Nejsi přihlášen
Re: nejel by někdo z Prahy a okolí na Orlík rád bych se tam mrknul
mužeme třeba v neděli 29.4. nemam ale predstavu jak dlouho by to trvalo tam a zpatky jestli si dat sraz treba v 11 a nekde cestou obed neco navrhnete
Kdo nezažil neuvěří, kdo zažil nepochopí.
Mohli bysme se pak zastavit na Žampachu v Harley baru. Je to tam fajn atmosféra Jinak můžem ještě navštívit pěknou vyhlídku na Slapech, ale je to dost z ruky, to můžeme dát zas jindy. V každym případě se rád připojim a dám společnou řeč. Tak nějak do konce týdne bysme se měli domluvit v kolik se kde sejdem.
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Karlos psal:Mohli bysme se pak zastavit na Žampachu v Harley baru. Je to tam fajn atmosféra V každym případě se rád připojim a dám společnou řeč. Tak nějak do konce týdne bysme se měli domluvit v kolik se kde sejdem.
Se Žampachem souhlasim - je to tam opravdu
Přidal bych se též... ale nejdřív v sobotu
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
v sobotu nemuzu musim do prace a za to budu mit v pondeli volno to vymyslel jeden chytrak u nas v praci a vsichni sou z toho nadseny.muzu jen v nedeli a videl bych to na pohodovou jizdu neni kam spechat
Tak pojedem v nedělu. Zdá se, že lidí, co můžou jen v sobotu je míň, takže se holt nedá svítit. Můžem dát zas někdy jindy, neni poslední vejkend Tak v tu neděli v kolik a kde?
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Já bych vyjel kolem 11 ze Zbraslavi a můžeme se setkat třeba v Jilovém u Prahy na náměstí kolem 11:30 nebo někde jinde navrhněte přizpůsobim se Olda
olda psal:Já bych vyjel kolem 11 ze Zbraslavi a můžeme se setkat třeba v Jilovém u Prahy na náměstí kolem 11:30 nebo někde jinde navrhněte přizpůsobim se Olda
OK, takže v půl dvanáctý v Jílovém Souhlasíte všici? Hodí se to všem?
Helis psal:Nepojede někdo z Prahy,strana od Černého Mostu?Asi do Jílového netrefím....
v klidku, je to relativne jednoduche
po jizni spojce furt dole, na kacerove zlezes a ides okolo thomayerovej nemocnice fuuurt rovno po videnskej
a jedes a jedes, prejdes vestec, jesenice a jedes a si v jilovem ;)
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
kufor psal:Helis psal:Nepojede někdo z Prahy,strana od Černého Mostu?Asi do Jílového netrefím....
v klidku, je to relativne jednoduche
po jizni spojce furt dole, na kacerove zlezes a ides okolo thomayerovej nemocnice fuuurt rovno po videnskej
a jedes a jedes, prejdes vestec, jesenice a jedes a si v jilovem ;)
Jen aby nedojela jinam
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Jmenovče... Ty dfě bodofky s toho fakt sundej
hele ondreji nejsou momentalne love na shaneni origo svetla.to bude asi az pristi rok.ale kdo vi.to tam spis radsi vrazim otackomer pac ten cotam je neni v buh vi jakym stavu.
na kolikatou to teda vidite na orliku? a prehrada nebo zamek?
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:Ondráš psal:Jmenovče... Ty dfě bodofky s toho fakt sundej
hele ondreji nejsou momentalne love na shaneni origo svetla.to bude asi az pristi rok.ale kdo vi.to tam spis radsi vrazim otackomer pac ten cotam je neni v buh vi jakym stavu.
na kolikatou to teda vidite na orliku? a prehrada nebo zamek?
Jasný... V klidu... Já mám zasejc asi rok ohnutý řídítka... Nejsou love
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
heh no jasne na svetlo to nejezdi takze obliknu batuzek a pres zimu budu resit svetlo a origo vejfuck
a vkolik teda?
Helis: jen poradne potrenuj na pristi vikend
ALe jestli pojedeme spolecne v nedeli do tech jedovnic, tak se niceho neboj - ja jezdim taky jako srac a kazdou chvili nekde zastavuju na cigarko
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
hele v kolik to vydite ze cca tam dorazite(a furt nevim zda zamek orlik nebo vodni nadrz ci prehrada orlik) ja pojedu z jine strany zrejme
Skubak: a uz je to namesti v Jilovem opraveny? Ja jsem tam jel jednou loni a ty silnice v cele dedina byly fakt katastrofalni. Ale hlavne, ze na namesti stalo lamborginy
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Karlos psal:Tak pojedem v nedělu. Zdá se, že lidí, co můžou jen v sobotu je míň, takže se holt nedá svítit. Můžem dát zas někdy jindy, neni poslední vejkend Tak v tu neděli v kolik a kde?
..Ja bych se taky přidal v sobotu .. nedeli mam pracovní
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Ahoj jak sem rikal chci ject klidnou jízdu mít něco z krajiny jen si uzit zatacky kdyz nejake pekne budou na co se na tom Orliku podivame jen na přehradu nebo i na hrad jeste sem tam nebyl tak nevim co muzu cekat ale co vim je pohodova jizda pojedu taky z batuzkem.Stavime se na tom Zampachu? Kolik nas celkem bude?
PavelB6 tak to vypadá že by jsme byly samy v neděli to nemá cenu tak ja na to dlabu nekdy jindy
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Pokud se něco neposere, tak se hlásim na neděli - navrhuju spicha v Jílovém na náměstí v 10:30 a cestou zpátky z vejletu bych to vzal na Žampach...
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Je to nějak hektický, teď zas někdo, že v Jílovom v půl dvanáctý nebo co. Tak kurňa už to vymyslete, neděle je zejtra vogo Jestli to teda můžu napsat ofiko, tak aby nás jelo co nejvíc a tak nějak vyhověli těm, co maj čas až dýl, tak bych to viděl takhle:
Vyjížďka se koná v neděli 29.4.2007. Sraz je v 11:30 SEČ na náměstí v Jílovém (u Prahy ) Pojede se na přehradu, možná na ten hrad, to se uvidí na místě a z vyjížďky směr Žampach. Odtud už každý podle sebe a svých možností zpátky do tepla domova. A je to
Asi to platí, nikdo nic neříkal. Já budu ve 12 v neveklově na náměstí.
SYNOK Podle mě na přehradě budem 13.30 - 14h podle stylu jízdy a jestli na jídlo půjdem až potom. Asi ti cinknem...
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
tak bando rad sem vas poznal.a zase urco nekam prijedu a rto uz nejspis s batuzkrm.mate pekny masinky doufam ze tu moji dam po sezonne taky do tak vonavyho stavu.jinak bedrichu mas pekny obleceni kdepak se to da sehnat ? a hlavne kolik to cca stoji a doufam ze jste bez potizi dorazili to ja si zajel na chatu k ke strejdovi pritelkyne a po ceste zpatky me fotili z ata sem to krucis ale fesak v helme a na moto
Sice sem z jihu,ale i tak sem se na přehradu dostavil i když pozdě ale přeci(časová tíseň), zrovna ste odjížděli.Byl sem tam ještě s dvouma chlapkama na jebkách,jedna slečna mě zdravila a tolik bandasek na kupě sem ještě neviděl,takže i tak supeeer!
Jsme doma. Vše OK,bylo to super, bezva lidčky a zase něco vymyslíme jdu si dát
Mám to od padany http://padana.cz/katalog/
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedrichu diky slusi ti to vni ani sem si ji nevsim asi si takovou ale modrou nadelim k vanocum doufam ze budou mit detskou velikost
jj fotaksem sebou mel ale ac me to nebavi a sem na to anti talent tak by me bodli vase fotky co ste tam udelali?nebude to trebave fotogalerii "Orlik 2007"
jeste dotaz byl jste nekdo ve vojenskem technickem muzeu v krhenicich u jiloveho?stoji to za navstevu?je nekde v objektu stravovani?
Jeeee,dik za fotky,já nějakým způsobem zničila paměťovou kartu,takže fotky jsou K.O... sakra to mě štve....
A že zdravím dámské půlky od Bedřicha a Skubáka....jste fajn a hlavně že jste mě v tom nenechaly samotnou ženskou..... Těším se na příště.....samozřejmě že na všechny....
Newada psal:Filous ovládej se, ta doba Alíb Agil už je dávno pryč. Dneska letí tolerance a ska ska.
to je mozna ta chyba
Newada psal:Filous ovládej se, ta doba Alíb Agil už je dávno pryč. Dneska letí tolerance a ska ska.
...nevim proč, ale slyšim "...... tolerance" a podvjedomě koukam po ňákym klacku nebo jinym cizim předmětu vhodnym do ruky ...a "ska ska" nevim co je a wo co gou ...teda vim, že je to něco jako hudební styl, ale nejspíš sem to eště neslyšel ...holt sem nigdy nebyl moc in
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...ušs to musel slyšet pouštěj to vo pouti na náfsi aspoň teda myslim, páč mám taky mezeru von nám ňákej kosák udělá vosvjetu neboj
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1 2