Nejsi přihlášen
Conti road attack2..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Re: Conti road attack2..
Ustal, to je hlavni
K.a.s.y.m. (Člen) 01.03.2017 06:29:10 Offline |
Spis by bylo zajimavy vedet odkud ta guma je..byt tvrdi ze vsude je delaji stejne kvalitne pravda to rozhodne nebude.a pokud to byl tchajwan nebo neco podobnyho neni se moc co divit
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hustý... ale guma zůstala nafouklá, takže ok a seš schopnej s tim i pomalu někam dojet.
Když píchneš jak já a je to velká díra že to uplně uteče, tak si normálně jedeš (odstředivá síla funguje, jinak si to neumim vysvětlit) pak to občas trochu zavlní, tak tě napadne zastavit a mrknout se na to, jenže jak zpomalíš tak de votstředivá síla dopiči a zastavení je 50/50 že si rozbiješ hubu. Takže jsem to zalepil levnou sadou z výstavy (knoty lepidlo a nářadí) pak nafouk antipichem(pro kterej mi dojel kolem jedoucí motorkář) a za 3 kilometry zas v piči vzduch, málem rozbitá huba a eště vot antipichu zamrdaná púlka motorky, tak znova zalepit, hodně lepidla, počkat 20minut pak nafouknout z rezervy opodál stojícího kamionu jen tak na 1,5 aby se s tim nechalo jet a po asi 3 km znova to samý, vylítlej knot, uplně bez vzduchu a šílený zastavování. Ve vesnici jsem našel mladýho automechanika, vzal svoje lepení a nafoukanej kompresor a na návsi mi to zalepil knotem (hříbky neměl). Teprve ted otáčím k domovu, (za žádnou cenu jsem se nechtěl vzdát bandití pitky v Černínech u Terezky) kupodivu to zatím drží, po asi 10km cesty zpět objevuji vesnický pneuservis (znova dostávám chut na grilovaný maso a studená piva) jenže je letní sobota 35nad nulou pozdě odpoledne a servisák je na dovče, prosím starýho, nakonec svolí, hříbky má, sundavám zadní kolo, chci si to na zouvačce udělat sám, to prej né, tak mi starej nejdřív kurefsky serve celej ráfek a málem se zraní, jak letí kolo do vzduchu. Nakonec jsem si to stejně udělal sám, dal mu 200, poděkoval a valim do...... Černín :beer: akce výborná, dobře že jsem vytrval a nevzdal to...
asi 120 km mi trvalo 5 hodin v 35stupních a 500kč navíc (300 antipich, 200 dědek) ten mladej mechanik mi to zalepil zadarmo a eště mi dal napít vody v tom šílenym vedru, to sem se to rozpovídal, končim
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Stránky: 1