Nejsi přihlášen
Re: Banditpičo fakan sraz
malda psal:Musí přiznat že si hovno pamatuju protože jak říkal nebožtík Kelly geronti maj problémy s pamětí tak jak mi Lenka připoměla budem dost pravděpodobně na dovolené ! ale není to jisté . ale pokud by to vyšlo a nebude lejt sem tam na moto !! Ted se láme chleba píšou se dovolený a do konce ledna bude vše jasny . Já mám volno furt ale Lenka si nemuže moc vybírat !!
V klidu. My budem mít určitě dva pelechy volné
Život je boj-mašina je nej!!!
ten kemp je super... jezdíme tam s kámošama na skútrech na víkendový BB trip
a loni na fesťák Budišovské Letnice...
no a moc nepočítejte s tím, že budete ponocovat a hlavně hulákat... v jednu se zavře hospoda a táhněte spat...je to rodinný kemp a docela se tam na klid hledí...
no a právě proto sme začli jezdit na ten fesťák...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:ten kemp je super... jezdíme tam s kámošama na skútrech na víkendový BB trip
a loni na fesťák Budišovské Letnice...
no a moc nepočítejte s tím, že budete ponocovat a hlavně hulákat... v jednu se zavře hospoda a táhněte spat...je to rodinný kemp a docela se tam na klid hledí...
no a právě proto sme začli jezdit na ten fesťák...
Dík za doporučení, mi se osobně libily ty socialky na chatách aj recenze mají dobré, prý akorát společne socialky nejsou nic moc.. Uvidíme... Myslim, že do jedné vydrží pouze tatínci a vytrvale maminky zbytek zapadne do pelechu před půlnocí za klid budeme rádi, i když vedle toho našeho můžou jezdit tanky a je mu to jedno ten festak tam vypadá velice lákavě, takže se nedivím, že mají návštěvnost
Progear 650 (Člen) 09.01.2017 21:11:11 Offline |
Kukii psal:Osi, Houska a spol. HELP! podařilo se mi smazat akci, nejde to nějak vrátit, aniž by se dotyční museli přihlašovat znova??
Obrat se na Filouse
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Kukii psal:Osi, Houska a spol. HELP! podařilo se mi smazat akci, nejde to nějak vrátit, aniž by se dotyční museli přihlašovat znova??
Hláška: smazat? .... ano ......chcete opravdu smazat?.....ano! .... a co po tomto u PC následovaly za hlášky ?
PS: Ivča chtěla po provedení tohoto úkonu na konci dovolené hodit foťák do moře, jakože ji spadnul
K.a.s.y.m. (Člen) 10.01.2017 09:05:11 Offline |
Mour psal:Kukii psal:Osi, Houska a spol. HELP! podařilo se mi smazat akci, nejde to nějak vrátit, aniž by se dotyční museli přihlašovat znova??
Hláška: smazat? .... ano ......chcete opravdu smazat?.....ano! .... a co po tomto u PC následovaly za hlášky ?
PS: Ivča chtěla po provedení tohoto úkonu na konci dovolené hodit foťák do moře, jakože ji spadnul
jeste ze se to dvakrat zepta jestli to chces smazat.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kukii psal:Ani se me to nezeptalo... Na tabletu je to hned vedle upravit a mam asi tlustý palec
Jinak to mam vsechno na papíře, akorat věk děti mi chybí
jen znovu zaloz tu akci a ja ti tam pridam vsechny drive prihlasene i s tema komentarema
jinak je to asi dalsi vec, co by se dala upravit - aby se dala obnovit smazana akce.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Kukii psal:Ani se me to nezeptalo... Na tabletu je to hned vedle upravit a mam asi tlustý palec
Jinak to mam vsechno na papíře, akorat věk děti mi chybíjen znovu zaloz tu akci a ja ti tam pridam vsechny drive prihlasene i s tema komentarema
jinak je to asi dalsi vec, co by se dala upravit - aby se dala obnovit smazana akce.
Je to tam
Kukii psal:Kožak psal:coe tohleto za bandití sraz? berete šklebouny a jedete auťákama?
Fakan sraz budu muset dokopat Rendyho, aby alespoň on dojel na motorce a snad se přidá i paavlin
Já myslel že maminkové jedou autem a tatínky na moto !! A že bude vyjíždka že ráno vypadnem a maminkove at si užijou pohodu s potomstvem !!
Banditatom (Člen) 11.01.2017 21:08:09 Offline |
malda psal:Kukii psal:Kožak psal:coe tohleto za bandití sraz? berete šklebouny a jedete auťákama?
Fakan sraz budu muset dokopat Rendyho, aby alespoň on dojel na motorce a snad se přidá i paavlin
Já myslel že maminkové jedou autem a tatínky na moto !! A že bude vyjíždka že ráno vypadnem a maminkove at si užijou pohodu s potomstvem !!
Trambus jede "konecne"taky
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
malda psal:Kukii psal:Kožak psal:coe tohleto za bandití sraz? berete šklebouny a jedete auťákama?
Bud tak anebo Rendy chtěl hromadny výlet...
malda psal:Já myslel že maminkové jedou autem a tatínky na moto !! A že bude vyjíždka že ráno vypadnem a maminkove at si užijou pohodu s potomstvem !!
...když tak se stav ke mě a někam vyjedem ať nemusíš na výlet do lanového parku
Mour psal:malda psal:Já myslel že maminkové jedou autem a tatínky na moto !! A že bude vyjíždka že ráno vypadnem a maminkove at si užijou pohodu s potomstvem !!
Tak jo a stejne by se mohli oběvit i dalši jednotlivci na jednodenku na vylet !!
údaje k platbě:
v tabulce se každý najdete, částka je včetně poplatku místnímu úřadu. Parkování se kdyžtak vyřeší až na místě.
Částku bych prosila zaplatit do konce března na č.ú. 670100-2209838372/6210 s tim, že v popisu pro příjemce bude přezdívka, kdo to poslal. Dík kukii
malda psal:Mour psal:malda psal:Já myslel že maminkové jedou autem a tatínky na moto !! A že bude vyjíždka že ráno vypadnem a maminkove at si užijou pohodu s potomstvem !!
Tak jo a stejne by se mohli oběvit i dalši jednotlivci na jednodenku na vylet !!
Maldo ty se v tabulce nenajdeš, tebe vyřešíme na místě
Progear 650 (Člen) 16.01.2017 15:12:18 Offline |
A je to.
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Kukii psal:To Erino: nebudete všichni pospolu.. Mam tam volnou palandu u kojakasro a jedno místo nahoře na palande u nás....
Nebo se můžu zeptat pani vedoucí, jestli nemá ještě volný bungalov, ale ten je bez soc.
Progear 650 (Člen) 22.01.2017 17:38:36 Offline |
kojaksro psal:Lubošek psal:Progear 650 psal:A je to.
Kolik se platí přistýlka ?
...domluvíme to v naturáliích, máme na ubikaci volnou palandu
Lakava nabidka
"44 HONDA CBR 600RR 44"
kojaksro psal:Lubošek psal:Progear 650 psal:A je to.
Kolik se platí přistýlka ?
...domluvíme to v naturáliích, máme na ubikaci volnou palandu
Kdyby jste se dohodli, tak bych o tom ráda věděla
Progear 650 (Člen) 23.01.2017 07:30:32 Offline |
Kukii psal:kojaksro psal:Lubošek psal:
Kolik se platí přistýlka ?...domluvíme to v naturáliích, máme na ubikaci volnou palandu
Kdyby jste se dohodli, tak bych o tom ráda věděla
Nemusíš vědět všechno mamko...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Kukii psal:kojaksro psal:
...domluvíme to v naturáliích, máme na ubikaci volnou palanduKdyby jste se dohodli, tak bych o tom ráda věděla
Nemusíš vědět všechno mamko...
Jelikož pak budu zřejmě vypisovat všechno osazenstvo na chatách do jejich lejster, tak musim
Banditatom (Člen) 21.02.2017 10:30:05 Offline |
Panove a mlsne damy jelikoz mam moznost celorocniho prijmu domaciho veproveho( vysvetleni pro prazaky ano v praze se to prodava pod oznacenim bio) a nechce se me bastit vecer v hospode takze co takhle upect nejakou cast cunika??? Pro juniory a juniorky bych to videl na spekouny a mars s nima k taboraku!
Kukii psal:To Pavel1250SA: ted jsem si všimla, že jedete sami.... Zkusim něco vykoumat, ale 95% pičáků má zaplaceno, tak nevím
Vymyslet se nic nepodařilo, musim vás nechat na pětce.. Cena bez dětí je 1944,- pokud k vám půjde Malda, tak se to vyřídí na místě a vyrovnate se mezi sebou...
Banditatom psal:Panove a mlsne damy jelikoz mam moznost celorocniho prijmu domaciho veproveho( vysvetleni pro prazaky ano v praze se to prodava pod oznacenim bio) a nechce se me bastit vecer v hospode takze co takhle upect nejakou cast cunika??? Pro juniory a juniorky bych to videl na spekouny a mars s nima k taboraku!
Pane, je to tam max.na naložené biftoury... Popremyslej taky o palivu a tak... Chtělo by se tam dojet podívat, až budu schopna, což bude tak květen... A pokud můžu mluvit za naše dítě, tak to si dá radši kus flakoty než špeka
Banditatom (Člen) 21.02.2017 12:34:10 Offline |
Kukii psal:Banditatom psal:Panove a mlsne damy jelikoz mam moznost celorocniho prijmu domaciho veproveho( vysvetleni pro prazaky ano v praze se to prodava pod oznacenim bio) a nechce se me bastit vecer v hospode takze co takhle upect nejakou cast cunika??? Pro juniory a juniorky bych to videl na spekouny a mars s nima k taboraku!
Pane, je to tam max.na naložené biftoury... Popremyslej taky o palivu a tak... Chtělo by se tam dojet podívat, až budu schopna, což bude tak květen... A pokud můžu mluvit za naše dítě, tak to si dá radši kus flakoty než špeka
Tak pokud je tam gril je vse cajk brikety se koupi maso doma nalozi uvidime dle zajmu soudruhu
Tak miláčci, mám volnou pětku, Pavel to vzdal, takže jsou zváni samozřejmě všichni.. S fakanama bez fakanu, každopádně chajda je již zaplacena, takže budu ráda, když jí někdo obsadí.... V areálu je bazén, takže plavky sebou
Kukii psal:Tak miláčci, mám volnou pětku, Pavel to vzdal, takže jsou zváni samozřejmě všichni.. S fakanama bez fakanu, každopádně chajda je již zaplacena, takže budu ráda, když jí někdo obsadí.... V areálu je bazén, takže plavky sebou
S největší pravděpodobností dorazíme pá-ne (2 kusy bez fakanů), zejtra dám na pevno vědět
"Když Tě strach brzdí, přidej plyn"
logarex psal:Kukii psal:Tak miláčci, mám volnou pětku, Pavel to vzdal, takže jsou zváni samozřejmě všichni.. S fakanama bez fakanu, každopádně chajda je již zaplacena, takže budu ráda, když jí někdo obsadí.... V areálu je bazén, takže plavky sebou
S největší pravděpodobností dorazíme pá-ne (2 kusy bez fakanů), zejtra dám na pevno vědět
Kukii psal:logarex psal:Kukii psal:Tak miláčci, mám volnou pětku, Pavel to vzdal, takže jsou zváni samozřejmě všichni.. S fakanama bez fakanu, každopádně chajda je již zaplacena, takže budu ráda, když jí někdo obsadí.... V areálu je bazén, takže plavky sebou
Kukii tak s náma počítej na 100% pá-ne
Banditatom (Člen) 31.03.2017 17:11:02 Offline |
omoouvam se tete do velkomesta zapomel jsem na to dneska to lenka posle.
Kukii psal:Zdarek, opet se pripominam.. Konec brezna je tu, tak poprosim ty, co nezaplatili, aby tak učinili... Jmenovite pan z Koprivnice, pani ze Senohrab a pan Logarex z Prahe dekuji
Omluva tetce A kolik že to mám poslat ?
logarex psal:Kukii psal:Zdarek, opet se pripominam.. Konec brezna je tu, tak poprosim ty, co nezaplatili, aby tak učinili... Jmenovite pan z Koprivnice, pani ze Senohrab a pan Logarex z Prahe dekuji
Poslu ti to zitra, az mi daj děti chvilku klid
Kukii psal:logarex psal:Kukii psal:Zdarek, opet se pripominam.. Konec brezna je tu, tak poprosim ty, co nezaplatili, aby tak učinili... Jmenovite pan z Koprivnice, pani ze Senohrab a pan Logarex z Prahe dekuji
Poslu ti to zitra, az mi daj děti chvilku klid
logarex psal:Kukii psal:logarex psal:
Omluva tetce A kolik že to mám poslat ?Poslu ti to zitra, az mi daj děti chvilku klid
Je to petiluzkova za 1900 na vikend za celou chajdu, plus 44,- poplatek za vzduch s tim, že ty to zaplacnes cele a pak se k vam muze vtirnout treba malda nebo jini BP navstevnici, se kterymi se domluvis a cenu za luzko budou platit tobe... Takze po tobe chcu nejakych 1944,- cislo uctu najdes tu v diskuzi, je dlouhe a nechce se mi to hledat tož tak... Uz je červen?
Banditatom (Člen) 03.04.2017 11:01:30 Offline |
Holub byl poucen kam ma v ostrave letet a pred chvili odstartoval
Kukii psal:logarex psal:Kukii psal:
Poslu ti to zitra, az mi daj děti chvilku klidJe to petiluzkova za 1900 na vikend za celou chajdu, plus 44,- poplatek za vzduch s tim, že ty to zaplacnes cele a pak se k vam muze vtirnout treba malda nebo jini BP navstevnici, se kterymi se domluvis a cenu za luzko budou platit tobe... Takze po tobe chcu nejakych 1944,- cislo uctu najdes tu v diskuzi, je dlouhe a nechce se mi to hledat tož tak... Uz je červen?
Díky Kukii, večer vodešlu holuba
logarex psal:Kukii psal:logarex psal:
Je to petiluzkova za 1900 na vikend za celou chajdu, plus 44,- poplatek za vzduch s tim, že ty to zaplacnes cele a pak se k vam muze vtirnout treba malda nebo jini BP navstevnici, se kterymi se domluvis a cenu za luzko budou platit tobe... Takze po tobe chcu nejakych 1944,- cislo uctu najdes tu v diskuzi, je dlouhe a nechce se mi to hledat tož tak... Uz je červen?
Díky Kukii, večer vodešlu holuba
Holub vodletěl
logarex psal:logarex psal:Kukii psal:
Je to petiluzkova za 1900 na vikend za celou chajdu, plus 44,- poplatek za vzduch s tim, že ty to zaplacnes cele a pak se k vam muze vtirnout treba malda nebo jini BP navstevnici, se kterymi se domluvis a cenu za luzko budou platit tobe... Takze po tobe chcu nejakych 1944,- cislo uctu najdes tu v diskuzi, je dlouhe a nechce se mi to hledat tož tak... Uz je červen?Díky Kukii, večer vodešlu holuba
Holub vodletěl
Necham rozsvicenou ranvej
Banditatom (Člen) 04.04.2017 13:20:20 Offline |
Aspon holubi nase kocka stale nee
Banditatom (Člen) 04.04.2017 21:04:46 Offline |
Mour psal:Kukii psal:Banditatom psal:Aspon holubi nase kocka stale nee
Fakt? tak to nebylo detmi na zahrade
To nějak na začíná ten duben
Me mluv..... panmama je s ciciny na prasky a to doslova ja jsem na prasky s tech mojich picusu!!!
Milý pičo rodičové. Myslíte, že potřebujete objednat snidani za 90,- dospělý a 60,- dítě podávána pouze od 8:00-9:00 nebo zvládnete každý sam se obstarat z domova.. Ještě možnost, že vam udelam snidanove byfé před naší chajdou, ale nečekejte alcron.. Nejaky chleba, máslo, sýr, salam, marmeláda, kafe, caj, kakao.. Se vyjádřete, nevim, co vaše dítka papaj
Banditatom (Člen) 24.05.2017 08:10:31 Offline |
Cus ja bych do snidane sel ale mladej kvuliva arergii nee a lenka snida s nim.
Dale mam teda objednat ty parky na ohel???
Kukii psal:Milý pičo rodičové. Myslíte, že potřebujete objednat snidani za 90,- dospělý a 60,- dítě podávána pouze od 8:00-9:00 nebo zvládnete každý sam se obstarat z domova.. Ještě možnost, že vam udelam snidanove byfé před naší chajdou, ale nečekejte alcron.. Nejaky chleba, máslo, sýr, salam, marmeláda, kafe, caj, kakao.. Se vyjádřete, nevim, co vaše dítka papaj
....bufet u Vás je výborný nápad, snídáme každý den kaviárový tousty
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Kukii psal:Milý pičo rodičové. Myslíte, že potřebujete objednat snidani za 90,- dospělý a 60,- dítě podávána pouze od 8:00-9:00 nebo zvládnete každý sam se obstarat z domova.. Ještě možnost, že vam udelam snidanove byfé před naší chajdou, ale nečekejte alcron.. Nejaky chleba, máslo, sýr, salam, marmeláda, kafe, caj, kakao.. Se vyjádřete, nevim, co vaše dítka papaj
Myslíš jemně opečený toustík s kaviárem Beluga?
Ne snad, že Ti Kukína nasere na tousťák z Kaufu
...a bude hůř!
karlos100 psal:kojaksro psal:Kukii psal:Milý pičo rodičové. Myslíte, že potřebujete objednat snidani za 90,- dospělý a 60,- dítě podávána pouze od 8:00-9:00 nebo zvládnete každý sam se obstarat z domova.. Ještě možnost, že vam udelam snidanove byfé před naší chajdou, ale nečekejte alcron.. Nejaky chleba, máslo, sýr, salam, marmeláda, kafe, caj, kakao.. Se vyjádřete, nevim, co vaše dítka papaj
Myslíš jemně opečený toustík s kaviárem Beluga?
Ne snad, že Ti Kukína nasere na tousťák z Kaufu
Zmuchlany toustak a nejake jikry nekde seženu, jen asi nebudou čerstvé
trocha organizace...
jelikož přišel dotaz,jak to asi bude vypadat, tak vám nastínim, jak si to asi představuji..
V pátek tam budem od cca od 9-11h vás vyčkávat..Chaty zřejmě dostaneme až od 13h pokud budou uklizené,možná i dřív. V pátek se zabydlíme,vyzkoušíme hospodu,za hezkého počasí i bazen, prolízačky,trampolíny aj. co kemp poskytne..
Řešili jsme snídaně.. kdo se vyjadřil,tak většina si snídani obstará sama, takže po dohodě s rendym jsme zvolili to,že teda snídaně řešit nebudem a každý se zařídí..hospoda je otevřená od 10 h. a každá chajda má svůj gril,tak kdo rád na snídani steak,tak si ho může zrobit..na všech chatkách jsou lednice.. sobotní dopoledne bych viděla na volný program - bazen, prochazky,prolezacky, pujcení sport.vybavení či jiné.. nevim, kdo bude spát po obědě,my nespíme..
každopádně na sobotní odpoledne mám pro vás připravenou malou zábavu ve formě bojovky.. půjdete po trase vyznačené krep.papírem, na které bude vyznačená stanoviště.. na každém stanovišti budete hledat poklad.. v pokladu bude nějaká odměna pro nálezce... terén bude schůdný i s kočárem. mladší děti,co hledat nemůžou nebo z toho ještě nemaj rozum se můžou svést po trase a rodič si může najít poklad pokud bude chtít...
v sobotu navečer budem opekat buřty. Buřty budou domácí, doveze parťák z Kopřivnice,cenu se dozvíte na místě, chleba aj potřeby budu brát já. v neděli snídaně zas každý sám a odjezdy do 10h. Jakékoliv dotazy směřujte na mě.
počasí je objednané,tak snad.. pokud bude hnusně, tak vezmu deskové hry, pytel s hračkama našich dětí a výtvarné potřeby a zalezem si do společenské místnosti..
tipy na výlet vám ještě můžu pozjišťovat na místním infocentru, pojedu tam někdy příští týden
jo a každý účastník dostane na památku suvenýr
tak zatim čus a těšíme se
...užijte si to s téma šklebákama ...ale já dyš si to přečet a přectavil si to, tag sem dostal vyrášku ...krepák, deskový hry a prolejzačky...uááábrrr ...ale sympatický je to spaní po vobjedě, to praktikuju taky...eště že uš ty pacholci jezděj na srazy sami
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...užijte si to s téma šklebákama ...ale já dyš si to přečet a přectavil si to, tag sem dostal vyrášku ...krepák, deskový hry a prolejzačky...uááábrrr ...ale sympatický je to spaní po vobjedě, to praktikuju taky...eště že uš ty pacholci jezděj na srazy sami
pokud se bude líbit, tak uděláme i další ročník,ať tu naší droboť vedeme spravným směrem
bojovky mam rad .... se tesim vic nez decka - ty o nicem jeste nevi. A Eli se porad jeste boji motorek a motorkaru (odzkouseno o vikendu) Ta tam z toho bude mit fakt radost
Loser psal:bojovky mam rad .... se tesim vic nez decka - ty o nicem jeste nevi. A Eli se porad jeste boji motorek a motorkaru (odzkouseno o vikendu) Ta tam z toho bude mit fakt radost
Jsem spis zvědavá, kdo všechno na moto dorazí
Kukii psal:Loser psal:bojovky mam rad .... se tesim vic nez decka - ty o nicem jeste nevi. A Eli se porad jeste boji motorek a motorkaru (odzkouseno o vikendu) Ta tam z toho bude mit fakt radost
ja jedu urcite autem. Nemuzu Pavlinu nechat jet samotnou s tema riklounama ..... a hlavne budu potrebovat v nedeli odvezt
Banditatom (Člen) 30.05.2017 18:03:42 Offline |
Tak parky objednane na dvacateho budou nachystane bojovka se me libi a budou tam i poklady pro tatinky?
Banditatom psal:Tak parky objednane na dvacateho budou nachystane bojovka se me libi a budou tam i poklady pro tatinky?
Pokud je fakt budete hledat, tak je tam někam zakopu zn. vychlazené ale spis bych to videla na odměny pro prcky, bo to bude většina hledajících . Parky nebo buřtex?
Loser psal:Kukii psal:Loser psal:bojovky mam rad .... se tesim vic nez decka - ty o nicem jeste nevi. A Eli se porad jeste boji motorek a motorkaru (odzkouseno o vikendu) Ta tam z toho bude mit fakt radost
ja jedu urcite autem. Nemuzu Pavlinu nechat jet samotnou s tema riklounama ..... a hlavne budu potrebovat v nedeli odvezt
křiklouni neradi cestujou? Náš za celou dobu do čech vydá jenom ehn ehn nebo brm brm, to záleží na tom jak rychle jedu a Kaja bude mít v pátek premiéru.
Banditatom (Člen) 30.05.2017 20:35:10 Offline |
Kukii psal:Loser psal:Kukii psal:
Jsem spis zvědavá, kdo všechno na moto dorazíja jedu urcite autem. Nemuzu Pavlinu nechat jet samotnou s tema riklounama ..... a hlavne budu potrebovat v nedeli odvezt
křiklouni neradi cestujou? Náš za celou dobu do čech vydá jenom ehn ehn nebo brm brm, to záleží na tom jak rychle jedu a Kaja bude mít v pátek premiéru.
Tomca uz se taky sklidnil libi se mu zvuk vytoceneho petivalce pak se i chlame ale uz ted mame nervy
Banditatom (Člen) 30.05.2017 20:42:27 Offline |
Jani jsou to burty ale mel jsem na kost a ke grilu jsem nedosel sezral jsem ho celej😂
Banditatom psal:Kukii psal:Loser psal:
ja jedu urcite autem. Nemuzu Pavlinu nechat jet samotnou s tema riklounama ..... a hlavne budu potrebovat v nedeli odveztkřiklouni neradi cestujou? Náš za celou dobu do čech vydá jenom ehn ehn nebo brm brm, to záleží na tom jak rychle jedu a Kaja bude mít v pátek premiéru.
Tomca uz se taky sklidnil libi se mu zvuk vytoceneho petivalce pak se i chlame ale uz ted mame nervy
nemějte nervy, nalejte si víno... když budete mít nervy, mladej bude mít nervy taky
Banditatom (Člen) 30.05.2017 20:55:01 Offline |
Kukii psal:Banditatom psal:Kukii psal:
křiklouni neradi cestujou? Náš za celou dobu do čech vydá jenom ehn ehn nebo brm brm, to záleží na tom jak rychle jedu a Kaja bude mít v pátek premiéru.Tomca uz se taky sklidnil libi se mu zvuk vytoceneho petivalce pak se i chlame ale uz ted mame nervy
nemějte nervy, nalejte si víno... když budete mít nervy, mladej bude mít nervy taky
Ja jsem v klidu uz jsem zdrhnul do druhe loznice als panmama si zaziva peklo ale uz to vypada ze je kelec venku takze snad bude na sraz bez zubakove prisery
Banditatom psal:Kukii psal:Banditatom psal:
Tomca uz se taky sklidnil libi se mu zvuk vytoceneho petivalce pak se i chlame ale uz ted mame nervynemějte nervy, nalejte si víno... když budete mít nervy, mladej bude mít nervy taky
Ja jsem v klidu uz jsem zdrhnul do druhe loznice als panmama si zaziva peklo ale uz to vypada ze je kelec venku takze snad bude na sraz bez zubakove prisery
vy máte pořád něco
Banditatom (Člen) 30.05.2017 21:16:28 Offline |
Kukii psal:Banditatom psal:Kukii psal:
nemějte nervy, nalejte si víno... když budete mít nervy, mladej bude mít nervy takyJa jsem v klidu uz jsem zdrhnul do druhe loznice als panmama si zaziva peklo ale uz to vypada ze je kelec venku takze snad bude na sraz bez zubakove prisery
vy máte pořád něco
Nene mame jen zlobive zuby dneska tata dovezl z prace pidi bazenek s lodickou a dite radilo jak vztekle
killerovka (Člen) 06.06.2017 10:08:03 Offline |
Tak aj my sa v piatok zastavime aj s nasim fakanem stvornohym picopes Bruno > milovnik deti, rad aportuje, starsie deti sa s nim vyhraju, ak ich nepovala chvostom a ak bude treba, bude na voditku 😉
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
Banditatom (Člen) 06.06.2017 11:46:50 Offline |
Kukii psal:budeme se těšit, děti Brunovi asi nedaj pokoj, aspon ten náš teda
Takže nemáme tetu na hlídání ale psa... chudák Brunko