Nejsi přihlášen
bandit X zacatecnice????
Ahoj, chci se zeptat zda je bandit vhodna prvni motorka pro zacatecnici?? Premyslela jsem jeste nad SV, GS nebo CB??
Chtela bych motorku pro pohodovou jizdu, ktera mi odpusti chyby zycytecnika a bude dobre ovladatelna. Diky K
Re: bandit X zacatecnice????
tady to přečti a dojdeš k názoru ža je nejlepčí
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=1658
Newada psal:Pšáne neblázni, to by si mi naboural celej kurz vot Palouse aneb jak bejt mrtvej na spodek.
...se stav umim na to rychlokurz (nakopat s rozebehem) ale dost to boli
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Newada psal:Pšáne neblázni, to by si mi naboural celej kurz vot Palouse aneb jak bejt mrtvej na spodek.
...se stav umim na to rychlokurz (nakopat s rozebehem) ale dost to boli
Dej pak vědět já to hovado vemu zezadu
Jebat motorky :-)
kulisanda psal:Ahoj, chci se zeptat zda je bandit vhodna prvni motorka pro zacatecnici?? Premyslela jsem jeste nad SV, GS nebo CB??
Chtela bych motorku pro pohodovou jizdu, ktera mi odpusti chyby zycytecnika a bude dobre ovladatelna. Diky K
Bych řek,že ti nevodpustí žádná žádnou chybuale běž do toho co se ti páčímě osobně se líběj holby na jakejkoli motce krom endůra
PALOUS psal:osiris psal:...tys eště nechcíp dětku ?
Už mě k tomu moc nechybíprostě mě mrdlo no jezdím na kole
Prej jezdí na kole
dědek je jedinej cyglista kterej má kilák dražší na kole než na moto. A když se v sobotu chlubil jak má na kole 89 km za tři roky, tak tam jedna ženská málem spadla ze židle jak se tlemila.
jak dlouho ještě?
To se toho chudák kulišanda zas dověděla pitomcia jinak už mám na sigmě přez 200 a to zas víjmečně nekecá že tu ženskou málem raniloale hůř na tom byl kámoš co tu knajpu vlastní ten se rovnou ptal jestli sem normálnítak sem mu musel slíbit,že už to nigdy neudělám
Kulišanda: no jak píše Pšán, je nás spousta a jak jsem Ti psala už i do mailíku, odpustí Ti jistě podstatně víc chyb než dvouvál...
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
RadkaB6 psal:Kulišanda: no jak píše Pšán, je nás spousta a jak jsem Ti psala už i do mailíku, odpustí Ti jistě podstatně víc chyb než dvouvál...
vogo, i ten muj trival umi odpoustet
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
PALOUS psal:To se toho chudák kulišanda zas dověděla pitomcia jinak už mám na sigmě přez 200 a to zas víjmečně nekecá že tu ženskou málem raniloale hůř na tom byl kámoš co tu knajpu vlastní ten se rovnou ptal jestli sem normálnítak sem mu musel slíbit,že už to nigdy neudělám
to jó,ale zapoměls napsat,že si ho omylem,jednou dal na bandasku,proto ti tak vyskočil součet
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1