Nejsi přihlášen
Rozměr o kroužku alternátor
Zdravím přátelé.nevi někdo rozměr o krouzku na alternátoru?Sokolík co mě skládal motor jaksi místo o kroužku Zamastil silikonem a já furt s kama mě chcije olej . Zkoušel jsem googlit ale nic jsem nenašel děkuji za odpovědi.
Re: Rozměr o kroužku alternátor
Drunkriot psal:Zdravím přátelé.nevi někdo rozměr o krouzku na alternátoru?Sokolík co mě skládal motor jaksi místo o kroužku Zamastil silikonem a já furt s kama mě chcije olej . Zkoušel jsem googlit ale nic jsem nenašel děkuji za odpovědi.
...když to cpeš zpět,tak to moc dobře nejde a kroužek se dost rád "střihne"o hranu..Já sem si vzal starý kroužek do obchodu,kde prodávají těsnění a vybral jsem co bude pasovat.Starý kroužek asi nemáš,tak bych vzal altík a zkusil bych to přímo tam ,co bude pasovatJinak origo je za nesmyslné love,tak proto tak.
...jezdím tak,abych se vždy vrátil ve zdraví
Re: Rozměr o kroužku alternátor
Drunkriot psal:Zdravím přátelé.nevi někdo rozměr o krouzku na alternátoru?Sokolík co mě skládal motor jaksi místo o kroužku Zamastil silikonem a já furt s kama mě chcije olej . Zkoušel jsem googlit ale nic jsem nenašel děkuji za odpovědi.
Na Banditforum.co.uk jsem našel, že velikost by měla být 2.3mm x 87 mm.
Zdroj zde: http://www.banditforum.co.uk/forum/inde … ic=50666.0
Stránky: 1