Nejsi přihlášen
Aprilia RS 125
Čus chlapi, švagr si chce koupit tuhle potvůrku. Je mu 16 a před tím žádnou motku nesedlal, je otevřená a max. píšou 180kmh je to vůbec možný? A nějaký komentáře na ní? Dík
Kdo jinému jámu kopá, je ukrajinec páč jámu si má kopat každej sám.
Re: Aprilia RS 125
..obrázek si udělej sám..
http://aprilia.mysteria.cz/home.htm
..ale jinak se stotožňuji s Loserem..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pavel_B12 psal:Ukaž mu, jak to bzučí, jaké to má galusky a jak je to malé a třeba se mu to zhnusí samo
Náhodou to bzučí pěkně, je to lehký jak pírko a vzadu to má 150 gumu. Nevím nevím, jestli to je dobrej nápad jak mu to zhnusit
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
...je to pjekný a jede to dost zle, u nás to má ňákej mlaďas a dyš se to začne točit, tag je to jag miksér vot Mulineksu...ofšem dyš to nedostává péči, tag se to může dost prodražit, páč díky tomu, že se to tag točí a dyš to nedostává dobrej volej, může se stát třeba i ňákej záhryz...bral bych enem prokazatelně dobře servisovanej kus, rači za víc peněs, dyš uš teda...ale nevim, esi je to uplně dobrej nápat, dyš nemá žádný skušenosti, bo voni ty šesnástiletý maj ty vomezovače nastavený jinag...sem fcelku rát, ža mladej kouká po ňákym motárdoj, bo třeba konkrétně na tomdle bych se vo něj snat i trochu bál a to uš jezdí vot 10ti
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Osobně jsem na tom jezdil, je to zabržděný jen elektronicky a pak je to neškodnej chcípák. Potom se vyndá taková mezikrabička před řídící jednotkou a zapojí se to přímo do jednotky.Pak to je ale nářez, nevěřil jsem kde se to v tom motůrku bere.Jo a na vstupu do vejfuku byla kovová clona, ta se vodbrousila.Votevřená může bejt pro nezkušenýho kluka nebezpečná. Co se týče údržby je potřeba se vo ni fakt starat a dávat jí to nejlepší, jinak se to pozdějc dost prodraží.
...chtěl bych se dožít obchvatu Náchoda...
jirka silver (Člen) 26.04.2007 13:57:38 Offline |
Ahoj já klukovi koupil Aprili Sr50 Ditech jede to 80km.
Prej se to sere technicky u mě zatím gut.Už mu pár aut nedalo přednost tak se na tom dostatečně rychle rozkoukává.
Dnes přišel s brekem domu.Dostal od měšťáků pokutu za rychlou jízdu jel 58 místo 50 a dostal 1000kč.
Auto co ho předlelo 80 nestavili a kluk měl pocit nespravedlnosti.....to bych teda ze sebe blil oflastrovat 15
letýho kluka na skútru za rychlou jízdu.
Paroubkovo voliči závidí klukovi skútra
Najdete nás na každém kilometru
Stránky: 1