Nejsi přihlášen
Laděný výfuk z b600 na b1200
Zdarec chlapi,
mám bandita 600 a budu kupovat bandita 1200. Na 6 jsem koupil nový laďák (zn. ART) a chtěl jsem si ho vzít na tu 1200. Tak jsem ho namontoval na zkoušku a po zahřátí motoru tak divně plká. Dole u svodů to nesedí úplně ideálně, takže to trochu fouká i mimo trubku. To by mohl být ten důvod? Nevím, čím to utěsnit. Silikon jsem našel max do 350 stupňů a svody mají asi víc. Pak mě napadl ještě kamnářský tmel, ten je do 1200 stupňů ale zase vytvrdne na šutr, takže by se mohl vytřepat při jízdě. Nebo to na to nemá vliv a je ta koncovka na tu 1200 prostě malá?
Re: Laděný výfuk z b600 na b1200
...jinak esli je to klasickej absorbční tlumič, tagže votevřená roura, tag je uplně jedno, esli je to na B6 nebo B12, max bude potřeba trochu poladit karbce, ale to jag u malýho, tag i u velkýho...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...jinak esli je to klasickej absorbční tlumič, tagže votevřená roura, tag je uplně jedno, esli je to na B6 nebo B12, max bude potřeba trochu poladit karbce, ale to jag u malýho, tag i u velkýho...
přesně jak říká Fíla : nejlepčí laděnej je duhovej
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
Filous psal:...jinak esli je to klasickej absorbční tlumič, tagže votevřená roura, tag je uplně jedno, esli je to na B6 nebo B12, max bude potřeba trochu poladit karbce, ale to jag u malýho, tag i u velkýho...
ok. No to těsnění jsem ani na jedné nenašel. Ani pozůstatky
koupím nové a uvidím, snad to pomůže. Díky za radu
K.a.s.y.m. (Člen) 11.01.2018 18:57:48 Offline |
Jakeykoliv tmel to vyfouka ven..jak rika Filous je tak spesl dratenka nebo se musi mezisvod upravit aby sel suvne do svodu a jen se to utahne sponou..nic jinyho nema smysl.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 12.01.2018 19:42:25 Offline |
jo to je vono..je to drátěnka plná grafitu a nový to vypadá takhle
tak jenom doplním jak jsem to nakonec vyřešil. Jelikož a nýbrž byl na té 1200 urvaný šroubek co potom stáhne u svodů to těsnění k výfukové trubce a nešel odvrtat abych tam dal nový, tak jsem tu část bez toho krytu řízl flexou a nasadil tam nerezovou objímku na hadice a vůbec to už nefučí nevypadá to teda úplně nejlíp ale účel to plní. Teď ji mám v servise na vyčištění karbeců a ventilů.
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2018 06:50:48 Offline |
To jsi tu puvodni sponu s tim krytem moh dat taky do piče.
Stránky: 1