Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Internetové připojení UPC

XJelen (Člen)
29.08.2017 08:53:51

Internetové připojení UPC

má někdo zkušenosti z poslední doby?
V bytě mám přípojku od nich, má cenu se s nima špinit? evil
Cenově jsou nastejno s místníma providerama.

Strýcfajtr !!!
corimec (Člen)
29.08.2017 13:28:39

Re: Internetové připojení UPC

Nebrat.Spatna komunikace,pouze placene linky,jeden telefonat vyjde na 100kc,nebo si emailovat.Kdyz se neco posere vyjezd technika platis.Modem ti pouze zapujčí,když chces od nich odejit tak delaj problemy a vsechno musis poslat postou zpatky.U jineho poskytovatele je to po dvou letech tvoje.Tolik moje zkusenost pred 4 lety.

huskyb12 (Administrator)
29.08.2017 14:00:21

corimec psal:

Nebrat.Spatna komunikace,pouze placene linky,jeden telefonat vyjde na 100kc,nebo si emailovat.Kdyz se neco posere vyjezd technika platis.Modem ti pouze zapujčí,když chces od nich odejit tak delaj problemy a vsechno musis poslat postou zpatky.U jineho poskytovatele je to po dvou letech tvoje.Tolik moje zkusenost pred 4 lety.

To stejný před deseti lety, ale připojení už tenkrát stabilní a velmi rychlý ...
Esli máš možnost kabelu, tak na mikrovlnky ser ...

ale di, Ty brepto ...
Loser (Administrator)
29.08.2017 16:13:39

mel jsem UPC dvakrat ve dvou bytech. Kdybych mel pripojku i v tomhle, vubec bych nevahal a sel do toho znovu. Kabel je proste kabel.
S odhlasenim sluzeb a vracenim vsech zarizeni nebyl zadnej trabl. Proste jsem to hodil do krabice a poslal postou

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Americkej (Člen)
29.08.2017 17:23:23

Měl jsem UPC leta, běželo vše bez problémů. Ale při ukončování smlouvy předvedli slušný peklo, sráči.

... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
corimec (Člen)
30.08.2017 05:59:22

Jeste dodam že s pripojenim jsem byl taky spokojenej,ale při problemech upřednostnuji osobni jednani a ne si s nekym dopisovat a nebo se az na 10 pokus nechat prepojit prez 6 operatorů k dotycne osobe.Proste mne nasrali a meli utrum.

Myšák (Člen)
30.08.2017 11:37:28

Sluzby sou v oukeji, rychlost zbytecne velka, ceny se daj uhadat na polovinu, pripojeni drzi. Musis bejt ale hodnej a platit poslusne a vcas, jinak s tebou vymrdaj, ze si pul roku nesednes...

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
XJelen (Člen)
30.08.2017 13:57:55

Díky za ohlasy, právě že dřív jsem slyšel samou špínu. Za stejný peníze jako místní dávaj mikrovlnu (jsem navíc v prvním patře, to technici nemaj rádi) mi oni nabízí kabel s WLan routerem a základní TV kterou bych stejně musel nějak řešit. Zkusím to s nima.good

Strýcfajtr !!!
Filous (Člen)
30.08.2017 17:35:19

...direktore a ty sis nasel smajchlmabinet f prvnim patresurprisedbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
nicola.foxx (Člen)
30.08.2017 20:57:45

Taky sem to měl a kdyby byla možnost, tak du do toho zase. Nikdo mně neposkytnul lepší připojení.goodgood
Komunikace přes telefon s nima na kundu, pokud už si jejich platící zákazník.
Jenže od toho tam maj web portál, kde jim zadáš co potřebuješ. Reagujou a vyřeší do 24H.

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Ondráš (Člen)
31.08.2017 16:20:57

Internet od UPC dobrý. Rychlejší spojení mám až teď v Irsku (pokud nepočítám když jsem dělal na ČVUT, seděl na 10Gbit uzlu a měli 1Gb lokální síť).
Převod smlouvy na nového člověka když jsem se stěhoval trval asi 2 měsíce (od doby kdy jsem to začal řešit do doby než potrvrdili, že to převedou). Jemu přišla faktura až 3 měsíce po tom co jsem to začal řešit, takže zákaznický servis tragédie. Ale je to tak 4 roky zpět.

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
PALOUS (Člen)
31.08.2017 17:58:34

Filous psal:

No přeci po německejch duchodcich co tam jezdí  mimo sezónu páč to je vo chlup levnější a pořádají tam vychodonemecke fekal péčko bigsmilebigsmile

Jebat motorky :-)
XJelen (Člen)
01.09.2017 10:43:03

Filous psal:

trošku jsem to posunul od našeho rozhovoru v Benátkej. Takže si pomalu zvykejte z direktora zase zpátky na jelena goodbigsmile

Strýcfajtr !!!
Filous (Člen)
01.09.2017 12:00:57

XJelen psal:
Filous psal:

trošku jsem to posunul od našeho rozhovoru v Benátkej. Takže si pomalu zvykejte z direktora zase zpátky na jelena goodbigsmile

...ajajajsmile2...no zněl si rozhodnutě, tagže sem si řikal, že je to asi enem votázka času...no tag good luck a drž secool ...no jo, ale kam kurva pojedu na wellnes vánoční trhy???surprised

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Borák (Člen)
01.09.2017 12:22:29

tak už si to rozšťípl

...nikdo nevojebe Ježíše...
huskyb12 (Administrator)
01.09.2017 13:21:18

Nová pani, novej smrad, nový dluhy, to je fajn :) Jak říká klasik, kunda v hrsti, rozum na střeše :)))

ale di, Ty brepto ...
Kukii (Člen)
01.09.2017 13:49:00

XJelen psal:
Filous psal:

Tak ať se daří good si ty změny okoukal od Kaji ni? bigsmilebigsmile

Život je boj-mašina je nej!!!
XJelen (Člen)
01.09.2017 15:24:07

Filous, no problem, rezervace pořád ovládám já... zatím bigsmile od 3.-10.12 je vhodnej termín
Houska - žádná nová pani, žádný nový smradi... nový dluhy asi jo redface

Strýcfajtr !!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS