Nejsi přihlášen
To se povedlo...
moc povedená přestavba
https://auto.idnes.cz/jawa-scrambler-0p … otorky_fdv
GSX 1400 K7
K.a.s.y.m. (Člen) 25.02.2018 11:50:44 Offline |
Re: To se povedlo...
Tak nejak..napr. jednovalec ze staryho XR nebo jak se to jmenovalo.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 25.02.2018 18:15:52 Offline |
Filous psal:...jako takle...dizajnovje se mi to celkem libi, ale to skoro kazdej scrambler, problem mam s Jawou jako takovou...zadnej tedle srac vod Jawy uz bych nigdy f garazi nechtel videt...
moje slova
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Dneska je jiná doba,všichni jsou rozmazlení.Ale rád bych připomněl,že to není zas tak dávno,kdy byl každej rád,že má alespoň tu Jawičku v garáži,protože na Japonce prostě neměl.Mě bylo uplně jedno,že nemá výkon,nebrzdí a smrdí jak Wartburg.Hlavně že jsem se vezl
corimec psal:Dneska je jiná doba,všichni jsou rozmazlení.Ale rád bych připomněl,že to není zas tak dávno,kdy byl každej rád,že má alespoň tu Jawičku v garáži,protože na Japonce prostě neměl.Mě bylo uplně jedno,že nemá výkon,nebrzdí a smrdí jak Wartburg.Hlavně že jsem se vezl
...to já nepopíram, ale zaplaťsatan je uš tadle doba pryč ...a nemam jedinej důvod se do tý doby vracet...uš jen pro to co si vyjmenoval prostě ne...stejně tag sem se zařek, že uš mi do garáže nesmí nic z Číny, tym sem si taky prošel
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:corimec psal:Dneska je jiná doba,všichni jsou rozmazlení.Ale rád bych připomněl,že to není zas tak dávno,kdy byl každej rád,že má alespoň tu Jawičku v garáži,protože na Japonce prostě neměl.Mě bylo uplně jedno,že nemá výkon,nebrzdí a smrdí jak Wartburg.Hlavně že jsem se vezl
...to já nepopíram, ale zaplaťsatan je uš tadle doba pryč ...a nemam jedinej důvod se do tý doby vracet...uš jen pro to co si vyjmenoval prostě ne...stejně tag sem se zařek, že uš mi do garáže nesmí nic z Číny, tym sem si taky prošel
...přeci člověk dobrovolně z kokty nepřesedne do wartbugra...
K.a.s.y.m. (Člen) 25.02.2018 22:09:58 Offline |
Petr J. psal:Filous psal:corimec psal:Dneska je jiná doba,všichni jsou rozmazlení.Ale rád bych připomněl,že to není zas tak dávno,kdy byl každej rád,že má alespoň tu Jawičku v garáži,protože na Japonce prostě neměl.Mě bylo uplně jedno,že nemá výkon,nebrzdí a smrdí jak Wartburg.Hlavně že jsem se vezl
...přeci člověk dobrovolně z kokty nepřesedne do wartbugra...
A jeste tomu dneska rikaj vystrik techniky😁😁😁
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Honzik8719 (Člen) 26.02.2018 04:02:00 Offline |
asi sem divnej mě se todle "veledílo" nelíbí vůbec
...relativní kochač...
Vzhledově je to celkem povedený,ale celkově už se mě tyhle kafáče,skremblery a fšelijaký retra nelíbí,pokud je to v moderním podání z nové elektrické motorky (jedině snad to baworácký RnineT nebo jak se to menuje a to jenom proto,že má furt starej motor a né tu dnešní baworskou pičovinu s vodou)
Zároveň je fraje ten,kdo je schopnej lítat někde do práce na vopravdickým retru z 80tejch,nebo 70tejch a nebojí se,že do toho bude muset vobčas zabořit šroubovák
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1