Nejsi přihlášen
Těsnění altíku
Kucíí,jak je těsněnej altík na B12? Kamošovi na bandasce dělám servis a voběvil sem volej dost sáknoucí kolem altíku. Předpokládám že tam bude nějakej Okroužek a asi gufero,je to tak? Takže povolit ty 3 šrouby,altík vycuknu ven,vyměním Okruh a na to gufero se musí altík nějak rozdělat,nebo jak je to tam řešený?
Vodhaduju,že budu potřebovat odsud sadu na pozici 21,je tak? http://partsdepot.cz/originalni-dily/mo … 2005/9362/
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 23.11.2017 08:29:39 Offline |
Re: Těsnění altíku
Neni nahodou alternator v oleji?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
No popravdě sem ten samostatnej altík nikdá neměl v ruce. Myslím,že aby se člověk dostal na to gufero,tak musí povolit tu matku na rotoru,sundat součástky,kerý sou v "mokré" části rotoru a teprve je na guferu. Teď ještě jak si zaaretovat ten rotor,aby člověk povolil tu matku na rotoru
VikecB12 psal:No popravdě sem ten samostatnej altík nikdá neměl v ruce. Myslím,že aby se člověk dostal na to gufero,tak musí povolit tu matku na rotoru,sundat součástky,kerý sou v "mokré" části rotoru a teprve je na guferu. Teď ještě jak si zaaretovat ten rotor,aby člověk povolil tu matku na rotoru
...normálně stahni to vozubený kolo přes hliník do svěráku a nejlíp bouchačkou povol tu matku...ale stejně si myslim, že to sáklo jen přes ten Okroužek, dyby bylo v hajzlu gufero, byl by plnej voleje i samotnej altec...zas je pravda, že dyš uš to bude venku, tag je lepčí to udělat komplet...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Já ten altík ještě memám ani venku,musím počkat,co na to majitel. Za tu opravnou sadu (pozice 21) chcou přez 1000kč a pak je tam psaná ještě pozice 22 za 300kč,ale to nevím,jestli je jen Okroužek,nebo jen gufero. Jo a na baworáka by to stálo polovinu,taková kokotina
VikecB12 psal:Já ten altík ještě memám ani venku,musím počkat,co na to majitel. Za tu opravnou sadu (pozice 21) chcou přez 1000kč a pak je tam psaná ještě pozice 22 za 300kč,ale to nevím,jestli je jen Okroužek,nebo jen gufero. Jo a na baworáka by to stálo polovinu,taková kokotina
...no osobně jsem řešil také ten větší O kroužek /skřípnutý při montáži/.Když jsem viděl tu cenu za origo,tak jsem hledal náhradu.Nalezeno v prodejně pro vzduchotech.-těsnění pístnice za 10czk
Jinak bez to těsnění
...jezdím tak,abych se vždy vrátil ve zdraví
Kdybys chtel hledat, tak ja si nektery veci uz kupuju tady, kdyz to jde, na lauf 2T u KTM jsou dva O-okruhy z Vitonu akorat tady to maj za 1/3 peniz. Clovek jak to sunda ta je to vetsinou lepsi vymenit aby to aji nenasalo nejakej bordel zvenku a tesnit to taky musi.
http://www.alfaagro.cz/o-krouzky.php
Stránky: 1