Nejsi přihlášen
Re: svíce (interval výměny?)
...máš čtyři, tak jde o hovno ...blbý je, když ti na kruháči, na svíčku, chcípne jednoválec, kterej má čtyři kola a 300 kilo
...jinak rozumnej nájezd přes limit, není nic z čeho bys měl mít těžkou hlavu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 02.03.2017 17:51:29 Offline |
Kožak psal:po kolikati je mám měnit? i když fungujou
Mel by jsi podle manualu,ale mam vyzkouseno ze vydrzi i 3x tolik takze kliiiid
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Kožak psal:po kolikati je mám měnit? i když fungujou
jasně aj olej mužeš přejet... třeba o dvacet a pak ho dolit tim z fritaku... šak co...je černy? je.
no k tomu najezdu...
ten interval je ne kvuli vydrži, ale kvůli opálení elektrod...takže minimalně bys je měl vytáhnout a upravit vzdálenost mezi nimi...
ale pokud už tam lezu..tak je dám nové
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 02.03.2017 19:47:14 Offline |
tomasNJ psal:K.a.s.y.m. psal:Kožak psal:po kolikati je mám měnit? i když fungujou
jasně aj olej mužeš přejet... třeba o dvacet a pak ho dolit tim z fritaku... šak co...je černy? je.
no k tomu najezdu...
ten interval je ne kvuli vydrži, ale kvůli opálení elektrod...takže minimalně bys je měl vytáhnout a upravit vzdálenost mezi nimi...
ale pokud už tam lezu..tak je dám nové
No tak olej urcite ne.ale svicky jsem zkusil..kdyz uz to jelo blbe tak jsem je vymenil..cou bylo kolem 30 000 a z elektrod uz moc nezbylo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 02.03.2017 21:23:45 Offline |
to sem řešil vloni na autě..nejak už nechtelo jezdit- chvilku škubalo, pak zas dva, tři dny pokoj... pak zas zaškubalo...svítila mi kontrolka nejaké chyby ..na dotaz kamaráda automechanika, kdy jsem měnil svíčky jsem zustal stát s pootevřenou hubou, protože jsem si nemohl vzpomenout, že bych je někdy měnil ...měly najeto 118 000 km , tak šly,... vyměnil jsem i kabely ....od tý doby mám klid (elektrody byly trošku upálený, takže tam byl vodtrh místo 1,1 asi 3,7 , nebo tak nějak ..ale to je tim, že to je auto na cement a do práce , na motorce je měnim preventivně )
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Kožak psal:no esi vydržej třikrát tolik než maj tak to už se asi výměny nedožiju vlastně ani nevim kolik maj nakroucenosice si takový věci pokaždý napíšu ale pak to nenajdu
To musíš vyrejt něčím ostrým do nádrže, pak to budeš mít furt na očích.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1