Nejsi přihlášen
Re: Ať žije..!!
osiris psal:...ňákou motorku určitě
...ty woe, já bych to řek, můžu?
Nic nevíš jako všichni protože ani já nic nevím. A pokud něco víš tak dostaneš do držky.
Jedinej bike v baráku je JAWA 250/353 r.v. 1957, bohužel po ráně už s rámem z panelky, zato ale s placatejma vejfuckama. Vogo, na tom se řadí vopačně!!
Autobus je taky Suzuki... .
...no konečně tu chudinku šestku přestaneš překládat trápit ...se na tu fotku pořádně podivej, dyk to je náklat co bych pomalu nevodves Ávijej ...co f tej bagáži furt taháš? ...samý žrádlo, co? ...tag ať jí je líp
...jo a ať to čekání dlouho netrvá
P.S. ...a pojeť uš taky něgdy mym směrem, rát bych se zbavil toho krámu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Mirek D psal:osiris psal:...ňákou motorku určitě
...ty woe, já bych to řek, můžu?Nic nevíš jako všichni protože ani já nic nevím. A pokud něco víš tak dostaneš do držky.
...sem se právě rozhod, že se mi vlastně ani nic říct nechce
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous psal:...no konečně tu chudinku šestku přestaneš překládat trápit ...se na tu fotku pořádně podivej, dyk to je náklat co bych pomalu nevodves Ávijej ...co f tej bagáži furt taháš? ...samý žrádlo, co? ...tag ať jí je líp
Vogo, paní se ptá esli je k tomu taky návot.... . JInáč sleva nebo obchodní inšpektór
V tej bagáži samo taky žrádlo, ale jináč takový ty běžný věci co vy vostatní musíte věšet pod různý gumicuky a siťky a nebo svý paní na hrb. Jináč žrádlo na dva tejdny jako kdysi už nee, bo v Rakousku a ve Francouzsku je papu za podobný love jak tady.
Nezbytným doplňkem ovšem stále zůstává flaška modrovoká.... .
Mirek D psal:Filous psal:...no konečně tu chudinku šestku přestaneš překládat trápit ...se na tu fotku pořádně podivej, dyk to je náklat co bych pomalu nevodves Ávijej ...co f tej bagáži furt taháš? ...samý žrádlo, co? ...tag ať jí je líp
P.S. ...a pojeť uš taky něgdy mym směrem, rát bych se zbavil toho krámuVogo, paní se ptá esli je k tomu taky návot.... . JInáč sleva nebo obchodní inšpektór
...tag řekni pani, že návot tam je...v japončtině...ale je tam šémátko pro zapojení a podle něj by to měl ekechtriky znalej zvládnout...a na slevy nehraju...dyštag to bude dál ležet v regálu
mr.BSE psal:Mirek D psal:mr.BSE psal:nevidel sem te minulej tejden v motomanu?
Asik joo, odud se vydal Bandaska na cestu s novým pánem... .
noo,sem si rikal, kupovali sme tam zrovna Fazera
Tak s těma šumícíma pístama doražte do TRcu na srázek nebo alespoň v sobotu na náměstí (viz akce)... .
Mirek D psal:mr.BSE psal:Mirek D psal:
Asik joo, odud se vydal Bandaska na cestu s novým pánem... .noo,sem si rikal, kupovali sme tam zrovna Fazera
Tak s těma šumícíma pístama doražte do TRcu na srázek nebo alespoň v sobotu na náměstí (viz akce)... .
nekupoval sem to ja, ja jeste porad a stale skladam
mimochodem kolik sroubku a gumovejch silentblocku a podobnejch picovin me muze z cely motorky zbejt,aby to bylo v normalnich mezich
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Mirek D psal:osiris psal:...ňákou motorku určitě
...ty woe, já bych to řek, můžu?Nic nevíš jako všichni protože ani já nic nevím. A pokud něco víš tak dostaneš do držky.
Jedinej bike v baráku je JAWA 250/353 r.v. 1957, bohužel po ráně už s rámem z panelky, zato ale s placatejma vejfuckama. Vogo, na tom se řadí vopačně!!
Mám ju taky, ale rok 58. Jsem se na tom nablbnul... nemáš na to náhradní díly? Potřeboval bych takovej ten pasmek co maže kyvku... je to z plastu a nikde to nemůžu sehnat
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
mr.BSE psal:Mirek D psal:mr.BSE psal:
noo,sem si rikal, kupovali sme tam zrovna FazeraTak s těma šumícíma pístama doražte do TRcu na srázek nebo alespoň v sobotu na náměstí (viz akce)... .
nekupoval sem to ja, ja jeste porad a stale skladam
mimochodem kolik sroubku a gumovejch silentblocku a podobnejch picovin me muze z cely motorky zbejt,aby to bylo v normalnich mezich
...tag do půl kýble, víc uš je moc
flamboyant (Člen) 24.04.2007 18:26:20 Offline |
Filous psal:...no konečně tu chudinku šestku přestaneš překládat trápit ...se na tu fotku pořádně podivej, dyk to je náklat co bych pomalu nevodves Ávijej ...co f tej bagáži furt taháš? ...samý žrádlo, co? ...tag ať jí je líp
Ti dam krama Ho musis publikovat aspon trosku abych vedela ze to nejsou vyhozeny prachy pac ty ja nemam na rozdavani Japonskej navod je oukej Skoro jako muj materskej jazyk Snad sezenem nekoho kdo nam to tam nasteluje
... zatím jsem jen batoh :-)
flamboyant psal:Filous psal:...no konečně tu chudinku šestku přestaneš překládat trápit ...se na tu fotku pořádně podivej, dyk to je náklat co bych pomalu nevodves Ávijej ...co f tej bagáži furt taháš? ...samý žrádlo, co? ...tag ať jí je líp
P.S. ...a pojeť uš taky něgdy mym směrem, rát bych se zbavil toho krámuTi dam krama Ho musis publikovat aspon trosku abych vedela ze to nejsou vyhozeny prachy pac ty ja nemam na rozdavani Japonskej navod je oukej Skoro jako muj materskej jazyk Snad sezenem nekoho kdo nam to tam nasteluje
...ježišmarjááá, to musel psát něgdo jinej ...samozřejmě je to úžasnej hájtek vehement, kerej houká tag, že každýmu zloději vypadnou voči z hlavy a popraskaj ušní bubínky ...a dyš mé, tag ta krabička vyskočí s pot sedla a tag mu nafackuje, že uš v životě do žádný čórky nepude ...stačí takle???
flamboyant (Člen) 25.04.2007 15:22:26 Offline |
... jářku teď me filous napadlo zes na to mohl udelat reklamu pac nevim kdo by takovymu supr popisu odolal Jsem malem poprskala monitor A jaktoze neprijedes na sraz? Jsem myslela ze te pozvu na toho panaka tak priste no..
flamboyant (Člen) 25.04.2007 15:32:54 Offline |
to filous : Jo a ted jsem zirala na to schematko na fotkach vidim par car a nic vic ale pokud to funguje na principu jak ty detsky krizovky : hledej cestu, tak to snad zvladnem Doufam ze to nebude houkat jak tajnymu pred tou delvitou estli si ho s nekym nepletu
...no abych byl uplně upřímnej, tag mě to šéma taky moc nepoví, já si udělám poměrně dost vjecí mechanickejch, tam nemam trabl, ale dyš se pustim do eletriky, tag minimálně dvakrát něco vyhoří a teprf pag to funguje, tagže dybych to já chtěl zapojit a nepřijít vo motyku, tag se seberu, dojdu k ňákýmu auto-moto eletrikáři a nechám to na něm
Filous psal:mr.BSE psal:Mirek D psal:
Tak s těma šumícíma pístama doražte do TRcu na srázek nebo alespoň v sobotu na náměstí (viz akce)... .nekupoval sem to ja, ja jeste porad a stale skladam
mimochodem kolik sroubku a gumovejch silentblocku a podobnejch picovin me muze z cely motorky zbejt,aby to bylo v normalnich mezich...tag do půl kýble, víc uš je moc
tak to je v pohode, budu jich mit tak 15
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1