Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2018 20:06:03 Offline |
bitcoin
otevřu bandit stranky a vyskakuje na mě nějaký okno o bitcoinech?? koukněte na to jestli to je na strankách..při jiných stránkách to nedělá.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Re: bitcoin
Takže ta URL je www.suzukibandit.cz/openforum ?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Honzik8719 (Člen) 10.04.2018 07:17:17 Offline |
mě to funguje zatim v pohodě
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 10.04.2018 12:26:18 Offline |
Loser psal:to je nova funkcionalita. Za reklamu s Ondrasem triskame celkem slusny prachy
taky mi to dela .... vecer na to mrknu
Tak se s tou reklamou chyťte za ruce a jďete do prdele
tak uz me nacapali jedu prozmenu fortunu( kdyz kliknu na odkaz vyskoci na me okno s fortunou nrbo ruletou)
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 10.04.2018 12:39:46 Offline |
Ondráš psal:A já už myslel, že se ptáš jak obchodovat s bitcoiny.
Na které stránce to přesně dělá (pokud to ještě dělá)?
Hele moc dobre vis ze ukladam prachy do chlastu..kde jinde ti daj 37% a vic,ze😁😁😁..nejaky imaginarni prachy kde jednotka stoji nekolik tisic me fakt nelaka
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Loser psal:Ondrasi, diky za inspiraci (moc casu jsem tomu vcera nedal). Problem vyresen - dostali jsme malou injekci
Ja se jen divim, ze ty injekce jsou takhle male... Stale cekam, ze dostaneme konskou davku, ktera nas posle k zemi.
Ondráš psal:Loser psal:Ondrasi, diky za inspiraci (moc casu jsem tomu vcera nedal). Problem vyresen - dostali jsme malou injekci
Ja se jen divim, ze ty injekce jsou takhle male... Stale cekam, ze dostaneme konskou davku, ktera nas posle k zemi.
voni ti hekeri uz jsou dneska kultivovani. Co by z toho meli, kdyby nas poslali k zemi. Na nas si to jen vyzkousej a pak jdou na vetsi ryby.
K zemi nas zatim poslal jen nas hosting provider, kterej se s tim nesral a misto presunu nas proste smazal
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:voni ti hekeri uz jsou dneska kultivovani. Co by z toho meli, kdyby nas poslali k zemi. Na nas si to jen vyzkousej a pak jdou na vetsi ryby.
Hacking for dummies, Lesson 1 (suzukibandit.cz).
Ondráš psal:Mmyslim, ze to bude delat tenhle kod (vzhledem k odkazum na ktere to jde)...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0_capt.jpg
mi to připomíná Basic
001 LOAD
002 RUN
003 RANDOMIZE
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Taky me to tedkon vyhodil v praci AVG ze zablokoval Miner .
Stránky: 1