Nejsi přihlášen
skullrider (Člen) 15.04.2017 09:15:42 Offline |
Řetězovka na B12
Zdravím,rád bych se zeptal jakou řetězovku by dal pán na B12a jestli má někdo zkušenost s životností u DID 530ZVLM od nové.Mám na B12 05 ještě origo,ale přijde mi nepravidelně vytahanej řetěz.Nájezd 16tis,mažu po tisícovce.Rád bych kvalitní řetez,aby vydržel.Kdyby někdo odkaz za dobrou cenu na to DID byl bych vděčnej.Díkys..
sex,drugs,rock n roll
skullrider (Člen) 15.04.2017 09:18:27 Offline |
Re: Řetězovka na B12
Omlouvám se možna je to 530ZVMX
sex,drugs,rock n roll
tady něco mají..
https://www.motoretezy.cz/cz/motosearch … p;category[1]=83095&category[2]=83064&trademark=5960¶ms[]=156163¶ms[]=156630¶ms[]=156116
GSX 1400 K7
pepa psal:tady něco mají..
https://www.motoretezy.cz/cz/motosearch … p;category[1]=83095&category[2]=83064&trademark=5960¶ms[]=156163¶ms[]=156630¶ms[]=156116
...jen na ta řetězová kola pozor
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
skullrider psal:Zdravím,rád bych se zeptal jakou řetězovku by dal pán na B12a jestli má někdo zkušenost s životností u DID 530ZVLM od nové.Mám na B12 05 ještě origo,ale přijde mi nepravidelně vytahanej řetěz.Nájezd 16tis,mažu po tisícovce.Rád bych kvalitní řetez,aby vydržel.Kdyby někdo odkaz za dobrou cenu na to DID byl bych vděčnej.Díkys..
....dej DID ZVMX osaď JT nebo Afamem a budeš spokojenej parchant. Vyvaruj se levnějších variant řatězu s menší pevností, a podzřele levnejch sad, kola pak nejsou úplně echt
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
skullrider (Člen) 15.04.2017 11:35:12 Offline |
Právě myslím,že na řetězu stejně nemá cenu šetřit.Možná třeba na šestce.Vzal bych od tebe na ABmotu pokud bys mi to složil řetěz a kola,aby to bylo ok.Dík
sex,drugs,rock n roll
skullrider (Člen) 15.04.2017 17:07:23 Offline |
Jo v tom roce budu měnit i první gumy
sex,drugs,rock n roll
...jezdim CZetu a sem spokojenej parchant us 33t km...vot zacatku mazano Scottem...as bude mit 40, tag ji vyhodim a dam dalsi cizu, co mam v regalu...original RK byl f pici na na 36t km, Scottem sem ho zacal mazat v 17t km...Kojaku, nemas tam nakou pjeknou rozetu na K6? ...nejlip kombinace cerna/stribrna, dural unasec, ocel venec???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...jezdim CZetu a sem spokojenej parchant us 33t km...vot zacatku mazano Scottem...as bude mit 40, tag ji vyhodim a dam dalsi cizu, co mam v regalu...original RK byl f pici na na 36t km, Scottem sem ho zacal mazat v 17t km...Kojaku, nemas tam nakou pjeknou rozetu na K6? ...nejlip kombinace cerna/stribrna, dural unasec, ocel venec???
Jasný, ale je to Scotem ...
pokud mažeš postaru, tak to tolik km nedá ...
ale di, Ty brepto ...
K.a.s.y.m. (Člen) 16.04.2017 08:38:05 Offline |
I sprejem da pres 30 a to jsem nikdy necistil
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
čočkin psal:jardel má řetěz asi titanovej, nebo maže a netahá
hele, taky koukám, že ještě drží, a že bych za to netahal, to se mi nezdá, ale každý bere to bere podle sebe, semtam zajedu na okruh do Vysokýho Mýta, jinak jezdím kolem komína a jednou za čas nějaký prodloužený víkend na moto
foto z V.Mýta
Nejvíc na životě miluji tu rozmanitost - každý den mě nasere někdo jiný
osiris psal:Jardel T psal:opět se nenahrálo foto, tak nevím, co dělám špatně
...omyl, foto se nahrálo, ale tys ho nevložil do příspěvku
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g25991.jpg
díky za radu
Nejvíc na životě miluji tu rozmanitost - každý den mě nasere někdo jiný
Stránky: 1