Nejsi přihlášen
DOBRÁ VĚC
Už jsem objevil první věc která se mi líbí víc než na to starým bandit fóru a to že je vidět kdo je "zaplej"protože psát odpově´d někomu kdo u toho není je zdlouhavý.Třeba to bylo i v tom starým fóru a jen jsem byl tupější než teď
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Re: DOBRÁ VĚC
Lihy psal:Tak u mně s tim nepochodíš bo se přihlašuju jen když chci něco napsat a pak se zase odhlásim a čtu si nový příspěvky v módu návštěvníka Nevim proč, ale líp se mi to čte takže já tu sem i když tu nejsem
TY TAKY?
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
...ja se teda nechci furt prihlasovat prihlasim se, necham to votevreny v jednom tabu a dokud prohlizec nezavru jako takovej se vsema votevrenejma tabama, tak to tam mam i kdyz to zrovna nepouzivam
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Lihy psal:Tak u mně s tim nepochodíš bo se přihlašuju jen když chci něco napsat a pak se zase odhlásim a čtu si nový příspěvky v módu návštěvníka Nevim proč, ale líp se mi to čte takže já tu sem i když tu nejsem
se nedá nic dělat já se s tím přihlašováním tak neperu,to že jsem přihlášenej mi chleba nežere
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Jsem přihlášen, protože nevypnu inet nebo komp, ale nejsem přítomen. Nechci se přihlašovat jen když bych něco napsal, přispívám málo, více projíždím. Mám pomalé GPRS tak jsem vypnul vše mimo holých příspěvků.
jsem pomalejší - ale ne vždy
Stránky: 1