??? jo a na noc pohádku !!!
Pokud ti nebude vadit 3 měsíční mrne, tak můžeš k nám na pětku
K.a.s.y.m. (Člen) 06.01.2017 22:51:18 Offline |
No ja myslim ze Malda bude mit svuj bydlik
Banditatom (Člen) 07.01.2017 08:38:04 Offline |
malda psal:Říká se že děti a starý lidi je stejná pakáž tak já bych jel ale bez dozoru a potřeboval bych sem tam vyměnit plinku a dovest k jídlu . tak jestli by na mě někdo dohlid ??? jo a na noc pohádku !!!
prebalim k potrave privezu
Musí přiznat že si hovno pamatuju protože jak říkal nebožtík Kelly geronti maj problémy s pamětí tak jak mi Lenka připoměla budem dost pravděpodobně na dovolené ! ale není to jisté . ale pokud by to vyšlo a nebude lejt sem tam na moto !! Ted se láme chleba píšou se dovolený a do konce ledna bude vše jasny . Já mám volno furt ale Lenka si nemuže moc vybírat !!