Nejsi přihlášen
...v prachu 2018
1. Pšán
2. SuJazuwaki
3. tomasNJ
4. Frodo89
5. Filous
6. Ondráš
7. _moltom_
8. Bacil12
9. ?
Pšán psal:..máme tu nový ročník..tak hyjééé..
..včera výlet na Červenohorské sedlo..a neviděl jsem ho..
..před Rýmařovem nad Malou Štáhlí je pár vlásenek..ani do té první jsem,čurák jeden,nedojel..
..nic špatně,ani nějaká moc velká kudla a najednou krajnice,šterk,patník a kotrmelce v pangejtu..
..jsem dojebaný a rozbitý jak cikánské hračky,ale na to,jak říkal kámoš,co jel za mnou,že si myslel,podle toho co viděl,že musím být mrtvý,tak dobrý..levý kotník by mi záviděl i Železník kvůli krásnému,kulovitému tvaru,pravé koleno koleno kaj jaký velbloud kvůli vodě..
..krkčisko natahané v límci a tak nějak mě bolí celý Pšán..nic urvaného,nic zlomeného..kámoši nechápou,já jsem tomu rád..
..záda dotlučené,bolí i svaly o kterých jsem si myslel,že nejsou..
..tak pánové a dámy,přeji jen šťastné kilometry..ať nemusíte tohle nebo ještě horší varianty zažívat..
..možná Vám to příjde,že si z toho dělám prdel a máte pravdu..jsem rád,že jsem tady..
Ten borec,co se tady vysypal v nájezdu u dálnice v sobotu,si už prdel neudělá z ničeho, bohužel
..tak se držte..
...hlavně žes, teda přežil
- rok 2011 40 padlejch: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=12827
- rok 2012 33 padlejch: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=14156
- rok 2013 29 padlejch: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=15551
- rok 2014 22 padlejch: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=16027
- rok 2015 17 padlejch: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=16670
- rok 2016 9 padlejch: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=16999
- rok 2017 10 padlejch: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … 59&p=1
Editoval Moderator (20.10.2018 12:43:11)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Re: ...v prachu 2018
...s dovolením jsem to všechno přenes sem do novýho vlákna
...omlouvám se, nějak zapomínám zakládat vždycky na další rok
Filous psal:...ajajaj...tak at se rychle zotavis! ...a zaplat satan, ze to dopadlo tak jak to dopadlo
Banditatom psal:no kurva skok daleko vysoky toz se kuryruj pane
K.a.s.y.m. (Člen) 16.04.2018 17:49:11 Offline |
tak hlavně ,že jsi vcelku cajk...pak sem dej fotku kozy
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tak hlavně že si cajk Pšanskej...
tvl ještě mi volal jestli nevím jaký je filtr na olej, že ho vymění...no ted budeš muset vyměnit dost věcí k tomu
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
..nikdy jsem si nemyslel,že takové to mazání na klouby a potlučeniny atd. k něčemu je,ale budiž svatořečen Aulin..skvělá to záležitost..tak to bylo trocha reklamy
..no a včřil kTeddymu (koze)..
..Teddy jede,kámoš na něm dojel do civilizace k hospodě..chybí mu budík,ulomil se jeho držák a odpojil se z konektoru,mám ho,nic mu není ,ale nevím jestli fachá..pravá parabola světla je lehce ťuklá od vidle a "sklo" trochu poškrábané,obě svítí..pumpa přední brzdy je bez objímky a tím jsem i bez pravého špíglu,nádobka brzdovky prasklá a na pumpě zlomený ten blbec co se na něj nasazuje hadička od nádobky..asi hnuté říditka,rozbitý pravý blinkr,trochu ohnutý chladič..ťupky na nádrži a podřená špice na blatníku..
..padák odvedl skvělou robotu..
..Too Fiat:
..filtr je tutovka 204-ka ..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Tady prodavaj bez predpisu nejakej sajrajt s kodeinem, tak kdyby ti to Psane doktor nechtel napsat, tak bych ti par krabicek poslal.
Je to bezpecny. Berou to i lidi na rizeni letoveho provozu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
SuJazuwaki (Člen) 03.06.2018 18:32:33 Offline |
Tož se hlásím taky. Na mokré šipce vodorovného značení ve vyjeté koleji. Krásně jsem se sklouzl a nachal jsem tam kabelu. Samo pozdějc jsem ju sebral.
SuJazuwaki
SuJazuwaki (Člen) 03.06.2018 18:33:46 Offline |
Banditatom (Člen) 03.06.2018 18:59:18 Offline |
auuu.....tak hlavne ze ses celej
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 03.06.2018 19:01:30 Offline |
VikecB12 psal:a už se vezl
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 140757.jpg
No pěkně... A to je fotka, jak jsi ji vezl v týdnu z toho servisu, jak jsi říkal, že ti ji tam nějak domrdali? 😂😊
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Bandasce je hovno-řídítka(aspoň má důvod koupit širší),vohnutý šrouby v domečcích řídítek,trochu porovnat budíky,držáky světla a koupil světlo. No a je zmačkanej chladič a promačkaná nádrž... Ale nejkomičtější bylo,že si vezl tu 3L flašku vot zelené pod pavoukem a ta to přežila bez uhony No a ten řidič musel na ten náklad taky čučet
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
tož prozkoumal si asfalt...a hovno tomu je...a hlavně není nic Tobě...
__________________________________________________________________________________
SuJazuwaki (Člen) 05.06.2018 07:40:27 Offline |
Vo lové
SuJazuwaki
Hlavne ze jsi cajk Sujazuwaki . Motorku nejak polepis
Já se na to vyseru vyseru vyseru. Po letech jsem se zas pokoušel rozjet se zámkem na předním kotouči. A myslíte, že už mi to jde? Nejde, nejde, nejde. Kurva já jsem debil debil debil. Zas jsem se tam válel jak hovado a ten protizapomínací alarm samože začal řvát, až když všechno leželo na zemi, aby jakože toho kreténa nikdo nepřehlíd. A pak že do stejný řeky dvakrát nevstoupíš. Pochroumaný akorát sebevědomí a urvanej brzdič. Já jsem ale fšech čůráků fotr zajebanej. Do statistiky nechci, ale nenašel jsem rubriku Ich bin Jouda, tak to dávám sem.
tajnej psal:Já se na to vyseru vyseru vyseru. Po letech jsem se zas pokoušel rozjet se zámkem na předním kotouči. A myslíte, že už mi to jde? Nejde, nejde, nejde. Kurva já jsem debil debil debil. Zas jsem se tam válel jak hovado a ten protizapomínací alarm samože začal řvát, až když všechno leželo na zemi, aby jakože toho kreténa nikdo nepřehlíd. A pak že do stejný řeky dvakrát nevstoupíš. Pochroumaný akorát sebevědomí a urvanej brzdič. Já jsem ale fšech čůráků fotr zajebanej. Do statistiky nechci, ale nenašel jsem rubriku Ich bin Jouda, tak to dávám sem.
Pamatuju si... Tehda si vezl nejaky testoviny a ty se roztrhly a rozsypaly po silnici, ne?
Zdravím bando.
Tak si říkám že se na tu jízdu v dešti příště nevyseru...
V Mostě na Souši pod Hněvinem při výjezdu z kruhaku mi to trošku kouzlo.
A to že jsem letos třetí. To Vám v Září nevěřím...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
frodovi: to asi odsral jen ten vejfuk ne? takže asi
fiatovi: tyvole já na tebe zapomněl , se nemůžeš připomenout?
...jdu to napravit
ps: ričí jel dnes
1. Pšán
2. SuJazuwaki
3. tomasNJ
4. Frodo89
5. ?
Editoval Moderator (02.09.2018 19:46:17)
osiris psal:frodovi: to asi odsral jen ten vejfuk ne? takže asi
1. Pšán
2. SuJazuwaki
3. tomasNJ
4. Frodo89
5. ?
Jo však tomu je. Ten výfuk děravej od držáku kufrů. a pomuchlanej od asvaltu. Trošku prihnuty řidítka a pedal zadní brzdy + sedreny zavazicko a packa.
PS alespoň mám důvod proč kouknout na ladaky.
Buyak nebo Laser X-treme
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
XJelen psal:tomasNJ psal:Osi...docela mě znepokojuje že této sekci figuruju už 3 rokem
nefňukej Pamkáču, já tu sekci hodně dlouho votvíral i zavíral
Na ja herr Director😄👍
...tag vam nevim, esi sem patrim, ale padnul sem do prachu...jako do vopravdickyho prachu...na krosce...a zlomil sem si pravou predni hnatu ...jakoze polamany zapesti a loketni i vreteni kost ...tagze mam sadru as po rameno a letosni sezonu sem asi ukoncil
...konec hlaseni😕
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 30.09.2018 20:02:37 Offline |
Auuu srustej kamo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 30.09.2018 21:49:11 Offline |
Bezbolestný srůstaní
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous psal:...tag vam nevim, esi sem patrim, ale padnul sem do prachu...jako do vopravdickyho prachu...na krosce...a zlomil sem si pravou predni hnatu ...jakoze polamany zapesti a loketni i vreteni kost ...tagze mam sadru as po rameno a letosni sezonu sem asi ukoncil
...konec hlaseni😕
Predpokládám, že si pravák a budeš ted muset dělat všechno levou...
Tak ať je to rychle v cajku.
Přeji rychlé zotavení. Zrovna jsem dojel z projížďky kolem komínu a málem jsem s sebou taky lištil o zem. Zadní pneu už je na ohrabky a nějak mi mrcha klouže
Ještě, že už je na cestě Bridgestone T30, tak jsem na ni zvědav. Chtěl jsem anděla v Gétéčku, ale tuto jsem sehnal fungl za 1900 s DOT 1218, nebylo o čem přemýšlet.
Bandit pičo!
Filous psal:...ty vole, vy mate starosti ...sem sicejc pravák, ale i levou si FŠECHNO vopstaram sám ...akurát to šroubování je problém ...a dík, bejci ...snad to dobře a rychle sroste
Jakože levou rukou mávneš na sestřičku, ať se činí, že jo Hoj se, bro!
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Filo toz srustej...
Jak rika Kubicek...motocykl je naradi vrtkave..ma pouhe 2 kola😄
Mas to stejny problem jak ja pred 20 lety...akorat ja rukou sel do A-ckoveho sloupku
zigula a vrazil jsem ho 10 cisel dovnitr...kosti si sedly na sebe tak mi to v narkoze natahovali plus rozparane
prsty od skla... Byla to moje prvni zlomenina a ted mam druhou a zas pravacka 😄
kojaksro psal:...takže jsi si rozbil hubu na tom TM-ku jo?
...tak zase aspoň na něčem co jede viď
...jag píše Jaster...na svý kámo, já uš si radši nic nepučuju, bo jag si něco pučim, tag to rozbiju
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1 2