Nejsi přihlášen
BANDIT PIČO SRAZ MLEJN 1.ročník 02-04.6 2017
BANDIT PIČO SRAZ BENEŠOVSKÝ MLÝN 1.ročník
http://suzukibandit.cz/akce_detail.php?id=192
Termín je od 2.6.2017 do 4.6.2017.
neTradiční setkání nejen Bandiťáků v Jižních Čechách http://benesovskymlyn.cz/
Ubytování:
K dispozici máme celkem 50 lůžek v bungalovech, které jsou čtyřlůžkové. Můžeme nafouknout v případě velkého zájmu násobně, protože lůžka jsou formou paland. Každý bungalov je vybaven umyvadlem a WC.
Dále máme k dispozici lůžka na penzionu s vlastním sociálním zařízením.
Pokoj č. 101, 102 (spojené 1 koupelna) 4 + 3 lůžka
Pokoj č. 103 5 lůžek
Pokoj č. 104 5 lůžek
Pokoj č. 105 2 lůžka
Pokoj č. 106 2 lůžka
Pokoj č. 107 3 lůžka
Pokoj č. 108 2 lůžka
Pokoj č. 109 5 lůžek
Pokoj č. 110 5 lůžek
Pokoj č. 201 2 lůžka
Pokoj č. 202 2 lůžka (oddělená koupelna přes chodbu)
Pokoj č. 203 2 lůžka
Pokoj č. 204 + 205 (spojené koupelnou) 3 + 4 lůžka
Pokoj č. 206 + 207 (spojené koupelnou) 2 + 2 lůžka
Pokoj č. 208 2 lůžka
Cena za bungalov 190,-Kč za osobu/noc, včetně povlečení.
Cena za penzion je 300,-Kč za osobu/noc, včetně povlečení.
Cena stan 120,- (2 osoby).
Ubytování na penzionu si každý při registraci zamluví stylem, kdo se dřív zaregistruje, ten má větší výběr z pokojů a uvede číslo pokoje, pokud jej již někdo před Vámi neuvedl dříve.
Ubytování v bungalovech bude po čtyřech, kdo není ve skupince a jede třeba ve dvou, bude sloučen a to dle toho jak je hlučný, jak chlastá a jaký je prase. Myslím, že to nebude problém. Když se pokoje nenaplní, bude se spát klidně po dvou.
Ubytování se bude platit předem, skládám nemalou záložku.
Strava!!!:
Každý účastník zájezdu má možnost objednat si dopředu:
Polopenze jídlo večeře v pátek a snídaně v sobotu 150,-Kč
Snídaně v neděli 50,-Kč
V sobotu jsem oběd neplánoval, protože se pojedeme až vystřízlivíme projet po Šumavě (tajný závod)
Na sobotu večer budeme opékat kýtu (včetně příslušenství) kolik nahlásím dopředu dle počtu přihlášených lidí.
Hlavní jídlo bude možné vybrat ze dvou hlavních chodů, dám echo a každý se vyjádří co si dá.
Snídaně formou švédských stolů. + bude v nabídce polívčička (platí se zvlášť).
Komu jídlo nebude stačit, domluvím chuťovčičky k pivku aby nikdo nestrádal.
Pití:
K zavlažování bude po celou dobu na výčepu Krušovická 11°. Uvidíme možná domluvím i točenou Plzeň.
Zásoba zelený, rumu a ostatních destilátu by měla bejt dostačující. Víno a nealko také.
Bar bude otevřenej, dokud se bude chlastat!
Zábava:
• sobotní tajný závod po Šumavě (od 10-11hod. do cca. 17-18hod. ) není povinné, ale trasa cca. 100-150km co připravím bude echt
• v pátek a sobotu večere posedíme, popijeme, požereme a zabékáme
• koupání, sportovní vyžití v areálu
• výlety po okolí
Pokyny, jak na to?
Pan Jantar si bude chtít užít tuto vypečenou společenskou akci, tak:
1. Napíše se nejpozději k 20.5.2017 do akcí s tím, že uvede, kolik lidí s panem Jantarem přijede, jaký chce spaní (předběžně si zarezervuje pokoj či bungalov), jaký jídlo a počet. Pokud napíše full víkend bungalov, nebo full víkend penzion, je myšleno celý víkend ubytování, dvou snídaní, páteční večeře a sobotního opékání kýty. Kdo nejede na celý víkend se holt trošku rozepíše. A zároveň mi pošle na účet 1032615012/3030 platbu za ubytování.
2. Když nemá pan Jantar registraci na stránkách písne mě na mail abmoto@email.cz.
4. Takže pokud pan Trubka se odváží vzít si sebou doprovod a s baťůžkem stráví v naší společnosti celý víkend, tak mi pošle na oučet celkem 760,-Kč (bungalov) nebo 1200,-Kč (penzion), čímž bude zaplaceno ubytování na celý víkend pro dvě osoby.
5. Pokud si to pan Jantar po odeslání zálohy rozmyslí a nakonec ze strachu nedojede, tak jeho záloha bude ku veselí přítomných hromadně a z radostí zkonzumována.
Závěrem:
Zváni jsou všichni, kdo se chtějí pobavit a nebojí se přijet vokázat svůj ksicht naživo.
Těším se, že se po nějaké době sejde zase dobrá parta, včetně i pár starejch brambor.
Copy by Drakoxxl.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Re: BANDIT PIČO SRAZ MLEJN 1.ročník 02-04.6 2017
tak jsem se napsal na pokoj č. 203 ale neoznačil se mi pokoj na seznamu tak aby se mi tam nějakej nenapsal.....takže po dobrým....203 je Luboškovo
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
andre.marek (Člen) 23.02.2017 16:39:22 Offline |
Většinou jsem schopen říct dopředu, ale tenhle termín opravdu nevím - bude záležet na počasí a stavu sušení sena
Pokud to půjde tak přijedeme s Katkou a se stanem.
Banditatom (Člen) 23.02.2017 17:23:22 Offline |
andre.marek psal:Většinou jsem schopen říct dopředu, ale tenhle termín opravdu nevím - bude záležet na počasí a stavu sušení sena
Pokud to půjde tak přijedeme s Katkou a se stanem.
Vezmete me sebou do pelisku? ja jak Ondra zalezi dle stavu v zamestani
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kosmenpupen (Člen) 02.03.2017 09:29:07 Offline |
Místo srazu je ... prostě BOŽÍ.
Cestou se stavím na Zvíkově a v okolí Hěřmaně je spousta míst. Podíváme se do Hoštic (Slunce seno).... ..... ....
Jo, a spát budu zase ve stanu. § Pokud seženu motorku §
...Příště víc kund, míň chlastu...
Kožak psal:tajnej psal:Já taky kdyžtak pod jedlí. Ale pod jinou než Kožak, se bojím těch jeho kynžálů. Termín vypadá dobře.
...leda bych se ze spaní něčeho lek mistře ,jináč je mám pod kontrolou ;)
Jedete na wylet hausbotowy ? To mne zajima, jezdime takhle do Holancka.
WenzelB6 psal:Kuwa, kam se to napsalo urceno pro Fildu
...jo jo, prej se budu muset jako lodnik naučit vopsluhovat stěžeň, bo se tam každou chvíli podplouvaj mosty a stěžeň musí dolu...sem na to zvjedavej...a prej mě vemou na tu bejvalou chajdu toho pána s knírkem...ale sere mě, že to koliduje s Mlejnem
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:WenzelB6 psal:Kuwa, kam se to napsalo urceno pro Fildu
...jo jo, prej se budu muset jako lodnik naučit vopsluhovat stěžeň, bo se tam každou chvíli podplouvaj mosty a stěžeň musí dolu...sem na to zvjedavej...a prej mě vemou na tu bejvalou chajdu toho pána s knírkem...ale sere mě, že to koliduje s Mlejnem
Partaku, nezoufej Ja tam byl v 2001 a byli jsme nadseni.
WenzelB6 psal:Jedete na wylet hausbotowy ? To mne zajima, jezdime takhle do Holancka.
To zase zajima mě... Máš nějaká doporučení na pro tenhle vejlet? Musím mít nějaký zkoušky na tu bárku na kanálech? Je třeba nějaký místo kam nejezdit nebo naopak něco vhodného pro někoho kdo jede prvně? Díky.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tom jr. psal:no ... kdo si mě vezme do chajdaloupky?
PS pro Praseteho: paní neberu
tý kjávo....jen blbni...tebe do chajduloupky.....jen sebevrach
Ondráš psal:WenzelB6 psal:Jedete na wylet hausbotowy ? To mne zajima, jezdime takhle do Holancka.
To zase zajima mě... Máš nějaká doporučení na pro tenhle vejlet? Musím mít nějaký zkoušky na tu bárku na kanálech? Je třeba nějaký místo kam nejezdit nebo naopak něco vhodného pro někoho kdo jede prvně? Díky.
máš to v mejlu. nebudu tady dělat Štěpovi nepořádek : u mně dobý.
kojaksro psal:...takže bando, aktuální stav viz. tabulka. Kdo má co zaplatit a co si objednal, nalezne také v tabulce. Poprosím o kontrolu
http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/1887_bpm.gif
Holub je na cestě
Smrt je ze všeho to poslední.
kojaksro psal:...takže bando, aktuální stav viz. tabulka. Kdo má co zaplatit a co si objednal, nalezne také v tabulce. Poprosím o kontrolu
To : kojaksro unt Progear - pánové ten druhej pelech není Progearův, aby nedošlo k mejlce
Lubošek psal:kojaksro psal:...takže bando, aktuální stav viz. tabulka. Kdo má co zaplatit a co si objednal, nalezne také v tabulce. Poprosím o kontrolu
http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/1887_bpm.gifTo : kojaksro unt Progear - pánové ten druhej pelech není Progearův, aby nedošlo k mejlce
...v pohodě, píšu si tajnou neznámou
Honzik8719 (Člen) 13.03.2017 14:25:38 Offline |
kojaksro psal:Lubošek psal:kojaksro psal:...takže bando, aktuální stav viz. tabulka. Kdo má co zaplatit a co si objednal, nalezne také v tabulce. Poprosím o kontrolu
http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/1887_bpm.gifTo : kojaksro unt Progear - pánové ten druhej pelech není Progearův, aby nedošlo k mejlce
...v pohodě, píšu si tajnou neznámou
...to sem takhle jednou koukal na dokument o vydrách...
...relativní kochač...
Kamarádi,chtěl bych se za vama dojet podívat aspoň ze soboty na nedělu,ale nevím jestli nebudu trčet tou dobou v Bergámu na výstavě Když to klapne,vemu stan a dofrčím. Pár pivánek se tam pro mě snat najde a něco vám seberu z grilu a je to
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Ahoj, u mně tam mas stejné číslo pokoje jak mas ty.
Jinak cajk.
nicola.foxx (Člen) 22.03.2017 17:55:36 Offline |
Holub vylétl
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Přemek psal:Čau Štěpáne,
prašule posílám, ale máš u mě počet osob 2, a já pojedu sám. Výpočet peněz máš dobře
...přémo to máš slevu, vezmi mirku, je to zadarmo a trvej na tom
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Přemek psal:Čau Štěpáne,
prašule posílám, ale máš u mě počet osob 2, a já pojedu sám. Výpočet peněz máš dobře...přémo to máš slevu, vezmi mirku, je to zadarmo a trvej na tom
To bych Štěpánovi nemohl udělat. Chybělo by mu na litr zelený
Přemek psal:osiris psal:Přemek psal:Čau Štěpáne,
prašule posílám, ale máš u mě počet osob 2, a já pojedu sám. Výpočet peněz máš dobře...přémo to máš slevu, vezmi mirku, je to zadarmo a trvej na tom
To bych Štěpánovi nemohl udělat. Chybělo by mu na litr zelený
....opraveno a je vidět Přémo, že jsi charakter
..kult s nezávislým topením??
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
....přátelé kamarádi. S Mácou jsme minulý týden v pátek navštívili onen Mlejn, zaplatili záložku, dohodli pár podrobností a .....světe div se, za měl velká spokojenost.
Mám tušení, že o nás bude dobře postaráno, že si to tam užijeme.
Takže, na páteční večer, je večeře 18,00-21,00 a máme si vybrat ze dvou jídel.
Za mě by mohl být dobrý hovězí gulášek s knedlíkem a k tomu vepřový nebo kuřecí (pro slečinky) řízek a hranolkama.
Takže kdo jest zaregistrován napíše co si dá. Nevymýšlel bych , v kempu u Jantara se nám mohlo o tomto jen zdát. Chceme aby dostali večeři i ti co přijedou později.
...takže já jdu do guláše
Kukii psal:Pane, kde se tam popiji? Je to nekde pod tim penzionem nebo tak? Jde mi o dosah chuvicky
....uvnitř i venku, takže pohoda.
... a totok řeší tvůj problém úplně. Používám a je boží
http://svetaplikaci.tyden.cz/chuvicka-b … vase-deti/
kojaksro psal:Kukii psal:Pane, kde se tam popiji? Je to nekde pod tim penzionem nebo tak? Jde mi o dosah chuvicky
....uvnitř i venku, takže pohoda.
... a totok řeší tvůj problém úplně. Používám a je boží
http://svetaplikaci.tyden.cz/chuvicka-b … vase-deti/
Ja mam chuvicky s dosahem 500m vyzkousenych,takze dobre... Je to daleko, uvidime, co bude v kvetnu...
Život je boj-mašina je nej!!!
Tak si nas tam prosim tě napiš na full vikend pawlina, rendyho, mě a Kaju. Chcem jíst, takže jak polopenze, tak tu kýtu. Ještě ti budu volat, jen nevim kdy nebudeš na kaši, tak asi až v pondělí
Kukii psal:Tak si nas tam prosim tě napiš na full vikend pawlina, rendyho, mě a Kaju. Chcem jíst, takže jak polopenze, tak tu kýtu. Ještě ti budu volat, jen nevim kdy nebudeš na kaši, tak asi až v pondělí
Jo a chcem guláš
killerovka (Člen) 29.04.2017 17:24:55 Offline |
ak sa uvolnila dvojka po Maldovi, tak by sme ju vzali
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
Banditatom (Člen) 29.04.2017 17:26:31 Offline |
Stepanej jak je to s nama co se rozhodnou az v posledni chvili? Bude neco navic nebo je potreba si dovezt vlastni nocleh?
666killer psal:Polopenze+Snidane v Nedeli 2x A GULAS
...eurovej soukromej nemám, ale přepočet by v téhle částce neměl být nějak drastický. Takže klidně, pošli max. mi koupíš pivo
malda psal:Bohužel ze zdravotních důvodu budu sedět doma ! Žlučník ! Takže můj pelech je volný !
...místo Tebe napíšu Boráka, ještě neplatil, tak se s ním domluv ať to pošle Tobě, nebo se s ním domluvím já, pošlu Ti platbu zpět a borák to pošle mě. Ale první varianta mi přijde jednodušší
Banditatom psal:Stepanej jak je to s nama co se rozhodnou az v posledni chvili? Bude neco navic nebo je potreba si dovezt vlastni nocleh?
...jako kalkuji s +10 lidma, ale bojím se, že když bude pěkně, což bude tak přijede lidí více.
...jako ideálně mi to potvrdit min. týden, 10dní dopředu.
Progear 650 (Člen) 01.05.2017 14:18:20 Offline |
VikecB12 psal:Já dopředu nic neplánuju,nevim co bude za tyden. Takže pokud dojedu,tak se stanem a budu doufat,že se tam bude dat koupit klobása,nebo kousek krkovičky a 10pif
15 pif
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 01.05.2017 15:05:38 Offline |
Progear 650 psal:VikecB12 psal:Já dopředu nic neplánuju,nevim co bude za tyden. Takže pokud dojedu,tak se stanem a budu doufat,že se tam bude dat koupit klobása,nebo kousek krkovičky a 10pif
15 pif
Na rozjezd by mu to mohlo stacit
....takže kamarádi, pár informací a to:
.....motoorienťák dělat nebudu, a to z důvodu, že díky mému na zdravotnímu stavu jsme se nedostal k tomu ho vytvořit. Ono jsme se shodli, že po páteční kalbě polezete na moto stejný celý den a někteří na moto ani nevlezou
Nic méně mám pro Vás asi pět luxusních tras od 80-300km, věřte že se povozí střelci, kochači i Loser když přijede mám pro něj luxusních 100km skoro po rovině
...chtěl na sobotu večer pozvat nějakou kapelu, ale všichni co za něco stáli mají tenhle termín plný. Takže hudba bude po celý víkend reprodukovaná. Kdo přiveze nějaký dobrý bigbíto-rokecový songy, není problém.
aktuální sestava hír, kdo jedete koukejte zaplatit
....takže, je to objednané a potvrzené
Penzion celý víkend osoba 300,-Kč/noc
105 - Kojaksro já + SleiP - 2x guláš na pátek + 2x snídaně + 2x kýta
106 - Martin Titanium + Přéma 2x guláš na pátek + 2x snídaně + 2x kýta
108 - Logarex + přítelkyně 2x guláš na pátek + 2x snídaně + 2x kýta
201 - MácaFZ1 + přítelkyně 1x guláš na pátek + 1x snídaně + 2x kýta
208 - Huskyb12 + Monika 2x guláš na pátek + 2x snídaně + 2x kýta
203 - Lubošek + kamarád 2x guláš na pátek + 2x snídaně + 2x kýta
202 - Radek-Ban + přítelkyně 2x guláš na pátek + 2x snídaně + 2x kýta
107 - pavel dolínek + Vendy 2x řízek na pátek + 2x snídaně + 2x kýta
102 - El-Chio + El-Chio 1x guláš/1x řízek na pátek + 2x snídaně + 2x kýta
101 - killer + killerovka 2x guláš na pátek + 2x snídaně + 2x kýta
Bungalov osoba190,-Kč/noc
č.1 Kuki (s Kájou kojenec) + Rendy + Pawlin 3x guláš na pátek + 3x snídaně + 3x kýta
č.2 Prase + kamarád + karlos100 + xrohy 4x guláš na pátek + 4x snídaně + 4x kýta
č.3 vendous + Zuzana 2x guláš na pátek + 2x snídaně + 2x kýta
č.4 Drakoxxl + paní + 2x guláš na pátek + 2x snídaně + 2x kýta
č.5 Luis + WenzelB6 + Tom jr. + Mik jr. 4x guláš na pátek + 4x snídaně + 4x kýta
č.6 honza1977 + divocak + Šulaiz + Tachec 4x guláš na pátek + 4x snídaně + 4x kýta
č.7 nicola.foxx (pá/so) + škardík(pá/so) + (Karel Klokočka B12 (so/ne) + Honzík8719 (so/ne)
2x guláš na pátek + 4x snídaně + 2x kýta
Poprosíme připravit dva bungalovy pro ty co přijedou nehlášeně, to bude dle mě cca. 10-15 lidí, to bych počítal i s porcemi na grilování kýty.
Pokud bude pěkně, tak poprosíme připravit sezení venku jak jsme se dohodli.
Jak jsme si říkali, tak spoustu lidu také nepojede nikam v sobotu a budou i na oběd s tímto bych počítal, když bude řízek, guláš, smažák v průběhu dne tak to bude ideální.
Co se týká pátku, tak když bude to jídlo gulášek a řízek od 18,00 do 21 hod ideální.
Bavili jsme se o tataráku, tak by poprosil na celý víkend připravit cca. 15 porcí. po 150g masa + topinky + počítám, že budete mít nějaké utopence atd.
Co se piva týká, tak dáme raději 4 sudy (50L) Prazdroje.
Na nedělní ráno jsem se domlouvali na česnečku.
Hudbu (bednu) si od Vás zapůjčím, dle dohody.
Pokud jsem na něco zapomněl, dejte vědět.
Už se k Vám moc Těšíme, věřím, že si víkend u Vás užijeme a spokojenost bude na obou stranách.
Díky za potvrzení.
skullrider (Člen) 27.05.2017 20:22:21 Offline |
Ahoj v tydnu jsem ti volal.Jen abys věděl,dorazíme z Lípy tři motorky a šest lidí.V sobotu..
sex,drugs,rock n roll
skullrider psal:Ahoj v tydnu jsem ti volal.Jen abys věděl,dorazíme z Lípy tři motorky a šest lidí.V sobotu..
....ok, no problema, budete chtít ubytko, nebo stany. Kejtičku si předpoklám dáte
skullrider (Člen) 27.05.2017 22:00:22 Offline |
Kejtičku si dáme pokud zbude,to je jasný a spaní dáme asi ve stanech.Dík
sex,drugs,rock n roll
Stránky: 1 2