Nejsi přihlášen
Nálepka (štítek) s VIN
Ahojte,
chtěl bych se zeptat, jestli by někdo nevěděl, kde sehnat nálepku s VIN a dalšími údaji na B650N. Je nalepená na rámu pod sedlem spolujezdce. Nálepku tam mám ještě původní, ale kousek se odloupl při mytí. Takže pár čísel tam chybí a právě nevím, jestli s tím nebude problém na STK.
Re: Nálepka (štítek) s VIN
Problém s tím bude,protože ten štítek mě vždycky fotí. Takže šup s techničákem do zastoupení Suzuki a objednávat... Na BMW mě stojí origo 500kč.
Nebo je druhá varianta,nechat si štítek vyrobit,sou firmičky co to dělají. Jednou sem si nechával dělat,byl za týden doma poštou,ale cena s poštovným byla taky nějaký 400kč,takže tohle je spíš řešení v případě něčeho,na co se nedá origo sehnat.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
![]() |
Banditatom (Člen) 24.07.2017 18:56:05 Offline |
Vikecej prosim te proc by mel bezet do suzuki? V kazde reklamce mu jich za 500kc natisknou 100!!!!ale jo stitek samolepkovy je nejdulezitejsi vec na voze....kdybys jel na stk bez stitku rozluc se s rodinou pomodli se jsi-li verici vyres si vsechny svoje zalezitosti pac za stitek jdes okamzite ke zdi!!!!je to dano tim ze stitek zabije rocne miliardu lidi!!!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 24.07.2017 22:12:24 Offline |
Vam fotili stitek???me teda jen VIN na ramu a motorku ze dvou stran
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
No jo, nic jinýho je nezajímalo. Našel jsem ho až na vnitřku podsedlovky. Bejt podsedlovka měněná, nebo přeláknutá, tak jsem musel hodit HP-čko ze skály. Těším se, s čím přijdou příště.
Editoval osiris (25.07.2017 12:25:54)
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:No doufám, že to fotil aji s tou drcpáskou, žádný vodstraňování! Dyk by to byl dočista zásah oproti serijovýmu stavu motocyklu
...přesně , rezolutně bych protestoval proti odstranění drcpásky, bůh ví, jestli by na tom pak šlo ještě někdy bezpečně jezdit
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
Banditatom (Člen) 25.07.2017 12:40:03 Offline |
Kdyz uz odstranit drc pasku tak jedine homologovanym eu schvalenym nozem osobou poucenou certifikovanou v oboru a o vsem vest radny zaznam udelat min tri kopie jednu zaslat na MD druhy zalozit a treti samozrejme poslat na vsevedouci vseznali nepremozitelny besšit
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
No a vo tom, že by dovozce musel předem schválit tuhle úpravu u výrobce, pak ji certifikovat na zanesení do TP, snad žádná! Kdyby to mělo zachránit jedinej život, tak to má smysl.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Pecka je to u italských skutrů,tam je štítek jen nálepka uvnitř kastlíku pod sedlem,nebo před nohama a dost často totálně domrdaná od věcí,kerý se v tom kastlíku převáží.
A objednávejte něco na piádžo,nebo aprilku,to se toho taky čék nemusí dočkat
V tomhle zlatá honda,klasika nanýtovanej hliníkovej štítek na rámu a fertig Ale u nové to bude určo taky vomrdaný
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Drcpáska samozřejmě zůstala ale těch keců, že má na VINko jen jednu fotku a že teda neví jak to udělá a že drcpáska ten štítek dře a pod ní to za chvilku nebude čitelný... A pak se přesunul k blinkrům (rozměry: délka 25mm, výška 11mm, hloubka 14,5mm)a začal rozporovat jejich homologaci...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Ty vole, kam to jezdíte ? My se dycinky na technický nějak dohodnem, jako že se nebudem navzájem srát, páč infarkt může stát člověka klidně i život Takže kolem a kolem tou dohodou zachraníme vlastně dva nejednou :)
ale di, Ty brepto ...
U mne borec vyloženě tekl, bo mám jakési krátké kábly u stařičké N6 Smýkal za to, jak nemocný osel za řetaz a fotil to nějakým cool mobilem a furt mu to nešlo vidět. Pak mi tam rozmontoval pul motorky, natrhl načatou kostru od světla (o které sem nevěděl) a čau
Já pak v noci jedu a naraz svítím a nesvítím...Ale to byl asi jeden z těch normálních, pač výfuk třeba řešil až po razítku
huskyb12 psal:Ty vole, kam to jezdíte ? My se dycinky na technický nějak dohodnem, jako že se nebudem navzájem srát, páč infarkt může stát člověka klidně i život
Takže kolem a kolem tou dohodou zachraníme vlastně dva nejednou :)
a to si vem, že s tímhle jsem byl taky dohodnutej, že se nebudeme srát... Příště jedu samože jinam, protože tenhle tu dohodu nedodržel a sral mě
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:huskyb12 psal:Ty vole, kam to jezdíte ? My se dycinky na technický nějak dohodnem, jako že se nebudem navzájem srát, páč infarkt může stát člověka klidně i život
a to si vem, že s tímhle jsem byl taky dohodnutej, že se nebudeme srát... Příště jedu samože jinam, protože tenhle tu dohodu nedodržel a sral mě
![]()
Se ví, zdraví nenašels na hnoji :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:mr.BSE psal:huskyb12 psal:Ty vole, kam to jezdíte ? My se dycinky na technický nějak dohodnem, jako že se nebudem navzájem srát, páč infarkt může stát člověka klidně i život
![]()
i kdyby to mělo zachránit život jedinýho technika
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:huskyb12 psal:mr.BSE psal:
a to si vem, že s tímhle jsem byl taky dohodnutej, že se nebudeme srát... Příště jedu samože jinam, protože tenhle tu dohodu nedodržel a sral mě![]()
i kdyby to mělo zachránit život jedinýho technika
....no není vo čem !
vinko mám v cajku ale technik hledal číslo motoru a nenašel....páč tam žádný neni(výměna neproběhla) a že si to mám do příště dát dohromady....stačí když ho tam črtnu lihovkou?
pak ještě zrcátka ale jedno sem stačil uloupnout eště tam
MRDAT!!!
...fotit štítek se musí...nedávno sem musel na B650 demontovat padák, bo ho měl zdenda namontovanej přes štítek na rámu před motorem...ale jinag mám technika díky Tomovi jr. pohodovýho a nesereme se
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stitek udelej v reklamce, taky sem to tak resil na orandzade, pac byl podrapanej a je zas, mam nadelany do foroty dalsich 5. Vubec bych to s dovozcem autorizovanym neresil, vyhozenej cas a prachy. Nechej si to udelat jako nalepku a je to .
Stránky: 1