Nejsi přihlášen
Karburator Suzuki bandit gsf 600s
Zdravím Vas pani potreboval by som poradit po nastartovani mi vynechavaju valce vzdy iný moze to byť znecistenim v karburatore aspon mi to povedali v servise vraj by pomohlo vyčistiť to ultrazvukom alebo vymena karburatora
conlegionare (Člen) 22.12.2017 06:58:38 Offline |
Re: Karburator Suzuki bandit gsf 600s
Inu, výmena? Jsou rychlí, ješte než to oddeklovali. Spíše bych vsadil na mechanika, kerý udélá karburátory a svíčky. Mnel jsem podobné nesnáze teď pár týdnú. Uďelal to do perfektna kluk co délá mašiny celýmu okresu, za rozumnou cenu v rozumném čase. Taky vymenil olej a obé pneu. Za trista evropskejch i s materiálem (mimo gum pochopitelňe).
Banditatom (Člen) 22.12.2017 11:18:17 Offline |
to ze jsou svicky nove neznamena ze jsou dobre.... par spatnych startu a klidne si je mohl ulit..... nech vycistit karbce seridit vymen svicky a uvidis ze to bude oka!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Karburatori boli nastaveny minuly rok na moto som urobil 300km tak postala cez zimu a v lete sa uz kurvila myslim ze su spinave karburatory , ked rozoberiem len.plavakove komory , vyberiem hlavnu trysku precistim to dufam ze to bude ok. Ked nebudem drbat synchra tak by som to nemal rozhodit , aspon dufam 😏
Miso psal:Karburatori boli nastaveny minuly rok na moto som urobil 300km tak postala cez zimu a v lete sa uz kurvila myslim ze su spinave karburatory , ked rozoberiem len.plavakove komory , vyberiem hlavnu trysku precistim to dufam ze to bude ok. Ked nebudem drbat synchra tak by som to nemal rozhodit , aspon dufam 😏
...to nejspis stacit nebude a je picovina udelat enem pulku, dys us je budes mit venku...a ven je vyskubnout musis, pac esi nejsi gynekolog, tag se zabudovanejma karbcema trysky ven nedostanes...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1