Nejsi přihlášen
killerrebel (Člen) 25.04.2007 19:06:28 Offline |
Výměna oleje a filtru. Help
Bandit 650.Motorku jsem kopil od 1. majitele a měla najeto cca 1000 km a pry nevyměňoval olej, tak se chci zeptat co se tam ma nalít a jaky tam davyjí olej od výroby? Abych tam nenalil něco co tam nema byt. Dík moc za rady
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
killerrebel (Člen) 26.04.2007 17:42:29 Offline |
Re: Výměna oleje a filtru. Help
no ja to pravě koupil a to mělo asi 100 km po 1000 tak nevim estli to bylo na garamčce a jestli tam byl vyměňovany olej.
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
chci si sám vyměnit olej a olejový filtr, je na tom něco zdrádného na čem bych mohl pohořet? normálně teplý motor, výpustný šroub, nechat odkapat, odšroubovat filtr, dát nový, kde se ta styčná gumka natře novým olejem, výpustný šroub našroubovat a dolít asi teda 3500ml oleje?? pohoda, dá se to takhle? :) jinak dám asi ten Kastroool GTS, když to všichni doporučieren..
sipmart psal:chci si sám vyměnit olej a olejový filtr, je na tom něco zdrádného na čem bych mohl pohořet? normálně teplý motor, výpustný šroub, nechat odkapat, odšroubovat filtr, dát nový, kde se ta styčná gumka natře novým olejem, výpustný šroub našroubovat a dolít asi teda 3500ml oleje?? pohoda, dá se to takhle? :) jinak dám asi ten Kastroool GTS, když to všichni doporučieren..
Asi tak..
Pak tam dolej o něco míň-třeba 3.2 litru,nastartuj,nech to stýct,ať vidíš,kolik tam toho je a pak to dolej lehce pod horní rysku a hotovo...popř. ještě zkontrolovat ten výpustnej šroub a filtr,jestli neprosakuje.
PURE NAKED BIKE!
no můžeš se u toho taky těžce zranit nebo zabít....
voptej se losera, má zkušenosti...
jestli ti původní majitel nebyl schopnej říct,jestli byl před sto kilometry na servisce nebo ne,tak by mi to zatraceně vrtalo hlavou.Jestliservisku nemáš,tak zme ještě dál
a bacha na ten výpušťák,jemně
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 24.10.2007 07:15:25 Offline |
Koldan psal:jestli ti původní majitel nebyl schopnej říct,jestli byl před sto kilometry na servisce nebo ne,tak by mi to zatraceně vrtalo hlavou.Jestliservisku nemáš,tak zme ještě dál
a bacha na ten výpušťák,jemně
Jo jo na ten bacha jinak ho vytočíš příště i se závitem v motoru jako se to povedlo mě.Někdo měl moc sílý a já to nebyl.Ale uspěšně upraveno na větší výpušťák
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1