Nejsi přihlášen
Mikiny 2017 objednávky
Protože se překvapivě ukázalo, že sme starý konzervy, tak bude letošní mikina reedice. Bude vypadat takhle:
Je v gramáži kolem 300 g/m2, černá klokanka se zipem, potiskem na zádech i na prsou a dvojitou kapucou (výrobce jako vždycky Lambeste, takže předpokládám, že s velikostí nebude problém), cena je 850 Kč, pokud bude někdo chtít poštu, tak plus 100 Kč.
Objednávat můžete do 15.11.2017.
Vyberete velikost M - XXL a předem zašlete na účet č. 4370938504 kód banky 2010 příslušnej vobnos. Jako var. symbol napíšete číslo mobilu a jako zprávu pro příjemce přezdívku.
Zároveň mi na husky@suzukibandit.cz zašlete email s vybranou velikostí, případně počtem mikin a zasílací adresu, za předpokladu, že budete chtít mikinu poslat poštou. Pište prosím z jednoho emailu a podepisujte se jménem, který bude ve výpisu z banky !
V týdnu od 20.11 to objednám, výroba bude trvat asi 14 dní, čili první várka odejde kolem 4.12. Pude to jako doporučený psaní.
Upozorňuju, že necham udělat maximálně jednu velikost vod XL a L navíc, páč je pravděpodobný, že tiskař něco zmrší - to znamená, že kdo do toho termínu nevobjedná a nezaplatí, bude mít prd a ne tudle mikinu.
Příklad pro méně chápavé: pan Trubka touží po mikině vel. L a bude to chtít poslat počtou. Pošle na ten účet 950 Kč, var. symbol 606628942 ( páč je to jeho mobil ), zpráva pro příjemce bude "Trubka" a do mejlu mi napíše, že nutně potřebuje mikinu 2017 ve velikosti L a adresu ( včetně civilního jména ) na kterou to chce poslat.
Nedělejte mi v tom prosím bordel jako dycinky :)
ale di, Ty brepto ...
Banditatom (Člen) 27.10.2017 17:05:43 Offline |
Re: Mikiny 2017 objednávky
Ted nevim jestli xl nebo xxlvona me ta xl sedi(kupodivu). Do pondelka popremyslim v pondeli poslu holuba ted v tom matastu co je venku by chudak nastydnul a cestou chcipnul
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
LukinB6 psal:Než objednám dva kousky, tabulka velikostí by asi nebyla že? Trochu problém pro nás co jsme nekonfekční.
Nebyla, ale je to normální evropský číslovaní. Jestli chceš mít jistotu, tak se u někoho stav, Lambeste byly všechny dosavadní mikiny ...
ale di, Ty brepto ...
...červený sme, že eště nedorazilo holoubě??? ...jo a Mik prej novou nepotřebuje, tag abys na něj třeba nečekal, ale potřeboval by nový triko z poslední kolekce, neválí se ti tam eště jedno Lko???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...červený sme, že eště nedorazilo holoubě??? ...jo a Mik prej novou nepotřebuje, tag abys na něj třeba nečekal, ale potřeboval by nový triko z poslední kolekce, neválí se ti tam eště jedno Lko???
Jj, peníze eště nedorazily ....
eLkový trika má Štěpán ....
ale di, Ty brepto ...
Mikiny sem dneska přivez, až po Viktora (pořadí dle objednání) sem stihnul první várku na poštu, zbytek při nejhorším až v pondělí (nestíhám votevřenou vesnickou poštu mimo středy a pondělí)
Nejsem úplně spokojenej, gramáž je nižší než bejvá, přestože to měla bejt ta stejná mikina. Pokud to bude pro někoho nepřekonatelnej problém, pošle mikinu z5 a já mu vrátím peníze ...
OSOBNÍ ODBĚRÁŘE PROSÍM O RYCHLÉ VYZVEDNUTÍ páč mi tu ta krabice překáží :)
Navíc chodim do garáže hulit a páč hulim jak zmrd, tak když nepřijedete brzo, budou vám fajnově vonět :)
ale di, Ty brepto ...
Progear 650 (Člen) 01.12.2017 19:56:29 Offline |
huskyb12 psal:Mikiny sem dneska přivez, až po Viktora (pořadí dle objednání) sem stihnul první várku na poštu, zbytek při nejhorším až v pondělí (nestíhám votevřenou vesnickou poštu mimo středy a pondělí)
Nejsem úplně spokojenej, gramáž je nižší než bejvá, přestože to měla bejt ta stejná mikina. Pokud to bude pro někoho nepřekonatelnej problém, pošle mikinu z5 a já mu vrátím peníze ...
OSOBNÍ ODBĚRÁŘE PROSÍM O RYCHLÉ VYZVEDNUTÍ páč mi tu ta krabice překáží :)
Navíc chodim do garáže hulit a páč hulim jak zmrd, tak když nepřijedete brzo, budou vám fajnově vonět :)
HULIM JAK ZMRD
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
DPD i PPL mě teďka doručovali z Liberce a z Prahy,stendartně do cca 20 hodin od převzetí zásilky. Tak mě řeknite,co na te poště dělají,normalka bych to zrušil a pobočky předal nějaké soukromé balíkovce a hotovo.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:DPD i PPL mě teďka doručovali z Liberce a z Prahy,stendartně do cca 20 hodin od převzetí zásilky. Tak mě řeknite,co na te poště dělají,normalka bych to zrušil a pobočky předal nějaké soukromé balíkovce a hotovo.
Vikecu, vidíš jak to na poštách vypadá.. Je to kombinace banky, pojišťovny, sociální pokladny, papírnictví a vietnamský zapoměnky.. To co mají dělat, poštovní služby, je na posledním místě.. děs.. Slavné manažery bych nakopal do prdelí..
...a bude hůř!
VikecB12 psal:DPD i PPL mě teďka doručovali z Liberce a z Prahy,stendartně do cca 20 hodin od převzetí zásilky. Tak mě řeknite,co na te poště dělají,normalka bych to zrušil a pobočky předal nějaké soukromé balíkovce a hotovo.
...tag tag...ve škvrtek večír sem vobjednal, f páteg mi přišla sms, že zboží dopravce převzal a zejtra to dostanu...DPD...Česká počta je banda lemplů a dyš de vybrat jiná možnost doručení, nigdá bych si počtu nevybral
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
VikecB12 psal:jojo,hlavně že si tam mužeš koupit stírací los a nějakou dětsku hru,pořídít fofrpujčku a jiný nezbytnosti. Je to xindl
Ono to podle mě dopadne jak je to třeba v UK.
Tam jsou pobočky pošty (jako že jen Pošta, nic jiného) jen ve větších aglomeracích a zbytek je "suplován" pobočkou v nějaké večerce, která ti zprostředkuje většinu služeb co normální Pošta, ale na rozdíl od klasické Pošty funguje třeba i v neděli a v 10 večer.
U nás na vsi byla otevřená Pošta po-pá od 8 do 3, takže lidi co přijížděli v půl čtvrté z práce, tak si neškrtali.
Byl kvůli tomu humbuk, tak prej že Pošta bude jeden den i do 6 do večera.
Njn, ale do 3 už je jen v pondělí a ve čtvrtek, ve středu je do 6, ale otevírá ve 3 a úterý a pátek je od 8 do 12.
Služba jako svině. Kdyby to udělali jako jsem psal nahoře a dali to místnímu Vietnamci, který je tam furt, tak by udělali líp.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Počťáci sou kurvy..ani nezazvoněj, jen hoděj lístek - nezastižen, zásilku máte na pobočce, k vyzvednutí zítra od .. blabla. Dyš jsem jim na počtě říkal, že si to draze platím a pak si pro to ještě musím chodit.. (otevřeno do 3)... - tak smolík :(
Zlatý Dépédéčko - zavolaj - dohodnem se, pohoda..
Poštu zrušit!!
Angelk@seznam.cz (Nový člen) 25.01.2018 12:55:24 Offline |
Zdarec pánové. Prošvihla jsem zápis o objednávku na mikinu pro svého chlapa. Nemá někdo na prodej XL? Nebo nedalo by se doobjednat? Dík za jakékoliv info.
Angelk@seznam.cz psal:Zdarec pánové. Prošvihla jsem zápis o objednávku na mikinu pro svého chlapa. Nemá někdo na prodej XL? Nebo nedalo by se doobjednat? Dík za jakékoliv info.
Jedna mi zbyla, ozvi se meila ...
ale di, Ty brepto ...
K.a.s.y.m. (Člen) 16.02.2018 21:51:08 Offline |
Kdyz je rec o mikinach..mam jiny problem..ztratil jsem kulicha???dalo by se s tim neco delat??😁😁😁😁
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Kdyz je rec o mikinach..mam jiny problem..ztratil jsem kulicha???dalo by se s tim neco delat??😁😁😁😁
To je dobrej nápad, také bych se hlásil
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
Honzik8719 (Člen) 18.02.2018 18:33:06 Offline |
huskyb12 psal:Mno, dělat dva kulichy nedává smysl, ale zkusim se zeptat, když už se budu ptát na kšiltovky :)
mám tři ty teplejší, hodili by se tři ty tenčí
proč tři? nosim čepice furt a furt je někde pokládám a když mám tři nemusím hledat
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 26.02.2018 15:26:45 Offline |
Lubošek psal:huskyb12 psal:Kulichy už nemaj, kšiltovku mi přiveze ukázat ...
to je dobře, že kulichy nemajna mojí hlavénku by stál jak mikina
...tak aspoň něco by ti stálo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
andre.marek (Člen) 26.02.2018 16:25:21 Offline |
Já tuším, že myslel stálo jako moc peněz Vím o čem mluví
Stránky: 1