Nejsi přihlášen
kotouče 4mm
Ahoj, Zjistil jsem, že mám na předních kotoučích limit 4mm. Kotouče nehází. Možná to lehce vibruje do řídítek, když zabrdím co to jde. V létě jedeme ve dvou naložený bagáží za hranice, tak jsem to nechal vyměnit za nové NG. Můj dotaz zní.
a) ze zvědavosti, kdo jezdí pod 4mm, vydrží to ještě něco?
b) zkušenost se značkou NG?
Re: kotouče 4mm
Ja mam kotouce oba na limitu ..mam na nich nalitano 70 tis..zatim se nekroutej ...ale kdyz litam s batuzkem v alpach tak nemam dobrej pocit pristi sezonu pujdou novy
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Radek-Ban psal:Ja mam kotouce oba na limitu ..mam na nich nalitano 70 tis..zatim se nekroutej ...ale kdyz litam s batuzkem v alpach tak nemam dobrej pocit pristi sezonu pujdou novy
...tak bud mas najeto 70 uz potreti a nebo jezdis strasne tvrdy desky...ja mam namotano 72 a kotouce maj minimalne znatelny opotrebeni...a jeden je volnejsi v nejtech...coz me teda sere...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Progear 650 (Člen) 16.04.2018 17:56:52 Offline |
Filous psal:Radek-Ban psal:Ja mam kotouce oba na limitu ..mam na nich nalitano 70 tis..zatim se nekroutej ...ale kdyz litam s batuzkem v alpach tak nemam dobrej pocit pristi sezonu pujdou novy
...tak bud mas najeto 70 uz potreti a nebo jezdis strasne tvrdy desky...ja mam namotano 72 a kotouce maj minimalne znatelny opotrebeni...a jeden je volnejsi v nejtech...coz me teda sere...
Radek to ma v poradku. Moje becko slo pryc s 50 tisicema. Puvodni desky vydrzely 40tisic a kotouce pri prodeji skoro v . Takze to odpovida, kotouce na 650 sou v pici hned diky origo nesmysl deskam
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
OK. no mně dával v servise na výběr Ferodo, goldfren nebo CL. vzal jsem ty CL. jsou nějaký karbonový. jsou na ně dobré i dost špatné recenze tak uvidím. Každopádně goldfren taky nic moc ohlasy a po zkušenosti z plechovky s Ferodem už nikdy
...kazdej vyrobce dela nekolik smesi, neda se generalizovat, ze nekterej vyrobce dela jen shit a vot druhyho sou fsechny smesi super...treba to co jezdim ja vot EBC je smes sinter HH...jsou mekky, nezerou kotouce, ale mizej...jediny co bych jim vytknul je mirna prodleva nebo spis jalovejsi nastup pri jizde f desti, ale mozna je to tym, ze se f desti snazim jet maksimalne plynule a brzdy pouzivat minimalne a vubec ne agresivne, tagze se voda nestihne votparit...druha pravda je, ze po jedny skusenosti, kdy sem musel na ceste vzit co bylo a bohuzel to byli Feroda a ani nevim jaka smes, tak sem si k ty znacce vybudoval nakej vodstup, tagze uz ne...ale ja us mam vybrano a us nepotrebuju eksperimentovat, to co pouzivam mi vyhovuje...
Filous psal:...sem debil...nebyli to tenkrat Feroda, ale Goldfreny...to ten Huskyho rumicek lekarsky
feroda sem si dal na motorku jen jednou v goldfreny jsem nigdy nedostal duvěru a potom co tady gdosi gdysi napsal...(myslím Jarken) že jezdí SBS street excel tak sem jezdil ty (i závodně) ted valim ty Kojakovo AP a su spokojny brzdí, nežere to kotuče a vydrží
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Banditatom (Člen) 16.04.2018 22:50:17 Offline |
feroda me na becku odrovnali kotouce.
blbec blbej koupi na autobus goldfreny kotouce sly srar po 10,tkm
nove kotouce desky sbs najeto hovno tudic nemuzu soudit nepiskaj brzdi i po hooodne velkem zahrati
ducati original brembo mrdky...... Ap racing zadek i predek brzdi jak vstekle motorka tachometrovych 50tkm kotouce original
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ale vždycky je potřeba říct jakej typ od té které značky. Já sem namontoval mraky sintrmetal ferodo a neměl sem problém,na mojem advíkovi se už taky vozí nějakou tu sezonu a pohoda. Mám špatnou zkušenost s TRW černejma,ty mě zmrvili kotouč za 2tisíce km po alpách na staříkovy.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Ale vždycky je potřeba říct jakej typ od té které značky. Já sem namontoval mraky sintrmetal ferodo a neměl sem problém,na mojem advíkovi se už taky vozí nějakou tu sezonu a pohoda. Mám špatnou zkušenost s TRW černejma,ty mě zmrvili kotouč za 2tisíce km po alpách na staříkovy.
...sorry, ale jaky sintrmetalovy Feroda ti skurvili kotouce??? ...a co za smes sou cerny TRW??? ...dys us si teda poznamenal, ze je potreba i rict kera smes vot urcity znacky je na hovno...treba ja sem napsal, ze sintry smes HH vot EBC sou za me ok...tagze???
S ferodama sem právě problém nikdy neměl,jen s těma TRW,to byla nějaká ta organická směs,černá a černý destičky,typ už Ti nepovím. Ale stejně tak si myslím že kdyby ty TRW byly sintermetal,pokud je teda dělají,tak budou fungovat stejně jak kerýkoliv jiný. Takže já už na nic žádný černý desky dávat nebudu a je mě šumák co by to bylo za značku.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
...originálama myslí kotouče od stejnýho výrobce kotoučů, kterej je vyrábí a dodává i pro továrnu montující motorky dohromady, v tomhle případě pro suzuki; jakej výrobce kotoučů to konkrétně je, nevím, nevzpomínám si, ale počkej, někdo ti to napíše
...a těma originálama pravděpodobně myslí to, že má možnost (jestli jedinou, to netuším) kotouče sehnat z autorizovaný sítě suzuki, čili originální náhradní díl
...jsou-li za příznivou cenu, tak buď jen rád
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1