Nejsi přihlášen
Stránky: 1
Index » Technická poradna » schanim nemate zadni světlo na bandita 650 rok 2005 novy model
Re: schanim nemate zadni světlo na bandita 650 rok 2005 novy model
ok vyfotím to ale nejdíve až o víkendu, dřív se do garáže nedostanu. Je to origo, z B650 K5, najeto cca 6tisíc, absolutně bez vady
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Přesně, leží mi v polici naprosto bez užitku. Stejně jako stupačky, ten kovovej štítek co je před budíkama, vejfuk atd. Nic jinýho v tom nehledej
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Přesně, leží mi v polici naprosto bez užitku. Stejně jako stupačky, ten kovovej štítek co je před budíkama, vejfuk atd. Nic jinýho v tom nehledej
...ten štítek je na 650 fakt kovovej??? ...proč já ho mam plastovej??? ...asi možná bych ho chtěl nebo vyměnil
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Zdenda psal:Přesně, leží mi v polici naprosto bez užitku. Stejně jako stupačky, ten kovovej štítek co je před budíkama, vejfuk atd. Nic jinýho v tom nehledej
...ten štítek je na 650 fakt kovovej??? ...proč já ho mam plastovej??? ...asi možná bych ho chtěl nebo vyměnil
Nekde sem myslim cet, ze je tu kuli vaze...ta 12ka je tezsi tak kazdy deka dobry...
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Jakub: o víku ti to blejsknu, vejfuk je kapičku odřený, cca 5x5xm, ale když to někdo rozleští nebo něco tak je to ok, jinak je jak novej a cena 999,- se mi nezdá tragická, někdo ho už po mě chtěl sakra vyfotit. Chjo, ta moje hlava!
Filous: no ať koukám jak koukám a klepu do toho, tak to plast nejni, je to nějaká slitina...
Kurva to mě nenapadlo, no ale myslíš že by to bylo hezký? No nevim..... Plexi od Suzuki se mi zdá lepčejší
Zdenda psal:Kurva to mě nenapadlo, no ale myslíš že by to bylo hezký? No nevim..... Plexi od Suzuki se mi zdá lepčejší
...třeba by sis s tym moch vykompenzovat chybjející lesklý vobroučky budiků
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Hovning!
1) mám plexi za který jsem dal šílený love
2) obroučky jakobys už neměl bo ti je čornu
Kua kam si dal vůbec zbytek z těch sedřenejch?
Omlouvám se,a el foto bude až zítra, bo jsem koko a nestihl jsem to
Stránky: 1