Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen


Index » Technická poradna » Cagiva Canyon 500

Zdeněk (Člen)
17.06.2018 12:49:04
Offline

Cagiva Canyon 500

Zdar bando.
Kluk si cca před měsícem kůpil Cagivu Canyon 500. Je zcela relativně v pohodě. Jen tradičně prý pročistit karbec. Prostě chytá fajně. Jizda taky fajn
....ale...
Od volnoběžných otáček má takový vlažný nástup výkonu--- ale při dosažení odhadem cca 3-4tis/ot to chytně druhý dech a vystřelí to jak sfiňa. Poté vše v pořádku. Jako zvyknout se myslím na to dá. Ale mě se právě stalo že jsem na kruháči dosáhl těch určitých otáček a jak to vystřelilo tak jsem mysll že lehnu. Prostě nečekaný kopanec. A mám strach a obavu o synka a jeho potencionální spolujezdce. Je mu 19 a zatím sedlal dost věcí od fichtla až po Hyosunga 125ccm. Toto už je jiný třída.

Karbec je nový a komplet čistý. Benál nový. Svíčka nová a kable taky dobrý. Ale zjistili jsme že není origo CDI jednotka. Z prdele tam strčil pasující jednotku z čínský čtyřkolky a normálně to chytlo. Ale po přidání plynu se to dusilo.
Nemá někdo náhodou na pujčení CDi jednotku. Jako na netu moc dílů na tuto italku není. A když už tak-za celkem pálku. I ignitech prodává tuším kolem 3700. Jde mi o to zkusit jinou jednotku a třeba zbytečně nekupovat novou za tolik prašulí.
Popřípadě neví nědo jaká jednotka by tam mohla pasovat z jiných Cagiv help

Dík za vaše reakce.

PS: prosím mě nic neříkejte o italiánkach v garáži. Ja synkovi doporučoval i přiškrceného bandita good . Ale chtěl nějakýho jakoby blátožrouta sick


sou různí lidé mezi námi

Board footer



W3C XHTML 1.0 W3C CSS

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson
design & modifications of punBB: Syky
testing: Inkvizitorr