Nejsi přihlášen
Cuknutí,rána z výfuku
Zdar chlapci a děvčata.pred chvíli se mi stala taková záludnost.pei konstantní rychlosti mě mašina cukla a vystřelilo z výfuku.nevim Jestli to stim souvisí ale začal jsem pozorovat klepání jako by v hlavě závislé na otáčkách čím větší tím rychlejší klepání(to jsem zpozoroval ještě a před tou ránou).podotykam že jsem měnil ladak za méně hlučnější.uz jsem snim tak 500km najel a zatim nic.pred tím jsem měl krátkou koncovku pod motorem .děkuji za rady
Re: Cuknutí,rána z výfuku
Pokud sundávals aji svody,tak ti může lehce foukat někerý těsnění mezi svodama a hlavou a umí to vydávat zvuk,jako by byl motor zadřenej, BSE by mohl vyprávět![]()
Ale jestli ti to klepe od toho,cos vyměnil koncovku za míň hlučnou,tak je to zvuk,kerej tam byl celou dobu,jen ho přeřvával výfuk.
Pokud je karburace v origo stavu a né třeba natryskovaná na nějakej extra otevřenej výfuk,tak to střelení bude mít elektrickej "důvod",třeba čidlo na stojánku umí podobně zlobit-stojánek se na moment jakoby vyklopí,tudíž se odpojí na fteřinku zapalování a pak to střelí stejně,jako když se střílí chcípákem
,nebo třeba špatnej kontakt na baterce,na kostře,přebíjení atd,je toho dost co to může dělat.
No a pokud sou karbece natryskovaný,tak máš už vočazený svíce jak uhel a začínají končit![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Svody sundaval zřejmě mechanik jak mě měnil o kroužky na trubkách co vedou olej z hlavy do vany.mrknu na to.diky moc.delal mě právě aji ventily a čistil karbece zrovna.ale ty ventily dělal ještě s tou starou koncovkou tak Jestli to na to třeba nemá vliv.diky za rady
Ventilům je jedno,jaká je koncovka. Projdi aji pásky na přírubách karbeců,jestli nezapoměl třeba nějakou dotáhnout a taky bych se podíval na vložku vzduchovýho filtru,jestli není třeba blbě nasazená atd. tyhle věci umí nadělat spousty rušivých zvuků.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1