Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 25.07.2017 10:51:12 Offline |
volnej krk na maxiskůtru
čau borci.
mám dotaz, mám tu jeden velkej skůtr, Kymco Donwtown 125i a při brždění je poznat, že má vůli v krku. Myslel jsem, že se prostě nechám vyměnit ložisko, ale ložisko je prý už jednou, relativně nedávno měněné a od té doby se prý už dvakrát dotahovalo.
Co s tím? Nevím, jestli je možný aby takový tlustá trubka co okolo toho bude byla nějak vytahaná, z kol si pamatuju, že sezafrézovával vršek a spodek trubky proti sobě do roviny, ale fakt nevím.
Motorka jinak jede rovně, a obě strany zatáčí stejně.
zzzmrzlinar (Člen) 25.07.2017 14:02:29 Offline |
Re: volnej krk na maxiskůtru
hliníkový to určitě není,
K.a.s.y.m. (Člen) 25.07.2017 20:02:15 Offline |
Zkus tam sehnat ve stejnym rozmeru kuzelikovy loziska..snesou vetsi zatizeni tak by mohli dele vydrzet
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Tady je kompletní ložisko řízení toho skůtru, je to na stránkách http://www.nahradni-dily-na-motorky.cz/ … pCrypt.jpg
K.a.s.y.m. (Člen) 25.07.2017 21:23:04 Offline |
Milouš psal:Tady je kompletní ložisko řízení toho skůtru, je to na stránkách http://www.nahradni-dily-na-motorky.cz/ … pCrypt.jpg
no jasně dej si tam čínu..to to budeš za půl roku dělat znova
K.a.s.y.m. psal:Milouš psal:Tady je kompletní ložisko řízení toho skůtru, je to na stránkách http://www.nahradni-dily-na-motorky.cz/ … pCrypt.jpg
já teda asi nevidím komplet stránku... ale NTN mi nepřide jako čincké ložo
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
zzzmrzlinar (Člen) 26.07.2017 11:24:46 Offline |
no jo, ložisko je to pěkný, ale jestli už to jednou měněný bylo a pak se ještě dvakrát utahovalo, tak se obávám, že jestli nejistím příčinu, tak i když to vyměním tak se to bude povolovat znovu.
K.a.s.y.m. (Člen) 26.07.2017 15:24:12 Offline |
tomasNJ psal:K.a.s.y.m. psal:Milouš psal:Tady je kompletní ložisko řízení toho skůtru, je to na stránkách http://www.nahradni-dily-na-motorky.cz/ … pCrypt.jpg
já teda asi nevidím komplet stránku... ale NTN mi nepřide jako čincké ložo
Me stacilo videt to RMS..vic jsem to neprohlizel🙂🙂
...já slyšim skůtr a je mi zle...teť mam jednoho na dílně a seru se s tym po chvílích uš přes měsíc a hovno s toho...skútry by měli bejt jednorázový zboží...jak se to posere, tag se to má vyhodit...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 26.07.2017 21:06:19 Offline |
Filous psal:...já slyšim skůtr a je mi zle...teť mam jednoho na dílně a seru se s tym po chvílích uš přes měsíc a hovno s toho...skútry by měli bejt jednorázový zboží...jak se to posere, tag se to má vyhodit...
No čínský tak snad staveny i jsou jak se rozsype jedno uz se to veze vsechno..hlavne jednou rozeberes plasty a uz je neslozis😁😁
ten muj je masakr...snese opravdu hodně...stunt, plochou dráhu, motokrosovou...se s ním neseru :D
ale ja mam ještě poctivou aprilku před r. 00
__________________________________________________________________________________
zzzmrzlinar (Člen) 27.07.2017 13:10:27 Offline |
Filous psal:...já slyšim skůtr a je mi zle...teť mam jednoho na dílně a seru se s tym po chvílích uš přes měsíc a hovno s toho...skútry by měli bejt jednorázový zboží...jak se to posere, tag se to má vyhodit...
tak to je vubec ta nejhorsi zprava, co jsem tu mohl najit, jsem zrovna premejslel, ze na tebe zautocim, jestli bys to neudelal
jo a taky odnekud chcije volej z motoru
zzzmrzlinar psal:Filous psal:...já slyšim skůtr a je mi zle...teť mam jednoho na dílně a seru se s tym po chvílích uš přes měsíc a hovno s toho...skútry by měli bejt jednorázový zboží...jak se to posere, tag se to má vyhodit...
tak to je vubec ta nejhorsi zprava, co jsem tu mohl najit, jsem zrovna premejslel, ze na tebe zautocim, jestli bys to neudelal
jo a taky odnekud chcije volej z motoru
...děkuju pjekně, nezlob se, ale fakt ne
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 27.07.2017 13:32:03 Offline |
tomasNJ psal:ten muj je masakr...snese opravdu hodně...stunt, plochou dráhu, motokrosovou...se s ním neseru :D
ale ja mam ještě poctivou aprilku před r. 00
Ze bych to vyzkousel na cinanovi????
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:tomasNJ psal:ten muj je masakr...snese opravdu hodně...stunt, plochou dráhu, motokrosovou...se s ním neseru :D
ale ja mam ještě poctivou aprilku před r. 00Ze bych to vyzkousel na cinanovi????
jasně... třeba jizdu po předním kole...
K.a.s.y.m. (Člen) 27.07.2017 18:20:12 Offline |
Dneska jsem se pustil do kamosova pitbiku..prej mam vuli v krku asi lozisko..no lozisko bylo sice volny (byli venecky jak na kole ) ale to nebyl problem..problem byl v roztazeny trubce krku😁😁 tak jsem ji kladivem cislo 7 natlouk zpatky a pak do toho opatrne zaklepal lozisko..no snad to chvili vydrzi😁😁😁
Jo a neni to cinan,ale neco italskyho z 90-tych let😁😁
Banditatom (Člen) 27.07.2017 19:09:15 Offline |
tomasNJ psal:Banditatom psal:tomasNJ psal:ten muj je masakr...snese opravdu hodně...stunt, plochou dráhu, motokrosovou...se s ním neseru :D
ale ja mam ještě poctivou aprilku před r. 00Ze bych to vyzkousel na cinanovi????
jasně... třeba jizdu po předním kole...
No to jsem prave dnes nedobrovolne vyzkouselprecetl jsem si vyrobce zadniho skla prasatu.... Cinan to ustal jen s tresteni plastu
Banditatom psal:tomasNJ psal:Banditatom psal:
Ze bych to vyzkousel na cinanovi????jasně... třeba jizdu po předním kole...
No to jsem prave dnes nedobrovolne vyzkouselprecetl jsem si vyrobce zadniho skla prasatu.... Cinan to ustal jen s tresteni plastu
to máš z toho, že mi voláš ve 3:05 ráno pak zkoumas prasáty zblízka
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen) 27.07.2017 21:46:14 Offline |
Kukii psal:Banditatom psal:tomasNJ psal:
jasně... třeba jizdu po předním kole...No to jsem prave dnes nedobrovolne vyzkouselprecetl jsem si vyrobce zadniho skla prasatu.... Cinan to ustal jen s tresteni plastu
to máš z toho, že mi voláš ve 3:05 ráno pak zkoumas prasáty zblízka
Ja vazne nevolal ja uz spinkal
Radek-Ban psal:Jebat skutry .... mam rad kdyz nekto zurive mava "ja motorkar "
taky zdravim i na skutru
Stránky: 1