Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Pneu na auto

Loser (Administrator)
02.01.2017 14:56:44

Pneu na auto

Nechce se mi hledat a nemam cas procitat celej net, tak se voptam rovnou tech nejzkusenejsi (jak jinak, ze?).
Dneska nasnezilo a pani si stezuje, ze ji to prej klouze. Vono ji to teda klouze i za sucha a mokra. Ja osobne jsem nic nepoznal. Kazdopadne uz ten vzorek neni zrovna nejcerstvejsi.
Tak mi prosim poradte, co by se tak hodilo na 4x4 kombika. 80% po praze a okoli, 10% dalnice, 5% v zime na hory a 5% hustej teren, kdyz pani nekde zabloudi. Zasadne jezdim celorocne na zimnich, bo jsem linej to jezdit dvakrat rocne menit (natoz si to menit sam). Jakej mate nazor na celorocky (mne se to teda jako moc nepozdava. Se zimnima mam v lete lepsi pocit bigsmilebigsmilebigsmile).
Koukal jsem kolem prace na parkovisti a kazda spravna vochcafka tam ma Nankang a Hankook a Chao Yang a podobny neznamy veci. (Je pravda, ze ja tam mam momentalne taky takovej nejakej noname. Ale s tim uz jsem to pred ctyrma rokama kupoval bigsmile). A pac mam uz dve hladovy deti, tak se mi moc nechce davat vic jak 3k za jednu idontknow

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Banditatom (Člen)
02.01.2017 15:06:29

Re: Pneu na auto

Kup ji permici na metrogoodbigsmile a to tomu poprasku rikate snih?surprised

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen)
02.01.2017 15:18:29

Kolik najezdis rocne? Jestli jezdis do 10 tis tal jezdi klidne na zimakach dal.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Loser (Administrator)
02.01.2017 15:30:02

K.a.s.y.m. psal:

Kolik najezdis rocne? Jestli jezdis do 10 tis tal jezdi klidne na zimakach dal.

no to ja na tech zimakach urcite budu jezdit dal bigsmile Jen potrebuju koupit novy zimaky (tyhle uz maj tak tak predepsanou hloubku degenu)

takze jestli jsem to jako spatne napsal, tak proste potrebuju zimaky do 3k a nevim, co vybrat. Na Galantu jsem mel od Kojaka nejaky Continentalky a ty byly OK. Ale uz nevim, co to bylo a zda se to jeste dela bigsmile

Loser (Administrator)
02.01.2017 15:43:30

OK, tak zvysuju cenu na 4k, pac potrebuju R17 bigsmilebigsmilebigsmile

na cem jezdite vy?

hlemejzd999 (Člen)
02.01.2017 15:56:29

Loser psal:

OK, tak zvysuju cenu na 4k, pac potrebuju R17 bigsmilebigsmilebigsmile

na cem jezdite vy?

matador ..3800 za všechny dohromady bigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Loser (Administrator)
02.01.2017 16:11:18

co Michelin Alpin 5 ? bigsmilebigsmile

Michal Dk (Člen)
02.01.2017 16:17:11

http://www.pneumatiky.cz/nokian-wr-d3-2 … zimni.html Tyhle mám jsou docela tichý.Sdelano v Rossii.

andre.marek (Člen)
02.01.2017 16:30:46

Měl jsem Dunlop 4d a super guma, teď mám  Continentaly myslím že TS 830 a ještě lepší - mám je teda v R16, ale úplně super guma goodgood Dovolí spoustu věcí, nějak potom nechápu proč když nasněží tak všichni jezdí tak nějak pomalu... redface

Banditatom (Člen)
02.01.2017 16:32:52

Ty vogu prazske starosti bych chtel mitbigsmile snih u muzea max jednou za pet let 2cm a to jeste nabehne armada na pomoc takze do rana uklizenobigsmilenasolino maj az do spindlu pod sjezdovkej a rej zimni gumy pomalu jak kdyby byli horalovebigsmile  jezdim pneumany(ano protektor) za 760ks a je me zima u prdelebigsmile

To snek: jj jeden rok jsem mel matadory a vubec nebyli spatnegood ale co mi o tom vime, zebigsmile nejsme s prahebigsmile

Loser (Administrator)
02.01.2017 16:39:16

Banditatom psal:

Ty vogu prazske starosti bych chtel mitbigsmile snih u muzea max jednou za pet let 2cm a to jeste nabehne armada na pomoc takze do rana uklizenobigsmilenasolino maj az do spindlu pod sjezdovkej a rej zimni gumy pomalu jak kdyby byli horalovebigsmile  jezdim pneumany(ano protektor) za 760ks a je me zima u prdelebigsmile

To snek: jj jeden rok jsem mel matadory a vubec nebyli spatnegood ale co mi o tom vime, zebigsmile nejsme s prahebigsmile

jenze ja vobcas jezdim i za maminkou a tatinkem. A tam bejva snih jak v Mrazikovi.

Prd tomu rozumis. My v Prahe hrajeme na imidz. Si jako myslis, ze ty SUVecka zde nekdo opravdu potrebuje? Nepotrebuje. Ale zvedne ti to minimalne spolecenske postaveni bigsmilebigsmilebigsmile

Banditatom (Člen)
02.01.2017 16:42:35

Aspon ze to"spolecenske postaveni"bigsmile schvalne se optam lojzy kdy u nich naposled bylo snehu jak v mrazikoj?bigsmile

Loser (Administrator)
02.01.2017 16:47:56

pokazdy, kdyz tam nejsem ja bigsmilebigsmilebigsmile

du objednat hen ty one nokiany WR A4

Luis (Člen)
02.01.2017 16:53:28

já bych to viděl tak pět až šest járu spátkybigsmile bigsmile

Pijme pivo s bobkem, jezme Bedrník nebudeme stonat nebudeme mřít!
Banditatom (Člen)
02.01.2017 16:53:31

Loser psal:

pokazdy, kdyz tam nejsem ja bigsmilebigsmilebigsmile

du objednat hen ty one nokiany WR A4

Vikec jezdil hodne Nokiany myslim ja byl jednu zimu spokojenej parchant druhou se na tech mrdkach nedalo jezdit ani na vodesick

andre.marek (Člen)
02.01.2017 16:58:07

Nokiany mají tchanovci na Dacii, ale ty jsem ještě nestačil otestovat. Myslím že ty WR3 či co. A na stavebním voze mám nějaké Savy, taky ještě bez otestování sněhem či ledem... Ale z blátivé louky se vyhrabaly good

Borák (Člen)
02.01.2017 16:59:23

ja tomu teda moc nerozumim..
ale pokud to klouze a pani si stezuje.tak za sucha to bude vo dost horsi ..teda do budoucna.jak pro pani tak i pro vostatni..teda zatim tebe
bigsmile
nokian uz jen dys kouknes kdo je dela.kde vubec ten stat je a jakypak pocas tak je tak nejak celorocne..testr vokruch pod snehem celej rok...
to holt nejni vjetnam..tohle má pravidla
d3 gut
d4 supr
jak zacaly jezdit dcerky pro klid duše sem chtel mit pořadny bačkurky kdyz si braly auto a nekam..hlavne pro mne ...jely..
spokojenost

...nikdo nevojebe Ježíše...
andre.marek (Člen)
02.01.2017 17:00:38

Letos jsem kupoval zimní gumy na 4 auta smile2, různé rozměry a něco testů jsem postudoval a je to jak u moto... V podstatě u "normálních" výrobců jsou  gumy srovnatelné kvality...

Filous (Člen)
02.01.2017 17:37:35

...esi chces usetrit, tak treba ja jezdim Matador Sibir Snow a fungujou, nehucej a sou za puldarma...a esi chces pustit chlup, tag Nokian WR3good

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
VikecB12 (Člen)
02.01.2017 17:49:05

Na volvu sem jezdil Nokian Hakapellitta,tam to byla nutnost a ty gumy fakt nemají konkurenci. Na sněhu! Na suchu,nebo na vodě to na nich prostě lehce plavalo,protože to mělo hrozně vysokou figuru vzorku,kerej se jednoduše ohýbá. Byla to měkoučká směs,jak gumy na mokro na vokruhgood Ale to je extrém,kerej na normální auto nepotřebuješ,teda pokud nemáš chalupu někde na kotárech,kde je celou zimu nachumelený. Na dodávce sem ty Nokiany jezdíval taky a vyjelo to neskutečně,ale bylo třeba ty gumy za zimu sjet,nedělalo jim dobře stárnutí. Na baworsku mám teďka normální zimáky vot Bridgestonu,kerý stojí stejně jak matadory,nebo barumky a i tyhle gumy na naše podmínky a příměstskej provoz bohatě stačí. Normálně bych to subo postavil na nějakou matadoru,nebo cokoliv co budou mít v pneuservisu v akci za podobnou cenu a fertik. No a s R17 to bude stát za piču vždycky,tak to stejně nenzachráníš gumamagoodbigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen)
03.01.2017 06:42:34

Ja mam nekolikatej rok Maxxisi a v bahne vedou i tak tezkej autak jako je Alhambra dobre..na snehu nevim..co to auto mam tak tu nebyl vic jak poprasek. bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
03.01.2017 06:52:59

K.a.s.y.m. psal:

Ja mam nekolikatej rok Maxxisi a v bahne vedou i tak tezkej autak jako je Alhambra dobre..na snehu nevim..co to auto mam tak tu nebyl vic jak poprasek. bigsmile

Dalsi vec je to taky o ridici..asi by nebylo uplne od veci kdyby jsi pani vzal vecer nekam na neuklizeny parkoviste a nechal ji tam poklouzat rizene a neco ji k to rizeni i rek smile1

Ondráš (Člen)
03.01.2017 07:14:20

K.a.s.y.m. psal:

asi by nebylo uplne od veci kdyby jsi pani vzal vecer nekam na neuklizeny parkoviste a nechal ji tam poklouzat rizene a neco ji k tomu rizeni i rek smile1

Myslíš jako třeba, vyser se na to a jezdi radši autobusem? helphelp
evil

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen)
03.01.2017 08:05:58

Ondráš psal:
K.a.s.y.m. psal:

asi by nebylo uplne od veci kdyby jsi pani vzal vecer nekam na neuklizeny parkoviste a nechal ji tam poklouzat rizene a neco ji k tomu rizeni i rek smile1

evil

Dit to rikam celou dobugoodbigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
03.01.2017 08:40:14

Ondráš psal:
K.a.s.y.m. psal:

evil

Takhle jsem to sice nemyslel,ale pro nektery zensky..a i chlapy to bohuzel plati bigsmile
Snih rozdeluje ridice do dvou skupin..na Ridice a na Majitele ridicskeho prukazu

Loser (Administrator)
03.01.2017 08:40:40

K.a.s.y.m. psal:
K.a.s.y.m. psal:

Dalsi vec je to taky o ridici..asi by nebylo uplne od veci kdyby jsi pani vzal vecer nekam na neuklizeny parkoviste a nechal ji tam poklouzat rizene a neco ji k to rizeni i rek smile1

ty uz jsi asi zapomel, jakej ja jsem odbornik na rizenibigsmilebigsmilebigsmile Ja sam bych potreboval takovej kurz bigsmilebigsmilebigsmile

Banditatom (Člen)
03.01.2017 08:56:46

Loser psal:
K.a.s.y.m. psal:
K.a.s.y.m. psal:

ty uz jsi asi zapomel, jakej ja jsem odbornik na rizenibigsmilebigsmilebigsmile Ja sam bych potreboval takovej kurz bigsmilebigsmilebigsmile

Jezkovo voko ty si upone zprazatelsurprisedbigsmilebigsmilebigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
03.01.2017 09:31:52

Loser psal:
K.a.s.y.m. psal:
K.a.s.y.m. psal:

Tak delej jako bych nic nerek bigsmile bigsmile

Luis (Člen)
03.01.2017 18:05:32

Jen jednou jsem synkoj pujčil z jara félinku a on mě ju položil do škarpy, ani kvalitní zimáky nepomohlismile1  help

Pijme pivo s bobkem, jezme Bedrník nebudeme stonat nebudeme mřít!
Kukii (Člen)
03.01.2017 19:11:41

K.a.s.y.m. psal:
Ondráš psal:
K.a.s.y.m. psal:

evil

Takhle jsem to sice nemyslel,ale pro nektery zensky..a i chlapy to bohuzel plati bigsmile
Snih rozdeluje ridice do dvou skupin..na Ridice a na Majitele ridicskeho prukazu

Trochen zasnezi a všici jezdí jak s pamperskama idontknow bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen)
03.01.2017 19:53:52

Kukii psal:
K.a.s.y.m. psal:
Ondráš psal:

evil

Trochen zasnezi a všici jezdí jak s pamperskama idontknow bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Ja za plinky dostal 2500kc a 3 bodybigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
03.01.2017 21:12:49

Jak ja bych se zase svez na snehu se zadohrabem..jako jsme za mlada jezdili na vysocinu.. bigsmile

VikecB12 (Člen)
03.01.2017 22:02:46

K.a.s.y.m. psal:

Jak ja bych se zase svez na snehu se zadohrabem..jako jsme za mlada jezdili na vysocinu.. bigsmile

Furt doufám,že trochu nasype a vono prtbigsmile Dneska aspoň malej test při cestě na sjezdovku do Olešnice,ale byl jen poprašeksmile2 A ráno do čurákova s pežotem,to bych sníh aji voželel,ale tuším že sračky budou festassbigsmile

Kukii (Člen)
04.01.2017 06:33:24

Banditatom psal:
Kukii psal:
K.a.s.y.m. psal:

t
Ja za plinky dostal 2500kc a 3 bodybigsmile

Tys jiny pacient....  bigsmilebigsmilebigsmile nemáš jezdit od čerta k ďáblu kvuliva radoby slevam

K.a.s.y.m. (Člen)
04.01.2017 07:40:09

VikecB12 psal:
K.a.s.y.m. psal:

Furt doufám,že trochu nasype a vono prtbigsmile Dneska aspoň malej test při cestě na sjezdovku do Olešnice,ale byl jen poprašeksmile2 A ráno do čurákova s pežotem,to bych sníh aji voželel,ale tuším že sračky budou festassbigsmile

Sice tu napadlo cca 5 cm,ale dalnice je sucha tak bud v klidu

Kukii (Člen)
04.01.2017 09:55:56

VikecB12 psal:
K.a.s.y.m. psal:

Možná trochu Vel. Mez. a Jihlava, pak už s prstem v řiti...  A tam jsou na to zvyklí, tak to bude v cajku, pokud si nějaký pražec nezapomene přezout a nezačne se točit jak káča good

VikecB12 (Člen)
04.01.2017 14:57:12

Kukii psal:
VikecB12 psal:
K.a.s.y.m. psal:

Možná trochu Vel. Mez. a Jihlava, pak už s prstem v řiti...  A tam jsou na to zvyklí, tak to bude v cajku, pokud si nějaký pražec nezapomene přezout a nezačne se točit jak káča good

Neboj teta,už sem tama párkrát jelbigsmile

čočkin (Člen)
04.01.2017 18:25:28

tady máš pěkný zimáky

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1577_201604191135_0b745aaf2bc3f6fb3cf38a0a01bee001.jpg

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS