![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
Práce ve Švýcarsku
Nazdar kamarádi 😂
Sháním hotový sadrokartonare pro práci ve Švýcarsku. Jedná se o to že je práce jako sraček ale lidi žádný který jsou samostatný a učit to nikoho prostě nebudu. Poptejte se prosím kdyztak ve svém okolí . Určitě třeba někoho znáte. Pokud si k sobě ten kdo to umí veme kohokoli za kterého bude ručit a zabije si ho kdyztak sám tak není problém.Jedná se o práci přímo v Curychu. Ubytování v penzionu hotelového typu wifi lednice sprcha kuchyň a výměna povlečení po 14 ti dnech. Pracovní povolení nahned plat 22-27 Švýcarskych franků. Kolik udělá kdo hodin tolik si vydělá takže není problém vozit kolem kila měsíčně dom. Konto Švýcarské. Turnusy většinou 20 dní makat kromě neděle a 10 doma. Pokud by se někdo našel ať mi napíše sms na 777599169 a já se ozvu zpět. Jo a kdyby tak už může vypálil příští týden.
Jebat motorky :-)
andre.marek (Člen) 17.10.2017 19:37:37 Offline |
Re: Práce ve Švýcarsku
A já zrovna prodávám zvedák na sádrokarton a elektrický šroubovák. Jestli si to nenechám...
![]() |
Banditatom (Člen) 17.10.2017 20:36:48 Offline |
andre.marek psal:A já zrovna prodávám zvedák na sádrokarton a elektrický šroubovák. Jestli si to nenechám...
Ze bys pri kuchani kolen si obcas odskocil nabouchat par metru sadrose do svajcu?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:andre.marek psal:A já zrovna prodávám zvedák na sádrokarton a elektrický šroubovák. Jestli si to nenechám...
Ze bys pri kuchani kolen si obcas odskocil nabouchat par metru sadrose do svajcu?
Lehčí přivýdělek
Život je boj-mašina je nej!!!
andre.marek (Člen) 17.10.2017 21:12:31 Offline |
Myslím že výhodnější by bylo dělat ve Švajcu SDK a lehčí přivýdělek mít tady
andre.marek psal:Myslím že výhodnější by bylo dělat ve Švajcu SDK a lehčí přivýdělek mít tady
Ještě mi dej do kupy hnátu a pak můžeš zitra se těším na návštěvu.. Nemas k odprodeji nějaký šnaps? Rendy by rád něco ochutnal
andre.marek (Člen) 17.10.2017 21:28:04 Offline |
Hnátu poléčíme , zítra tě čekám
Šnaps je - jablko i švestička
Kukii psal:andre.marek psal:Myslím že výhodnější by bylo dělat ve Švajcu SDK a lehčí přivýdělek mít tady
Ještě mi dej do kupy hnátu a pak můžeš
zitra se těším na návštěvu.. Nemas k odprodeji nějaký šnaps? Rendy by rád něco ochutnal
...Rendymu je už dobře?
Mour psal:
Kukii psal:andre.marek psal:Myslím že výhodnější by bylo dělat ve Švajcu SDK a lehčí přivýdělek mít tady
Ještě mi dej do kupy hnátu a pak můžeš
zitra se těším na návštěvu.. Nemas k odprodeji nějaký šnaps? Rendy by rád něco ochutnal
...Rendymu je už dobře?
Byl podzimní odpar v našem soukromém baru, je třeba trochu do zásobit
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 19.10.2017 16:35:20 Offline |
Stránky: 1