Nejsi přihlášen
Spínač spojky
Ahoj. Sháněl jsem pro Bandita 600N (r.v. 2001) spínač spojky a byl mi nabídnut starší kus z jiné Suzuki, konkrétně spínač pro Suzuki GS 500. Otázka je, zda bude tento spínač fungovat i na Banditovi. Bohužel nebudu mít v době případného nákupu starý spínač u sebe abych je porovnal alespoň rozměrově. Proto se ptám, zda s tímto nemáte nějaké zkušenosti.
Díky, Tomáš.
Re: Spínač spojky
Nevím, jestli potřebuju novej. Zatím mám starej a vše mi funguje. Jen asi nejsem nejzručnější a při výměně spojkové páčky se mi podařilo ulomit takovej ten plastovej jezdec. Pardon, ale neumim to pojmenovat a popravdě ani nevím k čemu to tam je
K.a.s.y.m. (Člen) 06.03.2017 12:59:59 Offline |
Je to tam proto aby jsi nenastartoval bez spojky v pripade zarazene rychlosti..proto bez spojky nenastartujes nikdy,ale pokud spojis natvrdo kabeli vedouci do spinace tak spinac nepotrebujes.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Je to tam proto aby jsi nenastartoval bez spojky v pripade zarazene rychlosti..proto bez spojky nenastartujes nikdy,ale pokud spojis natvrdo kabeli vedouci do spinace tak spinac nepotrebujes.
To je mi vcelku jasné. Myslel jsem konkrétní "plastový jezdec". Každopádně tato součástka není tak drahá, abych musel dělat nějaké náhradní řešení. Spíš mi šlo o to, že chci koupit více použitých dílů a prodejce nemá spínač konkrétně na moji motorku. Asi ho zkusím koupit a buďto fungovat bude, nebo ne.
Každopádně díky....
corimec psal:novej vyjde asi na 150 jestli ho nutne musis mit
Můžeš mi poradit, kde ho v Praze seženu? Použitých jsem našel několik, ale prodejce, ke kterému jedu pro další díly nemá spínač pro Bandita, ale dle jeho slov by tam mohl pasovat ten z GS 500. Přinejhorším ho prostě koupím a vyzkouším. Není to žádná pálka...
Tomba04 psal:corimec psal:novej vyjde asi na 150 jestli ho nutne musis mit
Můžeš mi poradit, kde ho v Praze seženu? Použitých jsem našel několik, ale prodejce, ke kterému jedu pro další díly nemá spínač pro Bandita, ale dle jeho slov by tam mohl pasovat ten z GS 500. Přinejhorším ho prostě koupím a vyzkouším. Není to žádná pálka...
K.a.s.y.m. (Člen) 06.03.2017 14:10:15 Offline |
Tomba04 psal:K.a.s.y.m. psal:Je to tam proto aby jsi nenastartoval bez spojky v pripade zarazene rychlosti..proto bez spojky nenastartujes nikdy,ale pokud spojis natvrdo kabeli vedouci do spinace tak spinac nepotrebujes.
To je mi vcelku jasné. Myslel jsem konkrétní "plastový jezdec". Každopádně tato součástka není tak drahá, abych musel dělat nějaké náhradní řešení. Spíš mi šlo o to, že chci koupit více použitých dílů a prodejce nemá spínač konkrétně na moji motorku. Asi ho zkusím koupit a buďto fungovat bude, nebo ne.
Každopádně díky....
Z GS by mel asi byt stejny..ma to stejny packy neni duvod aby to melo jiny spinace
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Tomba04 psal:K.a.s.y.m. psal:Je to tam proto aby jsi nenastartoval bez spojky v pripade zarazene rychlosti..proto bez spojky nenastartujes nikdy,ale pokud spojis natvrdo kabeli vedouci do spinace tak spinac nepotrebujes.
Každopádně díky....Z GS by mel asi byt stejny..ma to stejny packy neni duvod aby to melo jiny spinace
Moc díky. Zkusim koupit a uvidím...
Stránky: 1