Nejsi přihlášen
Cena servisu
Ahojte,
predem se omlouvam vsem, ktere timto prispevkem nastvu, ale je to pro me nejsnadnejsi zpusob, jak dostat nejake informace.
Za par dni si zacnu delat papiry a jsem rozhodnut si posleze koupit Bandita 600, od roku 2002. Duvodu je cela rada, libi se mi, chci 4 hrnky, pro novacka nezakerna motorka, ale porad se slusnym vykonem a mohl bych pokracovat dal.
Bohuzel nemam totalne zadne zkusenosti s vlastnictvym motorky, ale slysel jsem ze Bandit je jednoduchy, nenarocny na servis(dalsi duvod). Chci se o svou motorku starat(tak jako se staram o svoje auto) a zajimalo by me co, jak casto, a na kolik me to vyjde penez atd, popripade nejcastejsi zavady. Vsude slysim ze je Bandit fakt skvelej, ale urcite ma sve slabiny a ty bych si rad pohlidal.
Uvitam jakoukoliv zkusenost s touhle motorkou. Dekuji moc za jakekoliv informace :)
Tom
Re: Cena servisu
Drakoxxl psal:Zdar, zjednodušeně se dá říct, že kromě běžnýho spotřebáku dle způsobu ježdění (řetězovka, brzdový desky, olej, filtr svíčky, gumy, atd.) toho bandit moc nepotřebuje. Záleží v jakém stavu ho pořídíš.
no jasný ...jenom je třeba vopčas vošidit na něčem rodinu
MRDAT!!!
![]() |
Honzik8719 (Člen) 20.03.2017 07:01:58 Offline |
nějak se tady podobný stupidní dotazy množej se z toho za chvíli vyklube reklama na servis
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:nějak se tady podobný stupidní dotazy množej
se z toho za chvíli vyklube reklama na servis
Klidek nez ti prdne cefka...znas to stema ucenejma jak padaj ze stromu nebo jak to je
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.03.2017 09:42:59 Offline |
Honzik8719 psal:nějak se tady podobný stupidní dotazy množej
se z toho za chvíli vyklube reklama na servis
Ze to zrovna tobe vadi
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1