Nejsi přihlášen
Pneu na auto
Nechce se mi hledat a nemam cas procitat celej net, tak se voptam rovnou tech nejzkusenejsi (jak jinak, ze?).
Dneska nasnezilo a pani si stezuje, ze ji to prej klouze. Vono ji to teda klouze i za sucha a mokra. Ja osobne jsem nic nepoznal. Kazdopadne uz ten vzorek neni zrovna nejcerstvejsi.
Tak mi prosim poradte, co by se tak hodilo na 4x4 kombika. 80% po praze a okoli, 10% dalnice, 5% v zime na hory a 5% hustej teren, kdyz pani nekde zabloudi. Zasadne jezdim celorocne na zimnich, bo jsem linej to jezdit dvakrat rocne menit (natoz si to menit sam). Jakej mate nazor na celorocky (mne se to teda jako moc nepozdava. Se zimnima mam v lete lepsi pocit ).
Koukal jsem kolem prace na parkovisti a kazda spravna vochcafka tam ma Nankang a Hankook a Chao Yang a podobny neznamy veci. (Je pravda, ze ja tam mam momentalne taky takovej nejakej noname. Ale s tim uz jsem to pred ctyrma rokama kupoval ). A pac mam uz dve hladovy deti, tak se mi moc nechce davat vic jak 3k za jednu
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Banditatom (Člen) 02.01.2017 15:06:29 Offline |
Re: Pneu na auto
Kup ji permici na metro a to tomu poprasku rikate snih?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 02.01.2017 15:18:29 Offline |
Kolik najezdis rocne? Jestli jezdis do 10 tis tal jezdi klidne na zimakach dal.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Kolik najezdis rocne? Jestli jezdis do 10 tis tal jezdi klidne na zimakach dal.
no to ja na tech zimakach urcite budu jezdit dal Jen potrebuju koupit novy zimaky (tyhle uz maj tak tak predepsanou hloubku degenu)
takze jestli jsem to jako spatne napsal, tak proste potrebuju zimaky do 3k a nevim, co vybrat. Na Galantu jsem mel od Kojaka nejaky Continentalky a ty byly OK. Ale uz nevim, co to bylo a zda se to jeste dela
hlemejzd999 (Člen) 02.01.2017 15:56:29 Offline |
Loser psal:OK, tak zvysuju cenu na 4k, pac potrebuju R17
na cem jezdite vy?
matador ..3800 za všechny dohromady
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
http://www.pneumatiky.cz/nokian-wr-d3-2 … zimni.html Tyhle mám jsou docela tichý.Sdelano v Rossii.
andre.marek (Člen) 02.01.2017 16:30:46 Offline |
Měl jsem Dunlop 4d a super guma, teď mám Continentaly myslím že TS 830 a ještě lepší - mám je teda v R16, ale úplně super guma Dovolí spoustu věcí, nějak potom nechápu proč když nasněží tak všichni jezdí tak nějak pomalu...
Banditatom (Člen) 02.01.2017 16:32:52 Offline |
Ty vogu prazske starosti bych chtel mit snih u muzea max jednou za pet let 2cm a to jeste nabehne armada na pomoc takze do rana uklizenonasolino maj az do spindlu pod sjezdovkej a rej zimni gumy pomalu jak kdyby byli horalove jezdim pneumany(ano protektor) za 760ks a je me zima u prdele
To snek: jj jeden rok jsem mel matadory a vubec nebyli spatne ale co mi o tom vime, ze nejsme s prahe
Banditatom psal:Ty vogu prazske starosti bych chtel mit snih u muzea max jednou za pet let 2cm a to jeste nabehne armada na pomoc takze do rana uklizenonasolino maj az do spindlu pod sjezdovkej a rej zimni gumy pomalu jak kdyby byli horalove jezdim pneumany(ano protektor) za 760ks a je me zima u prdele
To snek: jj jeden rok jsem mel matadory a vubec nebyli spatne ale co mi o tom vime, ze nejsme s prahe
jenze ja vobcas jezdim i za maminkou a tatinkem. A tam bejva snih jak v Mrazikovi.
Prd tomu rozumis. My v Prahe hrajeme na imidz. Si jako myslis, ze ty SUVecka zde nekdo opravdu potrebuje? Nepotrebuje. Ale zvedne ti to minimalne spolecenske postaveni
Banditatom (Člen) 02.01.2017 16:42:35 Offline |
Aspon ze to"spolecenske postaveni" schvalne se optam lojzy kdy u nich naposled bylo snehu jak v mrazikoj?
Banditatom (Člen) 02.01.2017 16:53:31 Offline |
Loser psal:pokazdy, kdyz tam nejsem ja
du objednat hen ty one nokiany WR A4
Vikec jezdil hodne Nokiany myslim ja byl jednu zimu spokojenej parchant druhou se na tech mrdkach nedalo jezdit ani na vode
andre.marek (Člen) 02.01.2017 16:58:07 Offline |
Nokiany mají tchanovci na Dacii, ale ty jsem ještě nestačil otestovat. Myslím že ty WR3 či co. A na stavebním voze mám nějaké Savy, taky ještě bez otestování sněhem či ledem... Ale z blátivé louky se vyhrabaly
ja tomu teda moc nerozumim..
ale pokud to klouze a pani si stezuje.tak za sucha to bude vo dost horsi ..teda do budoucna.jak pro pani tak i pro vostatni..teda zatim tebe
nokian uz jen dys kouknes kdo je dela.kde vubec ten stat je a jakypak pocas tak je tak nejak celorocne..testr vokruch pod snehem celej rok...
to holt nejni vjetnam..tohle má pravidla
d3 gut
d4 supr
jak zacaly jezdit dcerky pro klid duše sem chtel mit pořadny bačkurky kdyz si braly auto a nekam..hlavne pro mne ...jely..
spokojenost
...nikdo nevojebe Ježíše...
andre.marek (Člen) 02.01.2017 17:00:38 Offline |
Letos jsem kupoval zimní gumy na 4 auta , různé rozměry a něco testů jsem postudoval a je to jak u moto... V podstatě u "normálních" výrobců jsou gumy srovnatelné kvality...
Na volvu sem jezdil Nokian Hakapellitta,tam to byla nutnost a ty gumy fakt nemají konkurenci. Na sněhu! Na suchu,nebo na vodě to na nich prostě lehce plavalo,protože to mělo hrozně vysokou figuru vzorku,kerej se jednoduše ohýbá. Byla to měkoučká směs,jak gumy na mokro na vokruh Ale to je extrém,kerej na normální auto nepotřebuješ,teda pokud nemáš chalupu někde na kotárech,kde je celou zimu nachumelený. Na dodávce sem ty Nokiany jezdíval taky a vyjelo to neskutečně,ale bylo třeba ty gumy za zimu sjet,nedělalo jim dobře stárnutí. Na baworsku mám teďka normální zimáky vot Bridgestonu,kerý stojí stejně jak matadory,nebo barumky a i tyhle gumy na naše podmínky a příměstskej provoz bohatě stačí. Normálně bych to subo postavil na nějakou matadoru,nebo cokoliv co budou mít v pneuservisu v akci za podobnou cenu a fertik. No a s R17 to bude stát za piču vždycky,tak to stejně nenzachráníš gumama
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 03.01.2017 06:42:34 Offline |
Ja mam nekolikatej rok Maxxisi a v bahne vedou i tak tezkej autak jako je Alhambra dobre..na snehu nevim..co to auto mam tak tu nebyl vic jak poprasek.
K.a.s.y.m. (Člen) 03.01.2017 06:52:59 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Ja mam nekolikatej rok Maxxisi a v bahne vedou i tak tezkej autak jako je Alhambra dobre..na snehu nevim..co to auto mam tak tu nebyl vic jak poprasek.
Dalsi vec je to taky o ridici..asi by nebylo uplne od veci kdyby jsi pani vzal vecer nekam na neuklizeny parkoviste a nechal ji tam poklouzat rizene a neco ji k to rizeni i rek
K.a.s.y.m. psal:asi by nebylo uplne od veci kdyby jsi pani vzal vecer nekam na neuklizeny parkoviste a nechal ji tam poklouzat rizene a neco ji k tomu rizeni i rek
Myslíš jako třeba, vyser se na to a jezdi radši autobusem?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 03.01.2017 08:05:58 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:asi by nebylo uplne od veci kdyby jsi pani vzal vecer nekam na neuklizeny parkoviste a nechal ji tam poklouzat rizene a neco ji k tomu rizeni i rek
Dit to rikam celou dobu
K.a.s.y.m. (Člen) 03.01.2017 08:40:14 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:asi by nebylo uplne od veci kdyby jsi pani vzal vecer nekam na neuklizeny parkoviste a nechal ji tam poklouzat rizene a neco ji k tomu rizeni i rek
Takhle jsem to sice nemyslel,ale pro nektery zensky..a i chlapy to bohuzel plati
Snih rozdeluje ridice do dvou skupin..na Ridice a na Majitele ridicskeho prukazu
K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:Ja mam nekolikatej rok Maxxisi a v bahne vedou i tak tezkej autak jako je Alhambra dobre..na snehu nevim..co to auto mam tak tu nebyl vic jak poprasek.
Dalsi vec je to taky o ridici..asi by nebylo uplne od veci kdyby jsi pani vzal vecer nekam na neuklizeny parkoviste a nechal ji tam poklouzat rizene a neco ji k to rizeni i rek
ty uz jsi asi zapomel, jakej ja jsem odbornik na rizeni Ja sam bych potreboval takovej kurz
Banditatom (Člen) 03.01.2017 08:56:46 Offline |
Loser psal:K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:Ja mam nekolikatej rok Maxxisi a v bahne vedou i tak tezkej autak jako je Alhambra dobre..na snehu nevim..co to auto mam tak tu nebyl vic jak poprasek.
ty uz jsi asi zapomel, jakej ja jsem odbornik na rizeni Ja sam bych potreboval takovej kurz
Jezkovo voko ty si upone zprazatel
K.a.s.y.m. (Člen) 03.01.2017 09:31:52 Offline |
Loser psal:K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:Ja mam nekolikatej rok Maxxisi a v bahne vedou i tak tezkej autak jako je Alhambra dobre..na snehu nevim..co to auto mam tak tu nebyl vic jak poprasek.
Tak delej jako bych nic nerek
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:asi by nebylo uplne od veci kdyby jsi pani vzal vecer nekam na neuklizeny parkoviste a nechal ji tam poklouzat rizene a neco ji k tomu rizeni i rek
Takhle jsem to sice nemyslel,ale pro nektery zensky..a i chlapy to bohuzel plati
Snih rozdeluje ridice do dvou skupin..na Ridice a na Majitele ridicskeho prukazu
Trochen zasnezi a všici jezdí jak s pamperskama
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen) 03.01.2017 19:53:52 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:
Myslíš jako třeba, vyser se na to a jezdi radši autobusem?Takhle jsem to sice nemyslel,ale pro nektery zensky..a i chlapy to bohuzel plati
Snih rozdeluje ridice do dvou skupin..na Ridice a na Majitele ridicskeho prukazuTrochen zasnezi a všici jezdí jak s pamperskama
Ja za plinky dostal 2500kc a 3 body
K.a.s.y.m. (Člen) 03.01.2017 21:12:49 Offline |
Jak ja bych se zase svez na snehu se zadohrabem..jako jsme za mlada jezdili na vysocinu..
K.a.s.y.m. psal:Jak ja bych se zase svez na snehu se zadohrabem..jako jsme za mlada jezdili na vysocinu..
Furt doufám,že trochu nasype a vono prt Dneska aspoň malej test při cestě na sjezdovku do Olešnice,ale byl jen poprašek A ráno do čurákova s pežotem,to bych sníh aji voželel,ale tuším že sračky budou fest
Banditatom psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
Snih rozdeluje ridice do dvou skupin..na Ridice a na Majitele ridicskeho prukazuTrochen zasnezi a všici jezdí jak s pamperskama
t
Ja za plinky dostal 2500kc a 3 body
Tys jiny pacient.... nemáš jezdit od čerta k ďáblu kvuliva radoby slevam
K.a.s.y.m. (Člen) 04.01.2017 07:40:09 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:Jak ja bych se zase svez na snehu se zadohrabem..jako jsme za mlada jezdili na vysocinu..
Furt doufám,že trochu nasype a vono prt Dneska aspoň malej test při cestě na sjezdovku do Olešnice,ale byl jen poprašek A ráno do čurákova s pežotem,to bych sníh aji voželel,ale tuším že sračky budou fest
Sice tu napadlo cca 5 cm,ale dalnice je sucha tak bud v klidu
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:Jak ja bych se zase svez na snehu se zadohrabem..jako jsme za mlada jezdili na vysocinu..
Možná trochu Vel. Mez. a Jihlava, pak už s prstem v řiti... A tam jsou na to zvyklí, tak to bude v cajku, pokud si nějaký pražec nezapomene přezout a nezačne se točit jak káča
Kukii psal:VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:Jak ja bych se zase svez na snehu se zadohrabem..jako jsme za mlada jezdili na vysocinu..
Možná trochu Vel. Mez. a Jihlava, pak už s prstem v řiti... A tam jsou na to zvyklí, tak to bude v cajku, pokud si nějaký pražec nezapomene přezout a nezačne se točit jak káča
Neboj teta,už sem tama párkrát jel
Stránky: 1