Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2017 20:08:36 Offline |
Re: seřízení (karburátory a ventily, cena?)
Bez urazky,ale to mel byt hned druhy dotaz po dotazu na termin.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
culla36 psal:To bylo domuvny ve fofru.Jeste tam pojedu.Tak ja jen jestli mi nekdo nerekne kolik se to pohybuje.
Počítej, že tak kolem desítky to bude...
Napíchnout na diagnostiku, když tam budeš mít bordel, tak vyčištění (ultrazvuk nejspíš nutný). Jestli jsou slušnej servis, tak udělaj impregnaci proti těm sračkám v benzínu aby se to nezanášelo. A nezapomeň, že tam máš 4, takže to musí udělat na každém karbulátoru a to prostě nejěkou dobu trvá, takže jak říkám...
Počítej tak tu desítku.
Neni to prdel mít motorku a neumět si to udělat sám.
Jak by řekl Kelly... Nic pro socky.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2017 15:41:18 Offline |
Ondráš psal:culla36 psal:To bylo domuvny ve fofru.Jeste tam pojedu.Tak ja jen jestli mi nekdo nerekne kolik se to pohybuje.
Napíchnout na diagnostiku, když tam budeš mít bordel, tak vyčištění (ultrazvuk nejspíš nutný). Jestli jsou slušnej servis, tak udělaj impregnaci proti těm sračkám v benzínu aby se to nezanášelo. A nezapomeň, že tam máš 4, takže to musí udělat na každém karbulátoru a to prostě nejěkou dobu trvá, takže jak říkám...
Počítej tak tu desítku.
Jak by řekl Kelly... Nic pro socky.
Za tyhle prachy ti ten servis udelam i v irsku nebo v kteri prdeli to jsi
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:culla36 psal:To bylo domuvny ve fofru.Jeste tam pojedu.Tak ja jen jestli mi nekdo nerekne kolik se to pohybuje.
Počítej tak tu desítku.
Jak by řekl Kelly... Nic pro socky.Za tyhle prachy ti ten servis udelam i v irsku nebo v kteri prdeli to jsi
V cene servisu je nejspis i letenka
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2017 19:24:18 Offline |
Ondráš psal:Vogo, bylo to tak ve fofru, tak proč ho neojebat, když o tom nemá přehled.
Sorry jako...
K.a.s.y.m. (Člen) 28.03.2017 20:58:06 Offline |
barynek psal:Zdarec, budu dělat ventily a karbce na B12 k3, co všechno k tomu potřebuju, budíky budu mít půjčené, spíš mi jde o hodnoty (tlaky, počet otáček) nový těsnění nějaký ?
Díky za radu!
anglicky umíš?? Že se tak blbě ptám,co. stáhni si tu manuál tam máš postup na ventily..podtlaky si nejsem jistej,ale při troše hledání to najdeš i tady na foru.
Vikec a Kasym : samozřejmě jsem natolik soudnej, abych to nedělal sám;) bude mi to dělat kluk co to umí, ale budíky budou půjčené. To těsnění bude potřeba? Půjde dolů hlava?
A hledat se mi nechce, ale halt budu muset...
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 29.03.2017 09:08:37 Offline |
barynek psal:Vikec a Kasym : samozřejmě jsem natolik soudnej, abych to nedělal sám;) bude mi to dělat kluk co to umí, ale budíky budou půjčené. To těsnění bude potřeba? Půjde dolů hlava?
A hledat se mi nechce, ale halt budu muset...
V podstate pokud to chces mit pintlich tak by jsi potreboval jen tesneni pod vicko ke snimani zapalovani kde bude tocit klikou kvuli ventilum..ventilovy vule jsou tusim 0,1 sani a 0,15 vyfuk,ale to najdes v manualu a podtlaky je delaji vsechny karburarory na jeden tlak jedno jaky a melo by se to serizovat na zvysene volnobezne otacky
Pokud to bude delat nekdo kdo uz to aspon nekdy delal rekne ti sam co potrebuje.
K.a.s.y.m. psal:barynek psal:Vikec a Kasym : samozřejmě jsem natolik soudnej, abych to nedělal sám;) bude mi to dělat kluk co to umí, ale budíky budou půjčené. To těsnění bude potřeba? Půjde dolů hlava?
A hledat se mi nechce, ale halt budu muset...V podstate pokud to chces mit pintlich tak by jsi potreboval jen tesneni pod vicko ke snimani zapalovani kde bude tocit klikou kvuli ventilum..ventilovy vule jsou tusim 0,1 sani a 0,15 vyfuk,ale to najdes v manualu a podtlaky je delaji vsechny karburarory na jeden tlak jedno jaky a melo by se to serizovat na zvysene volnobezne otacky
Pokud to bude delat nekdo kdo uz to aspon nekdy delal rekne ti sam co potrebuje.
díky moc ten návod raději stáhnu, jak tady psal corimec odkud, pro jistotu. a to tesnění je to nutný nebo když se nedodrbe tak můžu dát to starý?
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 30.03.2017 06:57:09 Offline |
barynek psal:K.a.s.y.m. psal:barynek psal:Vikec a Kasym : samozřejmě jsem natolik soudnej, abych to nedělal sám;) bude mi to dělat kluk co to umí, ale budíky budou půjčené. To těsnění bude potřeba? Půjde dolů hlava?
A hledat se mi nechce, ale halt budu muset...V podstate pokud to chces mit pintlich tak by jsi potreboval jen tesneni pod vicko ke snimani zapalovani kde bude tocit klikou kvuli ventilum..ventilovy vule jsou tusim 0,1 sani a 0,15 vyfuk,ale to najdes v manualu a podtlaky je delaji vsechny karburarory na jeden tlak jedno jaky a melo by se to serizovat na zvysene volnobezne otacky
Pokud to bude delat nekdo kdo uz to aspon nekdy delal rekne ti sam co potrebuje.díky moc ten návod raději stáhnu, jak tady psal corimec odkud, pro jistotu. a to tesnění je to nutný nebo když se nedodrbe tak můžu dát to starý?
Muzes tam dat i silikon..kazdopadne nejaky zdravi tesneni tam byt musi jinak to tam potece olej
Honzik8719 (Člen) 30.03.2017 07:55:15 Offline |
K.a.s.y.m. psal:barynek psal:K.a.s.y.m. psal:
V podstate pokud to chces mit pintlich tak by jsi potreboval jen tesneni pod vicko ke snimani zapalovani kde bude tocit klikou kvuli ventilum..ventilovy vule jsou tusim 0,1 sani a 0,15 vyfuk,ale to najdes v manualu a podtlaky je delaji vsechny karburarory na jeden tlak jedno jaky a melo by se to serizovat na zvysene volnobezne otacky
Pokud to bude delat nekdo kdo uz to aspon nekdy delal rekne ti sam co potrebuje.díky moc ten návod raději stáhnu, jak tady psal corimec odkud, pro jistotu. a to tesnění je to nutný nebo když se nedodrbe tak můžu dát to starý?
Muzes tam dat i silikon..kazdopadne nejaky zdravi tesneni tam byt musi jinak to tam potece olej
Nový těsnění jen když je fakt to starý v prdeli, jinak jen očistit, na motoru podmaznout lehce silikonem jen půlměsíce a fertig...kdo to pak má čistit když to hovada zbytečně podmazavaji cely
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:K.a.s.y.m. psal:barynek psal:
díky moc ten návod raději stáhnu, jak tady psal corimec odkud, pro jistotu. a to tesnění je to nutný nebo když se nedodrbe tak můžu dát to starý?Muzes tam dat i silikon..kazdopadne nejaky zdravi tesneni tam byt musi jinak to tam potece olej
Nový těsnění jen když je fakt to starý v prdeli, jinak jen očistit, na motoru podmaznout lehce silikonem jen půlměsíce a fertig...kdo to pak má čistit když to hovada zbytečně podmazavaji cely
...Kasym mluvi vo těsnění na víku zapalování a ty vo těsnění ventildeklu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
VikecB12 psal:A já mám doma skalpel,tak asi prubnu slepák
Učitelskej,není to tak uplně jednoduchý Já když nevím,použiju youtube,většinou už to někdo předemnoudělal a i natočil
...skus ten slepák a já pudu učit, dyk na tom nic nejni, atestaci jako profesor přes píčoviny uš mám dlouho
K.a.s.y.m. (Člen) 30.03.2017 08:22:32 Offline |
Honzik8719 psal:K.a.s.y.m. psal:barynek psal:
díky moc ten návod raději stáhnu, jak tady psal corimec odkud, pro jistotu. a to tesnění je to nutný nebo když se nedodrbe tak můžu dát to starý?Muzes tam dat i silikon..kazdopadne nejaky zdravi tesneni tam byt musi jinak to tam potece olej
viz Filous..tesneni na ventilovym viku se prece nemaze
Honzik8719 (Člen) 30.03.2017 09:36:19 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Honzik8719 psal:K.a.s.y.m. psal:
Muzes tam dat i silikon..kazdopadne nejaky zdravi tesneni tam byt musi jinak to tam potece olejNový těsnění jen když je fakt to starý v prdeli, jinak jen očistit, na motoru podmaznout lehce silikonem jen půlměsíce a fertig...kdo to pak má čistit když to hovada zbytečně podmazavaji cely
viz Filous..tesneni na ventilovym viku se prece nemaze
sem to špatně pochopil ale jsem alergickej na silikon bo sem jednou rozdělával hangličana a ten měl celej ventildekl podmázlej napřed černym, pak červenym a nakonec modrym silikonem
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:K.a.s.y.m. psal:Honzik8719 psal:
Nový těsnění jen když je fakt to starý v prdeli, jinak jen očistit, na motoru podmaznout lehce silikonem jen půlměsíce a fertig...kdo to pak má čistit když to hovada zbytečně podmazavaji celyviz Filous..tesneni na ventilovym viku se prece nemaze
sem to špatně pochopil ale jsem alergickej na silikon bo sem jednou rozdělával hangličana a ten měl celej ventildekl podmázlej napřed černym, pak červenym a nakonec modrym silikonem
...já bych motorovej tmel prodával enem na předpis, bo co sou někerý lidi schopný napatlat, to bych dycky blil...a pag se divjej, že platěj vo hodinu víc práce ...bo neš to vot toho svinctva vyčistíš...
Banditatom (Člen) 30.03.2017 12:31:07 Offline |
Oni silikon boys dorazili i do meho oboru a to mate panove videt kolikrat ty zverstva
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Oni silikon boys dorazili i do meho oboru a to mate panove videt kolikrat ty zverstva
...ale zas tam to chápu...třeba dyš něgdo zasilikonuje urnu s tchýněj...víš jag...jistota je jistota
K.a.s.y.m. (Člen) 30.03.2017 12:58:37 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:Oni silikon boys dorazili i do meho oboru a to mate panove videt kolikrat ty zverstva
...ale zas tam to chápu...třeba dyš něgdo zasilikonuje urnu s tchýněj...víš jag...jistota je jistota
Jeste by se prasila po byte.
Banditatom (Člen) 30.03.2017 17:52:28 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:Oni silikon boys dorazili i do meho oboru a to mate panove videt kolikrat ty zverstva
Partau nikdo neni tak blbej ze by tchyni zalepil pojebanym silikonem na urny jsou jine lepidelka a ty fakt kurva drzi
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 30.03.2017 20:13:13 Offline |
Banditatom psal:Filous psal:Banditatom psal:Oni silikon boys dorazili i do meho oboru a to mate panove videt kolikrat ty zverstva
Partau nikdo neni tak blbej ze by tchyni zalepil pojebanym silikonem na urny jsou jine lepidelka a ty fakt kurva drzi
hele a přesýpací urny pro zdraví pohyb i po smrti máš taky v nabídce??
Tak po cca 2 měsících mám ventily hotový, poprvé jsem viděl sundaný víko na motoru, dle rad jsem na nic nehrabal, jen dotáhl a povolil pár šroubů a jede jako dřív
Ináč jsem zjistil, že takový to plastovo-gumový udělátko z boku na primáru (prej napínák) ) je už asi starší (rozuměj původní), a že by chtěl vyměnit. Tam, po včerejší zkušenosti, asi nemá cenu dělat to sám a raději šup někam do servisu, což?
2 Kojak - šrouby a podobný věci na dekl máš skladem nebo je třeba to objednat? A v sezoně asi s nějakou rozumnou objednací lhůtou počítat nemůžu, co?
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1