Nejsi přihlášen
![]() |
Spidermila (Člen) 24.04.2007 21:23:57 Offline |
letiště
Hledám nějaké betonové letiště na jižní moravě, kde by se dalo jezdit. Před časem jsem našel nějakou stránku, kde byl pěkný seznam i s popisem, jak se na kterém letišti jezdí. Teď to nemůžu zaboha najít
Prosím, nemáte někdo link na tu stránku? Nebo nevíte o nějkakém tom letišti?
Re: letiště
Roman :) psal:betonove, panelove letiste ve vyskove.....
..tady všude letiště jsou..
Beroun, Bechyně, Benešov u Prahy, Blatná, Brno, Břeclav, Broumov, Čáslav, České Budějovice, Česká Lípa, Dvůr Králové nad Labem, Frýdlant nad Ostravicí, Havlíčkův Brod, Hodkovice nad Mohelkou, Hořice, Hořovice, Hradec Králové, Hranice, Holešov, Choceň, Cheb, Chrudim, Chomutov, Chotěboř, Jaroměř, Jindřichův Hradec, Jičín, Jihlava, Karlovy Vary, Klatovy, Kladno, Krnov, Kroměříž, Křižanov, Kyjov, Kolín, Liberec, Mariánské Lázně, Mladá Boleslav, Mnichovo Hradiště, Moravská Třebová, Most, Mikulovice, Milovice/BNY, Mimoň, Náměšť nad Oslavou, Nové Město nad Metují, Ostrava, Olomouc, Opava, Otrokovice, Pacov, Panennský Týnec, Pardubice, Plasy, Plzeň, Polička, Podhořany, Praha 4, Praha 6, Praha 9, Prachatice, Prostějov, Přerov, Přibyslav, Příbram, Rakovník, Raná u Loun, Roudnice nad Labem, Sazená, Soběslav, Staňkov, Skuteč, Slaný, Strakonice, Šumperk, Tábor, Toužim, Uherské Hradiště, Ústí nad Orlicí, Vlašim, Vodochody, Vrchlabí, Vysoké Mýto, Vyškov, Zbraslavice, Zlín, Žamberk, Žatec
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:Roman :) psal:betonove, panelove letiste ve vyskove.....
Beroun, Bechyně, Benešov u Prahy, Blatná, Brno, Břeclav, Broumov, Čáslav, České Budějovice, Česká Lípa, Dvůr Králové nad Labem, Frýdlant nad Ostravicí, Havlíčkův Brod, Hodkovice nad Mohelkou, Hořice, Hořovice, Hradec Králové, Hranice, Holešov, Choceň, Cheb, Chrudim, Chomutov, Chotěboř, Jaroměř, Jindřichův Hradec, Jičín, Jihlava, Karlovy Vary, Klatovy, Kladno, Krnov, Kroměříž, Křižanov, Kyjov, Kolín, Liberec, Mariánské Lázně, Mladá Boleslav, Mnichovo Hradiště, Moravská Třebová, Most, Mikulovice, Milovice/BNY, Mimoň, Náměšť nad Oslavou, Nové Město nad Metují, Ostrava, Olomouc, Opava, Otrokovice, Pacov, Panennský Týnec, Pardubice, Plasy, Plzeň, Polička, Podhořany, Praha 4, Praha 6, Praha 9, Prachatice, Prostějov, Přerov, Přibyslav, Příbram, Rakovník, Raná u Loun, Roudnice nad Labem, Sazená, Soběslav, Staňkov, Skuteč, Slaný, Strakonice, Šumperk, Tábor, Toužim, Uherské Hradiště, Ústí nad Orlicí, Vlašim, Vodochody, Vrchlabí, Vysoké Mýto, Vyškov, Zbraslavice, Zlín, Žamberk, Žatec
Pěkně kydáš letiště třeba u nás je to máš dobře ale když mu radíš,tak mu ještě poraď gde sehnat ty panely
Jebat motorky :-)
..napsal jsem,ty Induraine jeden,že tady všude jsou letiště..
..bez rozdílů..
..doufám,že už sis koupil nějaký slušivý dresík (růžový by ti slušel a nějaké fajn spurtky..
..musíš být Harapes jak cyp..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
TO Pšan:problém je v tom,že na většinu těchto letišť se nedostaneš,páč jsou voplocený,hlídaný,používaný apod. Optimální jsou letiště různejch zemědělskejch družstev,kerý využívaj jedenkrát za rok k přistávání práškovacích letadel. No a Spidermilo,jendo takové je třeba v Boršicích u Buchlovic
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
![]() |
Spidermila (Člen) 25.04.2007 08:23:05 Offline |
Koldan psal:TO Pšan:problém je v tom,že na většinu těchto letišť se nedostaneš,páč jsou voplocený,hlídaný,používaný apod. Optimální jsou letiště různejch zemědělskejch družstev,kerý využívaj jedenkrát za rok k přistávání práškovacích letadel. No a Spidermilo,jendo takové je třeba v Boršicích u Buchlovic
Díky. Bohužel je to trošku dál od Brna. Spíš to vidím na ten Vyškov.
SLUGI: Kde je to v těch Tuřanech? Nic na mapě kromě toho velkého letiště nevidím
Ve Vyskove jsou letiste dve, to druhy mensi az uplne vzadu za hangarama....volne pristupny. Kazdou nedeli vecer se tam schazi tuneri a mororkari na streetech a delej ruzny prasecinky...
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
Ve Vyškově na letišti se v neděli odpoledne cházejí "tuningáři" - auta i motorky, párkrát jsem tam byl, i v poli skončil při sprintu
(ale vyhrál jsem)
prej je to v pohodě i když jsem slyšel, že taky náká pokuta padla, ale to na takový skopičiny, že se najíždělo kolem závory rovnou na dálnici - to mj. jde ze směru Prostějov - Vyškov celkem v pohodě - tak někdy něco spytlíkujem, docela tam někoho znám... B
starý člen!!!
![]() |
Spidermila (Člen) 25.04.2007 09:56:33 Offline |
To letiště za Vyškovem je myšleno ten kus betobu vedle té rovné panelové cesty na Prastějov? Přesněji jsou tam dva kusy betonu kolem té travnaté přistávací dráhy.
Kdyžtak sem, prosím, dávejte i odkazy na mapy, ať je to jasné.
Jsem lama
Pšán psal:Roman :) psal:betonove, panelove letiste ve vyskove.....
V okolí berouna bydlím přes 20 let a žádné letiště jsem tam neviděl... Nejblíže Jsou Bubovice, ale to je travnaté a nebo Hořovice, ale to je zase rozbité...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
to Spidermila: ozvi se mi na mail z profilu a pošlu ti fotky co jsem tam dneska udělal, e to tam náhodou docela dobrý, ale je tam tento víkend veliká tuningpárty,(akciška celorepubliková, už teď je tam fůra stánků a staví pódium) tak je to zabitý
zkusim všem na ukázku
starý člen!!!
http://img407.imageshack.us/my.php?imag … 208jh5.jpg
http://img408.imageshack.us/my.php?imag … 209cj4.jpg
starý člen!!!
VikecB12 psal:Ja vobčas zavítam na letiště mezi Popicema a Strachotínem. Kousek za Židlochovicama.Je to asi 600 metru asfaltu,volně přístupný
Na naučení pičovin to stačí
jj, jak píše Vikec...
http://www.mapy.cz/?query=popice&po … izIds=none
Stránky: 1