Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 18.06.2017 12:25:04 Offline |
Re: Banditpičo fakan sraz
Přátelé a kamarádi, kdo se v sobotu 24.6. chystá na výlet do okolí, tak v Kopřivnici na polygonu se koná výročí 120 let od prvního vozu se spalovacím motorem automobilky TATRA a jelikož mám hodného souseda, tak jsem našemu fakan osazenstvu domluvil (hlavně tatínkům) možnost prolézt si jedno unikátní autíčko, konkrétně TATRU 603 B5 -jedinou, která se dochovala. Kdyby byl zájem, nechali bysme mamky v kempu a hurá za TATRAMA Samozřejmě na place bude TATRA vystavovat jak historická vozidla (první Dakarovku), tak moderní produkci automobilky....
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 (Člen) 19.06.2017 07:40:39 Offline |
Ondráš psal:Kurva šel bych jak sviň...
mluvíš mi z duše
...relativní kochač...
Banditatom psal:Přátelé a kamarádi, kdo se v sobotu 24.6. chystá na výlet do okolí, tak v Kopřivnici na polygonu se koná výročí 120 let od prvního vozu se spalovacím motorem automobilky TATRA a jelikož mám hodného souseda, tak jsem našemu fakan osazenstvu domluvil (hlavně tatínkům) možnost prolézt si jedno unikátní autíčko, konkrétně TATRU 603 B5 -jedinou, která se dochovala. Kdyby byl zájem, nechali bysme mamky v kempu a hurá za TATRAMA Samozřejmě na place bude TATRA vystavovat jak historická vozidla (první Dakarovku), tak moderní produkci automobilky....
A neni tam v okoli taky nejaka akce pro maminky s detmi? Ze bysme je jako poslali tam a mohli v klidu chlastat v kempu
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Banditatom psal:Přátelé a kamarádi, kdo se v sobotu 24.6. chystá na výlet do okolí, tak v Kopřivnici na polygonu se koná výročí 120 let od prvního vozu se spalovacím motorem automobilky TATRA a jelikož mám hodného souseda, tak jsem našemu fakan osazenstvu domluvil (hlavně tatínkům) možnost prolézt si jedno unikátní autíčko, konkrétně TATRU 603 B5 -jedinou, která se dochovala. Kdyby byl zájem, nechali bysme mamky v kempu a hurá za TATRAMA Samozřejmě na place bude TATRA vystavovat jak historická vozidla (první Dakarovku), tak moderní produkci automobilky....
A neni tam v okoli taky nejaka akce pro maminky s detmi? Ze bysme je jako poslali tam a mohli v klidu chlastat v kempu
My určitě zůstáváme u bazénu nebo bude bojovka, to dle zajmu (budu se ptát v pátek) trampoliny jsou primo pred hospodou se zahrádkou, tak bych to videla jednoznačně
Život je boj-mašina je nej!!!
andre.marek (Člen) 19.06.2017 16:58:15 Offline |
No jestli tam jsou trampolíny tak to dopadne...
Až se dolámete, tak vás nechci vidět.
Jinak se taky možná v pátek stavíme podívat /vlastní stan/
andre.marek psal:No jestli tam jsou trampolíny tak to dopadne...
Myslim, že nas tam fakanci nepustí budem se těšit.. Zatim to vypada na páteční hojnou účast
Banditatom (Člen) 19.06.2017 17:54:59 Offline |
Podle předpovědi to vydím taky na bazén a a orosený mok ( 29C což znamená, že na polygonu bude na zdechnutí) ale jinak vše platí
andre.marek psal:No jestli tam jsou trampolíny tak to dopadne...
...tak to tam přijeď rovnou léčit s kolečkem plným sádry
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Progear 650 (Člen) 21.06.2017 16:07:23 Offline |
Loser psal:Banditatom psal:Přátelé a kamarádi, kdo se v sobotu 24.6. chystá na výlet do okolí, tak v Kopřivnici na polygonu se koná výročí 120 let od prvního vozu se spalovacím motorem automobilky TATRA a jelikož mám hodného souseda, tak jsem našemu fakan osazenstvu domluvil (hlavně tatínkům) možnost prolézt si jedno unikátní autíčko, konkrétně TATRU 603 B5 -jedinou, která se dochovala. Kdyby byl zájem, nechali bysme mamky v kempu a hurá za TATRAMA Samozřejmě na place bude TATRA vystavovat jak historická vozidla (první Dakarovku), tak moderní produkci automobilky....
Souhlas...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
já za váma nedojedu, budu tento víkend na rejsu v HK, jinak máme v kempu spostu nalepek SCOOTRACE a jedno puzzle...tak se u nich mužete vyfotit
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:já za váma nedojedu, budu tento víkend na rejsu v HK, jinak máme v kempu spostu nalepek SCOOTRACE a jedno puzzle...tak se u nich mužete vyfotit
Úkol víkendu škoda, tak ať vám to jezdí
Jinak se nám uvolnila jedna 4 po žirafce, která ma angínu a nesmí na sluníčko a je infekční, takže ji v pátek bude obývat Datlík s pani a v sobotu bude pro nahodilé příchozí
Banditatom (Člen) 21.06.2017 19:39:35 Offline |
Tak clovek se vam prca s kulturou a voni chcou bohapuste chlastat
Banditatom (Člen) 21.06.2017 22:06:12 Offline |
Kukii psal:Banditatom psal:Tak clovek se vam prca s kulturou a voni chcou bohapuste chlastat
A tys musel někoho prcat, kvůliva kultuře? co na to mamutek?
Nevim jestli by se sousedovi libilo kdybych za nim prisel a chtel ho oprcatasi by byl proti kazdopadne dnes zacal najezd tater takze me to stoji 57 603 603 B5 613 to jsou jen souseda hracky
Poslední upřesnění... Opravdu se jedna o autokemp v Budišově nad Budišovkou.http://www.autokemp.budisov.cz/
My tam budem cca od 13h, to přebíram klíče. Hospoda otevřena az od 15h. Povlečení je na chatkach stejně jako lednice a sprchový kout, umyvadlo a hajzlík kdyby něco volejte na číslo 608772303 nebo na 739215744. Oboje vám vezmu pokud nebudu řídit, kdyztak to vezme muj manžel rendy. Cca od 14h bychom mohli být na strategickém místě na trampolínach pred hospodou hned u vjezdu.. Auta dovnitř k chatkam za úplatek, vyřešíme na místě.
Těšíme se. Kukii Rendy a zvěřinec
Kukii psal:Poslední upřesnění... Opravdu se jedna o autokemp v Budišově nad Budišovkou.http://www.autokemp.budisov.cz/
My tam budem cca od 13h, to přebíram klíče. Hospoda otevřena az od 15h. Povlečení je na chatkach stejně jako lednice a sprchový kout, umyvadlo a hajzlík kdyby něco volejte na číslo 608772303 nebo na 739215744. Oboje vám vezmu pokud nebudu řídit, kdyztak to vezme muj manžel rendy. Cca od 14h bychom mohli být na strategickém místě na trampolínach pred hospodou hned u vjezdu.. Auta dovnitř k chatkam za úplatek, vyřešíme na místě.
Těšíme se. Kukii Rendy a zvěřinec
Jo a plavky sebou!!!!
Banditatom (Člen) 22.06.2017 18:52:07 Offline |
Uz jsem instruoval Rendyho, ze jakmile v dalce zahlidnete stribrnou strelu spesne jedno orosene prosim
Kukii psal:Kukii psal:Poslední upřesnění... Opravdu se jedna o autokemp v Budišově nad Budišovkou.http://www.autokemp.budisov.cz/
Těšíme se. Kukii Rendy a zvěřinecJo a plavky sebou!!!!
tak si to užijte ten kemp je fajn
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:Kukii psal:Kukii psal:Poslední upřesnění... Opravdu se jedna o autokemp v Budišově nad Budišovkou.http://www.autokemp.budisov.cz/
Těšíme se. Kukii Rendy a zvěřinecJo a plavky sebou!!!!
tak si to užijte ten kemp je fajn
Dík, vy taky tam a pozdrav i tu krusnohorskou pomoc
Banditatom (Člen) 25.06.2017 13:01:09 Offline |
Tak my doma bylo cuprovne kukine a partakoj s ovy diky mnohokrate za super vikend
P.S: sotva jsme vyjeli z kempu tak mladej vytuhnul asi ho junior partaci zmohli
andre.marek (Člen) 25.06.2017 13:57:49 Offline |
Jj, bylo fajn. Rádi jsme vás zase všechny viděli.
https://www.dokempu.cz/budisov-nad-budi … ovkou-484/
Hodnotit můžete zde
Progear 650 (Člen) 27.06.2017 09:36:40 Offline |
Super to bylo... díky
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
666killer psal:Moc dobre dik.
Mala blondata se me v sobotu ptala, jestli jsme jakoze motorkari, kteri jsou nejak spojeni s fotbalem, kdyz jsme tam v patek vykrikovali takovy slova
A prej jestli zde dneska bude i ten pan ze Slovenska Ma odpoved, ze jel delat bordel jinam, ji prinesla velky spokojeny usmev do mist, kde ma normalni clovek pusu a ona bryle
I'm a loser baby, so why don't you kill me....