Nejsi přihlášen
Banditpičo fakan sraz 2018
Milý pičo rodičové,
zima se nám pomalu blíží a tim zase rezervace chatek na fakan sraz..
http://www.autokemp.budisov.cz/
Takže je tu otázka, kdo zase dorazí? Termín bych zkusila zamluvit ten samý co minule tj.22.-24.6.2018 pokud bude volný.
Rezervovat chajdy budu v lednu. Ještě je čas, ale ráda bych věděla, zda-li bude stejná sestava co minule nebo se rozrosteme.
Organizace bude stejná co letos, takže bude bojovka a v sobotu buřtex.
Jsou zváni všichni tj.bezfakanci i dědečkové či dědečkové čekatelé.
Tak se budeme těšit.
Zatim čus kukii, rendy a fakani
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen) 21.10.2017 20:09:35 Offline |
Re: Banditpičo fakan sraz 2018
Tsk jako urcite
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Progear 650 (Člen) 23.10.2017 20:05:05 Offline |
Ted jste na rade jet zase vy z azie do evropy
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 24.10.2017 08:12:43 Offline |
Progear 650 psal:Ted jste na rade jet zase vy z azie do evropy
Myslis do tej multikulty evropy?mrdat radej zustanu v asijej
Vážení pičo rodičové. Mame krapet problém s termínem. Pani jaksi odmítla předobjednávku z loňska, s tim, že když se ozvu na začátku ledna, tak to začneme řešit... Řešíme to již od konce roku s tim, že na nas v červnu zbyl jen první vikend, kde je již Kojakuv mlejn, takže nic. K jádru věci. Brali byste konec srpna? Ještě pred tim než smradi půjdou do zařízení?
...vyprdni se na babu a zkus to tady : http://kemp-bystricka.cz
Banditatom (Člen) 12.01.2018 19:00:46 Offline |
bohuzel pro nas srpenec neprichazi v uvahuvysvetlim na schuzy...
Podala jsem dotaz na kemp Bystřička na termin 22.-24.6. Uvidíme jak se vyjádří . Každopádně neni tam takové zázemí jak v Budišove. Maj tam sice chatky se soc., ale jen se záchodem, sprchy jsou společné. Ještě neni poznat jaké tam maji to dětské hřiště, bo z fotek jsem videla jen houpačku a houpacího koníka. Asi si udělám poznávací zájezd.
Kukii psal:Podala jsem dotaz na kemp Bystřička na termin 22.-24.6. Uvidíme jak se vyjádří . Každopádně neni tam takové zázemí jak v Budišove. Maj tam sice chatky se soc., ale jen se záchodem, sprchy jsou společné. Ještě neni poznat jaké tam maji to dětské hřiště, bo z fotek jsem videla jen houpačku a houpacího koníka. Asi si udělám poznávací zájezd.
....hele kemp vůbec nevím, ale je tam na Valašsku krásně
Mour psal:Kukii psal:Podala jsem dotaz na kemp Bystřička na termin 22.-24.6. Uvidíme jak se vyjádří . Každopádně neni tam takové zázemí jak v Budišove. Maj tam sice chatky se soc., ale jen se záchodem, sprchy jsou společné. Ještě neni poznat jaké tam maji to dětské hřiště, bo z fotek jsem videla jen houpačku a houpacího koníka. Asi si udělám poznávací zájezd.
....hele kemp vůbec nevím, ale je tam na Valašsku krásně
To je, jen se obávám, že kemp je spíš vhodný na regulérní pičo sraz než na fakan sraz
Banditatom (Člen) 13.01.2018 09:16:17 Offline |
Kukii psal:Banditatom psal:bohuzel pro nas srpenec neprichazi v uvahuvysvetlim na schuzy...
To už jste se rozmnožili?
Banditatom (Člen) 13.01.2018 09:54:17 Offline |
Kukii psal:Banditatom psal:Kukii psal:
To už jste se rozmnožili?kdy budeme pít?
prijedte klidne dneska
Banditatom (Člen) 15.01.2018 13:15:37 Offline |
Kukii psal:zásadní otázka. komu bude vyhovovat 7.-9.9.? v budišově?
mam sluzbu u nory
Progear 650 (Člen) 18.01.2018 11:32:03 Offline |
Co ten presun do Evropy?
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
pavel dolínek (Člen) 18.01.2018 12:58:07 Offline |
vnoučata tam můžou za doprovodu prarodičů
"una storia italiana"
Banditatom (Člen) 18.01.2018 14:19:36 Offline |
pokud to vse klapne a bude doma vse oka tak bych prijel na jednu noc s mladetem pod stan. nebo ho hodim nejako ochotne matce k jejimu stadecku a pujdu s partakama zapijet😂😂😂
VikecB12 psal:pavel dolínek psal:vnoučata tam můžou za doprovodu prarodičů
Myslím že se Ti nikdo u brány nepostaví s hláškou "dědové zásadně ne e"
tak Pájovi určitě néééé
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
Tak milý pičo rodičové. Jelikož Budišov nedopadl, září je pytel, tak jsem našla alternativu. Fakan sraz BUDE 22.-24.6.2018 v Liščím mlýně. http://www.liscimlyn.cz/index.html ve Frenštátě pod Radhoštěm. Mame k dispozici 5 pokojů na penzionu, kde je socialka na pokoji a pak máme 5 chatek, kde je na chatce jen wc a sprchy jsou společné. Objednavala jsem to s tim, že každá rodina bude mít svoji chajdu nebo pokoj na penzionu. Na pokoje se jde po SCHODECH! Další záležitost je stravování. Uvnitř hospody nevaří, ale dá se objednat stravování ve formě snídaně nebo polo/plná penze. V sobotu večer bychom upekli buřty jako loni. Po vás chci, abyste mi potvrdili účast, zároveň jestli chcete chajdu nebo pokoj na penzionu a jestli chcete nějaké jídlo .
Cenu ubytování najdete na jejich stránkách. Trošku v tom plavu, tak až si to ujasnim s panem Nalerajem, tak to sem napíšu.
Každopádně budu vybírat prachy dopředu, zase jako loni.
Tak ted se snažte, ať to nedělám zbytečně
S tim jidlem bych to viděla následovně, snídaně každý sám, v sobotu přes den se bud dojde v rámci bojovky do hospody nebo kdyby to bylo moc dlouhé pro děti, tak si někam dojedete nebo tak. V okolí je toho spousta a takovy oběd nahoře na Pustevnách neni vůbec od věci. Lanovka je kousek. Jednáme o páteční večeři, tak uvidíme, co nám pan dokáže nabídnout. V sobotu vecer budou buřty, kdo nechce buřta, tak si něco uloví.
Loser psal:za me cajk. Udelame rodinnou poradu a dam vedet, jak to budeme chtit nakonfigurovat
Rodinnou poradu ju ? Nebude to spíš podřízení se diktátu, něco jako pomoc Varšavský smlouvy ? :)))
ale di, Ty brepto ...
Banditatom (Člen) 01.02.2018 09:28:39 Offline |
huskyb12 psal:Loser psal:za me cajk. Udelame rodinnou poradu a dam vedet, jak to budeme chtit nakonfigurovat
Rodinnou poradu ju ? Nebude to spíš podřízení se diktátu, něco jako pomoc Varšavský smlouvy ? :)))
...v dnesni dobe je spise aktualni bruselsky diktat!
Banditatom (Člen) 01.02.2018 11:27:18 Offline |
predbez si zamlouvam pokoj
huskyb12 psal:Loser psal:za me cajk. Udelame rodinnou poradu a dam vedet, jak to budeme chtit nakonfigurovat
Ne vsude je to tak na hovno jako u vas
Ale pani se chysta do prace a ja citim, ze mi ten muj monopol na pravdu a rozhodovani pomalu skonci
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:huskyb12 psal:Loser psal:za me cajk. Udelame rodinnou poradu a dam vedet, jak to budeme chtit nakonfigurovat
Ne vsude je to tak na hovno jako u vas
Ale pani se chysta do prace a ja citim, ze mi ten muj monopol na pravdu a rozhodovani pomalu skonci
S pani již debatuji, hledáme termín.. Červen padl
Banditatom (Člen) 02.02.2018 09:20:37 Offline |
mam smolika ale na otocku dorazime
Loser psal:co znamena ruzne ve zpravach?
...že ty to máš ve zprávě u vikece, vikec to má u luboška, lubošek u huskyho a ten to má zas ve zprávě u banditytoma atd., chápeš?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 19.03.2018 15:30:35 Offline |
osiris psal:Loser psal:co znamena ruzne ve zpravach?
...že ty to máš ve zprávě u vikece, vikec to má u luboška, lubošek u huskyho a ten to má zas ve zprávě u banditytoma atd., chápeš?
....a vsichni se potkame u osiho na zahrade
osiris psal:Loser psal:co znamena ruzne ve zpravach?
Ne ne, já mám fakan sraz v piče :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:osiris psal:Loser psal:co znamena ruzne ve zpravach?
Ne ne, já mám fakan sraz v piče :)
...tak to tím pádem pojede lubošek do prdele
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Lubošek psal:Kukii psal:Lubošek psal:Husky, to mi děláš naschvál
Dědku, ty doraziš i bez vnoučete?
počítám s tím.....doufám, že pojede na bajku ještě někdo ze středozemě
Nezapomen aspon jednu nahradni jednorazovku, je to dlouha cesta...na miste uz sezenes bez problemu :)
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Ahoj ahoj,
pátek se nám blíží, Liščí mlýn se už na nás těší. Dneska jsme se tam byli podívat, je to malý, útulný kemp, prolézačky před zahrádkou, bazén hned vedle.
Teď takové malé info... Zjistila jsem, že hospoda funguje spis jenom jako bar s nakládánym hermelínen, klobásou a utopenci.
Ku snídani - chtěli jste snídaně každý po svém, ráno od 8-9h nám pani pokojská uvaří čaj, turka a rozpustné kafe, ale jinak nic.. NEBO je tu možnost si doobjednat snídaně ve formě švédských stolů..
V pátek večer je objednaná zaplacená večeře, což je ta gril party (kuřecí, vepřový, zelenina, hermelín, oštěpok aj. a možná budou žebra)
v sobotu odpoledne jsme chtěli péct ty buřty, ale musíme začít cca kol 5-6, ohniště je před platnem letního kina a v sobotu kol pul 8 už začínají chodit lidi hlídat si flek na promítání. NEBO je zde možnost mít objednanou večeři a ta se podává v jídelně v 18h a je řízek s bramborem...
Každopádně hospoda s hambačema a normálním jidlem je 10min.pesky a maj tam vysokohorské ceny. Dětská jídla 80,- a zbytek 150 a vic a je jedno jestli je to smažak nebo hovězí steak 😆 jde se tam lesní cestou a i s kočárkem se dá.
Teď k jádru pudla....
Chcete někdo doobjednat polopenzi nebo aspoň snídaně?
Ja o tom značně uvažuji, ať nemusím řešit pečivo a jiné kraviny sebou...
Pište volejte 608772303.
Banditatom (Člen) 26.08.2018 11:51:28 Offline |
Velmi příjemný a poetický víkendškoda jen toho krásného pičasí....Ale našli se i jedinci co dorazily na motorceteda krom toho pána s tou školou
Raní Gp jídelna byla taky dobrá....tým kamenických vedl nad Abmoto racing teamem a Rendysek racing o kolo,když náš jezdec byl zakeřně sejmut pražským tymem židli
Banditatom (Člen) 26.08.2018 11:53:04 Offline |
Banditatom (Člen) 26.08.2018 20:41:25 Offline |
logarex psal:Bylo to super, díky všem za aktivní víkend
Priste to dite nenechej tak dlouho spat
Stránky: 1