Nejsi přihlášen
Předek za rum ( Michelin PR4)
Tak sem dal sadu a zbyl mi tu předek, kerej je podle šuplery lehce pod půlkou. Nechám ho za litr Jindřichohradeckýho Bumu. Jen z ručky do ručky :)
Páč sem dobytek a brzdim eště ve vinglu, je po stranách kapičku zubatá, ale na funkci živočicháře to nemá vliv :)
ale di, Ty brepto ...
Re: Předek za rum ( Michelin PR4)
Koldan psal:bro, co to tam máš za zimí vzorek? vočekáváš studený líto?
Bať, zima je sviňa :)
Tadyk jak sem se důstojně loučil se starou pryží ....
https://www.youtube.com/attribution_lin … load_owner
ale di, Ty brepto ...
![]() |
nicola.foxx (Člen) 30.06.2017 10:14:40 Offline |
Šovinisto máš tam jeden komentář
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
huskyb12 psal:nicola.foxx psal:Šovinisto máš tam jeden komentář
To není muj kanál, komentáře tam nevidim ...
to je ten co žere děti
huskyb12 psal:Koldan psal:bro, co to tam máš za zimí vzorek? vočekáváš studený líto?
Bať, zima je sviňa :)
Tadyk jak sem se důstojně loučil se starou pryží ....
https://www.youtube.com/attribution_lin … load_owner
taková škoda, moch si prodat obě dvě
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
mr.BSE psal:Nedělá ti PR4 "zuby" mezi jednotlivýma lamelama? Mně to na předku jemný schody dělá a nevím jestli to třeba není blbě nastaveným předkem. Prostě jestli to mám nějak řešit
...to je u týdle jinag celkem dobrý gumy problém, dělá mi to taky a nejsem jedinej...aš začneš tahat, tag to nadělá takový schody, že druhej den se studenejma gumama budeš mít pocit, že máš prázdný vobje kola a nedá se to uřídit...neš se to vohřeje a trochu srovná ...proto se mi do další sady nechtělo, ale sehnal sem ji za pár korun, tag je mam vobutý zas...ale příště uš pudu do něčeho jinýho...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 03.07.2017 20:22:15 Offline |
No me to dela taky a uplne to sami..studeny to jakoby plave a po chvili to zmizi,ale za ty prachy😁😁
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Nevim, sem trubka, počítam, že ty zuby sem tam nadělal bržděním ve vinglech ...
Popravdě mě to neplavalo ani zubatý, asi málo taham :)
Když uvážim, že sem na tý sadě dal skoro 9 tis a že ten předek z 5 mm ubyl na 2,5 tak ta guma v pohodě ěště dva, tři dá ...
Než sem zadek zhulil, tak by do deseti taky vydržel, čili za mě dost dobrý gumy ...
ale di, Ty brepto ...
mr.BSE psal:Nedělá ti PR4 "zuby" mezi jednotlivýma lamelama? Mně to na předku jemný schody dělá a nevím jestli to třeba není blbě nastaveným předkem. Prostě jestli to mám nějak řešit
je to tim, že ta guma stoji absolutně za hovno
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Fijat to zas vidí moc radikálně
Je dobrý vědět, že to dělá všem a chyba není jen u mě
Mně ty "schody" zatím nijak nevadí, asi taky dostatečně netahám Všiml jsem si toho, když jsem kontroloval kolik zbývá vzorku po 5500km (asi polovina tam ještě je) a bylo to vidět pouhým okem
Nicméně teda vidím, že je to normální a mrdalovi jako jsem já to teda vadí jen esteticky
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1