Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 15.12.2017 06:20:52 Offline |
Re: Tak už i já...
Gratulace..hodne zdravi prckovi a mamce a tobe pevny nervy😁😁😁👍👍🍻🍻🍻🍻🍻🍻
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx (Člen) 15.12.2017 07:53:40 Offline |
Gratulace Ondrášoj
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen) 15.12.2017 08:16:41 Offline |
gratulujem previce at roste a dela radoat
P.S: jmeno ma po tatinkovi?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 (Člen) 15.12.2017 08:24:43 Offline |
tož kurva gratulacej
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 15.12.2017 10:22:34 Offline |
Mour psal:Sqela zprava tak : Na zdar !!! malymu Irovi
Myslis ze bude taky zrzavej??😂😂
Banditatom (Člen) 15.12.2017 13:02:09 Offline |
jaky kocarek? akcecna plenky? rostou nam zoubky co na to?
Gratulace hlavne zdravicko .
to jsou věci, ani za kanálem člověk neni v bezpečí před spratkama
Tak gratulace mamině, malýmu hodně zdravý štěstí, a tak na celej život a tobě... kiš...kiš
huskyb12 psal:A tímhle končí dotazy na Koktu a SV a začnou z jiné oblasti :)))
voe přece je zběhlej v internetu, tak ví, že "to už řeší maminky na emimino.cz" ....mám teda ten dojem, že by tam uspěl i s dotazem na koktu a SVčko
Díky i později příchozím.
Lihy psal:voe přece je zběhlej v internetu, tak ví, že "to už řeší maminky na emimino.cz" ....mám teda ten dojem, že by tam uspěl i s dotazem na koktu a SVčko
Přesně tak... Jednou jsem jsem zjišťoval co všechno je potřeba na stavební povolení a emimino bylo asi 4. nebo 5. odkaz.
Taková česká verze Wikipedie.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen) 17.12.2017 16:24:33 Offline |
Gratulace !
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
VikecB12 psal:A bude to mládě Ir,nebo Čech? Nebo bude chudák kočovnej a nikde nebude kloudně "doma"
Vzhledem k tomu, že rodiče jsou oba Češi, tak maldej bude mít taky české občanství.
Na irské máš nárok po 3 letech pokud se tu jako dítě cizinců narodíš (tzn. od teď bysme museli plnit podmínky další 3 roky) a pokud se tu nenarodíš, tak 5 let. Pokud má alespoň jeden rodič irské občanství, tak o může mít od narození 2 občanství.
Nechtěj popisovat proceduru na získání českého pasu pro malého. Když to vezmu jako že celek, tak půl roku je doba která i zákonýma normama je stanovena jako normální. A během toho půl roku prostě nemůže opustit Irsko.
Já jak slyším slovo ambasáda, tak mi nabíhá žilka... Stačily 2 návštěvy a 2 maily.
XJelen psal:Gratulace!!! Pevné nervy!!!
No jako je to masakr...
Myslel jsem si, že Deníček moderního fotra je dílko trochu přitažené za vlasy, ale zjišťuji, že ne:
Pondelí (pár hodin doma):
Pochcal mi postel. Musel jsem spát na igelitu.
Středa:
Posral nám koberec. Měl přibližně 2-3 sekundy kdy nebyl přikrytej, než mu Vlaďka vyměnila plenu. Dokázal to načasovat perfektně a dostřel 1 metr je taky slušnej. Tak mě tak napadá, že jsem zkoušel jak daleko jsem schopnej močit, ale nikdy jak daleko dokadím...
Čtvrtek:
Přišla zdravotní sestra zkontrolovat přírůstky. Za těch pět minut co u nás byla se stihnul poblejt, pokadit, dostat škytavku a Vlaďku pomočit.
Jdu shánět číslo na Srstku jestli nechce rozšířit pořad Chcete mě o rubriku Děti.
Banditatom (Člen) 21.12.2017 14:51:09 Offline |
to jeste nic neni to je jen takove otrkavani jinak jo...ten dostrel maj decka luxusni ja musel kvuli dostrelu malovat loznici
Ja když hlídám, tak to mám asi takhle, akorát místo mluvení řve a nemlatim s ní o zed
https://youtu.be/kxM9_m7ZGfk
viz avatar:)
K.a.s.y.m. (Člen) 21.12.2017 23:29:28 Offline |
Ondraši bud v klidu..druhy bude pohodovejsi..respektive budes to mit podstatne vic v piči😂😂😂
Sorry ze se bavim,ale timhle si projdou vsichni prvorodice..starsi budou asi souhlasit😁😁😁
Pozitivni na tom je ze to bude casem jen lepsi..hlavne potom sestinedeli az si udelate nejakej system😁😁😁
Filous psal:...já uš si to zaplaťsatan nepamatuju
Ti to jednou připomenou vnoučata, ale ty se daj aspoň vrátit
Ondráši jak říká Kasym, začátek se musí přežít (prozření naivního rodiče) časem se to všechno zlepší a otupíš...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Ondráš psal:XJelen psal:Gratulace!!! Pevné nervy!!!
No jako je to masakr...
Myslel jsem si, že Deníček moderního fotra je dílko trochu přitažené za vlasy, ale zjišťuji, že ne:
Středa:
Posral nám koberec. Měl přibližně 2-3 sekundy kdy nebyl přikrytej, než mu Vlaďka vyměnila plenu. Dokázal to načasovat perfektně a dostřel 1 metr je taky slušnej. Tak mě tak napadá, že jsem zkoušel jak daleko jsem schopnej močit, ale nikdy jak daleko dokadím...
Čtvrtek:
Přišla zdravotní sestra zkontrolovat přírůstky. Za těch pět minut co u nás byla se stihnul poblejt, pokadit, dostat škytavku a Vlaďku pomočit.
Jdu shánět číslo na Srstku jestli nechce rozšířit pořad Chcete mě o rubriku Děti.
to bude dobrý, nebojaž bude mít hovno po mase, to je teprve fofr
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
Ondráš psal:XJelen psal:Gratulace!!! Pevné nervy!!!
No jako je to masakr...
Středa:
Čtvrtek:
Ja s dětmi zjistila, že dokážu fungovat jen v různých stupních zoufalství ten začátek je jen rozjezd..
Život je boj-mašina je nej!!!
Lubošek psal:Ondráš psal:XJelen psal:Gratulace!!! Pevné nervy!!!
No jako je to masakr...
Středa:
Čtvrtek:
Jdu shánět číslo na Srstku jestli nechce rozšířit pořad Chcete mě o rubriku Děti.to bude dobrý, nebojaž bude mít hovno po mase, to je teprve fofr
Ondráši sorry, všiml jsem si až teď. Narozenej je jako náš Petr, takhle 2 eSkari v jeden den
Jinak ty příkrmy budou veselý, zjistíš sám
Jinak opožděně velká gratulace, pico:)
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Lubošek psal:Ondráš psal:
No jako je to masakr...
Středa:
Čtvrtek:
Jdu shánět číslo na Srstku jestli nechce rozšířit pořad Chcete mě o rubriku Děti.to bude dobrý, nebojaž bude mít hovno po mase, to je teprve fofr
Ondráši sorry, všiml jsem si až teď. Narozenej je jako náš Petr, takhle 2 eSkari v jeden den
Jinak ty příkrmy budou veselý, zjistíš sám
Jinak opožděně velká gratulace, pico:)
Ty vole on je v prosinci ale 14.sedi... musím přestat o prázdninách tolik slavit
Bandit 4EVER!!!
Ondráš psal:barynek psal:Ty vole on je v prosinci ale 14.sedi... musím přestat o prázdninách tolik slavit
Ci fix a to jsi učitel? Pak nemaj bejt ty děti pitomé.
Ale jinak díky.
Aspoň pro ně není přechod ze ZŠ tak náročnej, když pak narazí na něco jako já
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1