Nejsi přihlášen
Ponuka - co si myslite?
uvazujem o kupe toho krasavca. Mam aj viac foto, ale neviem ako tu pridat foto. Zaujimal by ma nazor znalcov. Inak pojdem ju pozriet vo stvrtok este raz. Tak keby sa niekomu chcelo previezt. Je to v Skalici na Slovensku. Ceny su u nas trochu ine ako v CZ. Pripojte svoj nazor. www.motoride.sk/?P=inz_detail&ID=66469
pavel dolínek (Člen) 23.04.2007 20:52:11 Offline |
Re: Ponuka - co si myslite?
ber ho jestli se ti libi
"una storia italiana"
pavel dolínek (Člen) 23.04.2007 21:12:08 Offline |
je to trochu drahy,ale aspon si ho bude vic vazit a pecovat vo nej
"una storia italiana"
CEna nikdy nie je dost nizka.
Trochu som to znizil, ale aj tak je to dost.
90 CZK je cca 112 SKK a keby som chcel doviezt nieco z CZ, tak sa nedoplatim na COC a STK, kolky a podobne hovadiny ... takto to prehlasim za jeden den ..
Trochu sa bojim co vsetko budem musiet kupovat nove ked to odnesiem do servisu ..
Uz teraz viem o zadnej gume a retaz je napnuta na predposlednom zareze .. takze kit.
Kedze o starostlivosti o motorku, ktora sa predava si myslim svoje, tak aj olej, filter, sviecky ...
MiroK psal:CEna nikdy nie je dost nizka.
Trochu som to znizil, ale aj tak je to dost.
90 CZK je cca 112 SKK a keby som chcel doviezt nieco z CZ, tak sa nedoplatim na COC a STK, kolky a podobne hovadiny ... takto to prehlasim za jeden den ..
Trochu sa bojim co vsetko budem musiet kupovat nove ked to odnesiem do servisu ..
Uz teraz viem o zadnej gume a retaz je napnuta na predposlednom zareze .. takze kit.
Kedze o starostlivosti o motorku, ktora sa predava si myslim svoje, tak aj olej, filter, sviecky ...
...asi hoooodně spěcháš , v tomhle případě bych šel na a ještě chvilku hledal, ale....každý svýho štěstí strůjcem
..když už si lehneš, dávej pozor kam.....
Musim priznat, ze uz by som sa chcel vozit.
Neponahlam sa az tak. Zatial sa mam na com vozit.
Zajtra to uz nemusi byt pravda ...
A vacsinou je to tak, ze ked je pekna moto, tak je raz -dva prec ..
Som takmer presvedceny, ze chcem Bandit.
Na novy nemam, takze takyto jazdeny .. pacil sa mi este jeden, ale je taky trochu otukany z kazdej strany .. tento je bez skrabancov. Chlapik sa ocividne staral ..
počítej,že zadní guma s řetězovkou je votázka dalších deseti táců a toto mi přijde vopravdu trošku drahý, i po přepočtu,i když je fakt,že to srovnávám s trhem tady u nás (nemyslím ceny,ale nabídku)
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
MiroK psal:Musim priznat, ze uz by som sa chcel vozit.
Neponahlam sa az tak. Zatial sa mam na com vozit.
Zajtra to uz nemusi byt pravda ...
A vacsinou je to tak, ze ked je pekna moto, tak je raz -dva prec ..
Som takmer presvedceny, ze chcem Bandit.
Na novy nemam, takze takyto jazdeny .. pacil sa mi este jeden, ale je taky trochu otukany z kazdej strany .. tento je bez skrabancov. Chlapik sa ocividne staral ..
...udělej si výlet do Čech, spoj se s odborníky (Bandit_page)a myslím že nebudeš litovat při koupi "Banďoura" s jasnější historií a péčí... i tak ti držím palec
..když už si lehneš, dávej pozor kam.....
Stránky: 1