Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 30.08.2018 23:19:39 Offline |
chci koupit po letech zase koupit Bandita
Zdar píčové,
tak jsem už definitivně uzrál a rozhodl jsem se, že si po letech koupím zase Bandita. Důvod je jediný, bo Banditpičo.
Tu v bazáru je jen nějakej spam za korunu, tak to píšu sem. Kdybyste chtěl něco nabídnout, nebo měli tip tak sem s ním.
Přednost má naháč, i když hezký brouk může taky být. Nemusíte na mě plivat, ale nejvíc se mi líbi model od 2001 do 2005, kult by musel bejt fakt nějakej libovej kus. Vodníka moc nechci, mám koule.
Cena cca kolem padesáti, tím se nechci nikoho dotknout, ale za to se dají pořídit hezký kusy tady u skopčáků.
např.
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz … 10-305-450
Re: chci koupit po letech zase koupit Bandita
Nebudu za brůka na tebe plivat, není proč
.
Však někteří ti řeknou, že broučí hlavu můžeš kdykoliv sundat a udělat z teho naháča.
Chápu, že se ti líbí čumáčik 00-05, ale osobně bych asi s těma penězma šel do trošku novější. Získáš nejen mnohem lepší svítivost.
Osobně bych s tvou cenovou dávkou šel asi do tehoto: po prvním majiteli, CZ distribuce. Takže hystorie je velmi dobře zjistitelná.
https://motorky.bazos.cz/inzerat/934628 … T-650S.php
Pak se mě vzhledově líbí i tento. Je to 02 a přestříkaná, ale nevypadá to na nějakou obouchanou frcku. Cena je nižší a tím pádem ti zbyde dostatek financí na koupení origo polepů, gum, a dalších věcí
https://motorky.bazos.cz/inzerat/935527 … Bandit.php
Ale u obou to chce lepší fota, popřípadě kouknout a svést se. Ale to jistě víš sám nejlepe.
sou různí lidé mezi námi
zzzmrzlinar (Člen) 31.08.2018 09:01:47 Offline |
přesně, já to zapomněl napsat, ale muší bejt dvanáctka. Na šestce jsem toho odjezdil dost a byly to fajné roky, ale postpem let má váha stoupá ke kilu a když se k tomu přidá fakt, že se mi že čtyřicetikilovejch modelek zvedá kufr a vyžaduju babu co má trochu prdel, tak by se mohlo stát, že by mě chtěli předjíždět čipnuté jedničkové ochcáfky a na to ve svém věku fakt nepotřebuju
Zdeněk psal:Nebudu za brůka na tebe plivat, není proč
.
Však někteří ti řeknou, že broučí hlavu můžeš kdykoliv sundat a udělat z teho naháča.
Chápu, že se ti líbí čumáčik 00-05, ale osobně bych asi s těma penězma šel do trošku novější. Získáš nejen mnohem lepší svítivost.
Osobně bych s tvou cenovou dávkou šel asi do tehoto: po prvním majiteli, CZ distribuce. Takže hystorie je velmi dobře zjistitelná.
Pak se mě vzhledově líbí i tento. Je to 02 a přestříkaná, ale nevypadá to na nějakou obouchanou frcku. Cena je nižší a tím pádem ti zbyde dostatek financí na koupení origo polepů, gum, a dalších věcí
Ale u obou to chce lepší fota, popřípadě kouknout a svést se. Ale to jistě víš sám nejlepe.
...šesku??? ..neééé
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
zzzmrzlinar (Člen) 31.08.2018 22:02:33 Offline |
Filous psal:Zdeněk psal:Nebudu za brůka na tebe plivat, není proč
.
Ale u obou to chce lepší fota, popřípadě kouknout a svést se. Ale to jistě víš sám nejlepe....šesku??? ..neééé
Vsak rikam, ze sestka urcite nebude, brpuk mozna, ale sestka ne
zzzmrzlinar (Člen) 02.09.2018 22:22:49 Offline |
tak je to provizorně brouk. Až na tlustý sedlo kompletní seriovka, 38000 najeto, dlouho stála, tak motor bude chtít možná poštelovat, ale vypadá dobře, ceně se nedalo odolat. Zejtra ji odvezu na dovozovou technickou a pak koně moje hyjééé
zzzmrzlinar (Člen) 02.09.2018 22:25:16 Offline |
zzzmrzlinar (Člen) 03.09.2018 14:28:05 Offline |
Ondráš psal:Jak to děláte, že máte ty motorky vždycky tak čistý...
Tak ať to jezdí.
no, je to fotka z momentu kdy jsem ji od Němce koupil a Němci, když se zrovna nejmenují Ahmed, nebo Ismail, stroje před prodejem umyjou
zzzmrzlinar psal:tak je to provizorně brouk. Až na tlustý sedlo kompletní seriovka, 38000 najeto, dlouho stála, tak motor bude chtít možná poštelovat, ale vypadá dobře, ceně se nedalo odolat. Zejtra ji odvezu na dovozovou technickou a pak koně moje hyjééé
Provizorně bruk-- Takže z teho budeš dělat naháča?
Tlustý sedlo-- kdyby ses ho chtěl zbavit a mít origo, není problém vyměnit (samosebou s mým doplatkem) stačí se jen zmínit a domluva je jistá. Přesně takový si chcu přes zimu nechat ušit. Aj s tím červeným krásněním
Sériovka-- i ten kryt řetězu? To je origoš?
Jinak přeju bezproblémový přepis a mnoho bezvadných kilometrů
sou různí lidé mezi námi
zzzmrzlinar (Člen) 04.09.2018 12:21:41 Offline |
no já nevím, jestli arabáši na motorkách jezděj, ale dost s nima kšeftujou, ve větších městech je klidně půlka nabízenejch motorek vod Turků, Albánců a podobnejch.
Zdeněk, kryt je originál, alespon co vím tak na dvanáctkách tenhle vždycky je, šestka má plastovej. Ohledně sedla se i zřejmě ozvu, já už jsem tohle jednou měl a originál mi sedí lépe, hlavně tedy vzhledem
zzzmrzlinar psal:Ohledně sedla se i zřejmě ozvu, já už jsem tohle jednou měl a originál mi sedí lépe, hlavně tedy vzhledem
no jistěěěě....dyť tohleto je hrůza....
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
...kryt retezu je origo, stejne jako fsechno vostatni...teda krom toho sedla...pri delsich tripech me my origo sedlo sere, bo us je prosezely, tagze bych bral neco pohodlnejsiho, ale furt se nak nemuzu smirit s tym, ze bych se musel divat na neco takovyho...
K.a.s.y.m. (Člen) 05.09.2018 06:16:10 Offline |
Tak si ho nech usit v origo stylu jen vymen napln.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar (Člen) 05.09.2018 09:42:21 Offline |
koukal jsem, že origo sedla jsou kolem litru, mimo teda Čurákova, tam za něj chtěj tři Tak kdybych se nedohod se Zdenkem tak přikoupím origo a tlustoprdský sedlo nechám v regále pro případné jízdy ve tmě.
Jinak jsem se byl včera poprvé déle prosvištět a podvozek až překvapivě super, motor asi bude chtít časem poštelovat karbenátky, svíce a možná zkontrolovat ventily
zavislak81 (Člen) 05.09.2018 12:06:01 Offline |
Kdyby ses na tom sedle nedomluvil, tak bych měl taky zájem o výměnu (s doplatkem samozřejmě ).
Jinak pěkný kousek, ať slouží a kolama dolu
Honzik8719 (Člen) 05.09.2018 12:43:26 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Tak si ho nech usit v origo stylu jen vymen napln.
...jojo, je to f plánu...uš asi tři roky
kdyby náhodou...mám týpka co to umí rychle a levně
...relativní kochač...
zzzmrzlinar psal:.....Tak kdybych se nedohod se Zdenkem tak přikoupím origo a tlustoprdský sedlo nechám v regále pro případné jízdy ve tmě.......
Mobil mám v profilu, klidně volej nebo pisni SMS a ja se ti ozvu. Když spím, tak jsem vyplej a mimo siť, jinak furt onlajn. Teda krom práce, tam pak volám zpět na zmeškanky. Takže nejlepe asi SMS a určo se dohodnem.
Anebo pisni sem a uvidíme.
Jinak tady u nás mám zhruba domluvený to přešití dle budoucí ceny materiálu v zimě a paní mi říkala, že i s prací a materiálem by to bylo v ceně zhruba 1500 až 2000 bez DPH a babišových účtenek. Možná o trošičku více, dle počtu nápisů a jiných mých výmyslů a časově by mělo být hotové do dvou až tří týdnu. Paní už nedělá čalouníka, takže by nad tím neseděla v kuse, bo je pracovně vytížená jinde.
Takže jsem otevřen všem tvým návrhům.
zavislak81 psal:Kdyby ses na tom sedle nedomluvil, tak bych měl taky zájem o výměnu (s doplatkem samozřejmě )....
Neblbni člověče, to červený prošívání ti nepude dizajnovjě k tomu laďáku a komplet celý černý mašině.
sou různí lidé mezi námi
Honzik8719 psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Tak si ho nech usit v origo stylu jen vymen napln.
...jojo, je to f plánu...uš asi tři roky
kdyby náhodou...mám týpka co to umí rychle a levně
rychle a levně? Definuj to přesněji a rozeber to více více
Nedávno jsem měl inzoš o přešití sedla, popřípadě výměnu s doplatkem. Ozval se mi jediný člověk s nabídkou. Nabídka je v ceně 2500kč plus za napisy příplatky. Pošle se poštou a za dva týdny příjde dom přešité.
Pokud někdo chce, dejte vědět, přepošlu na mejla kontakt
sou různí lidé mezi námi
zavislak81 (Člen) 06.09.2018 11:44:44 Offline |
Zdeněk psal:zzzmrzlinar psal:.....Tak kdybych se nedohod se Zdenkem tak přikoupím origo a tlustoprdský sedlo nechám v regále pro případné jízdy ve tmě.......
Mobil mám v profilu, klidně volej nebo pisni SMS a ja se ti ozvu. Když spím, tak jsem vyplej a mimo siť, jinak furt onlajn. Teda krom práce, tam pak volám zpět na zmeškanky. Takže nejlepe asi SMS a určo se dohodnem.
Anebo pisni sem a uvidíme.
Jinak tady u nás mám zhruba domluvený to přešití dle budoucí ceny materiálu v zimě a paní mi říkala, že i s prací a materiálem by to bylo v ceně zhruba 1500 až 2000 bez DPH a babišových účtenek. Možná o trošičku více, dle počtu nápisů a jiných mých výmyslů a časově by mělo být hotové do dvou až tří týdnu. Paní už nedělá čalouníka, takže by nad tím neseděla v kuse, bo je pracovně vytížená jinde.
Takže jsem otevřen všem tvým návrhům.zavislak81 psal:Kdyby ses na tom sedle nedomluvil, tak bych měl taky zájem o výměnu (s doplatkem samozřejmě )....
Neblbni člověče, to červený prošívání ti nepude dizajnovjě k tomu laďáku a komplet celý černý mašině.
Ktomu "laďáku" možná ne, ale k tý černý by to šlo
zzzmrzlinar (Člen) 13.09.2018 08:07:23 Offline |
jeste nemam Bandita ani dva tejdny a uz me napadaj blbosti, ale hrozny. Gsx-r motor s prislusenstvim a v chodu. Pry 155 koni a co hur ani neni od.nas ze Sudet tak daleko. Jdu si dat ledovou sprchu, snad me to prejde
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz … 3-305-3947
zzzmrzlinar psal:jeste nemam Bandita ani dva tejdny a uz me napadaj blbosti, ale hrozny. Gsx-r motor s prislusenstvim a v chodu. Pry 155 koni a co hur ani neni od.nas ze Sudet tak daleko. Jdu si dat ledovou sprchu, snad me to prejde
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz … 3-305-3947
...jako de to...implantoval sem ho jako jeden z několika do Berty, technicky žádnej trabl...ale co dva roky na technický trabl, páč typově to samože nesedí...
zzzmrzlinar (Člen) 13.09.2018 13:03:25 Offline |
Filous psal:zzzmrzlinar psal:jeste nemam Bandita ani dva tejdny a uz me napadaj blbosti, ale hrozny. Gsx-r motor s prislusenstvim a v chodu. Pry 155 koni a co hur ani neni od.nas ze Sudet tak daleko. Jdu si dat ledovou sprchu, snad me to prejde
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz … 3-305-3947...jako de to...implantoval sem ho jako jeden z několika do Berty, technicky žádnej trabl...ale co dva roky na technický trabl, páč typově to samože nesedí...
nedobre to delas, mels napsat, ze to vubec nejde, je to hrpzna blbost a furt by se to sralo.
ta technicka me napadla hned, ale myslim, ze i v dobe kdy na technicky fotej jak pubertacka na facebooku by se to nejak resit dalo
K.a.s.y.m. (Člen) 13.09.2018 13:49:38 Offline |
No leda by jsi jmel prerazit cislo aby vypadalo jak z fabriky
zzzmrzlinar psal:Filous psal:zzzmrzlinar psal:jeste nemam Bandita ani dva tejdny a uz me napadaj blbosti, ale hrozny. Gsx-r motor s prislusenstvim a v chodu. Pry 155 koni a co hur ani neni od.nas ze Sudet tak daleko. Jdu si dat ledovou sprchu, snad me to prejde
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz … 3-305-3947...jako de to...implantoval sem ho jako jeden z několika do Berty, technicky žádnej trabl...ale co dva roky na technický trabl, páč typově to samože nesedí...
nedobre to delas, mels napsat, ze to vubec nejde, je to hrpzna blbost a furt by se to sralo.
ta technicka me napadla hned, ale myslim, ze i v dobe kdy na technicky fotej jak pubertacka na facebooku by se to nejak resit dalo
...tak dobrá, dyš chceš ...s tym motorem to jede zle, dost tomu pomáhaj Gixrový karbce a na STK typový číslo motoru nefotěj, tagže??? ...ale dá se upravit i stávající motor z Bandasky, líznout hlavu vo 0,4mm, vosadit jí Gixrovejma vačkama a namordovat tam Gixrový karbce no a dybys přecejen neměl dost, tag základní big bore kit vot Wiseco s upravou vobjemu na 1216ccm by tomu dal eště šťávu navíc...každopádně fčil mudruj
já teda teď montoval naopak do GSXR 750 91¨ motor z B12. typ motoru přerazil a na STK to prošlo celkem v pohodě. Prej to na takhle starejch mrdkách neřeší. Karburátory mám 38mm, točí to jak blázen (zatím to nejelo, bylo jen nastartováno) omezovač to má asi tak jako ta GSXR 750 na 13tis.
honda je honda
zzzmrzlinar (Člen) 15.09.2018 10:48:08 Offline |
technická jednou za čtyři roky? to me kurva sere, to je asi rozhodnuto
https://www.motorkari.cz/clanky/moto-no … 40010.html
ty úpravy co popisuješ na motoru z Bandita by možná byly ještě lepší cesta, bo asi motor z Bandita může být v lepším stavu než Gixero někdy z doby kdy u nás vládnul Husák.
Netuším kolik může stát snížení hlavy a karboše z gixera, ale to Wiseco big bore bude už asi prílišná raketa.
K.a.s.y.m. (Člen) 15.09.2018 16:25:43 Offline |
Ta zmena ze 2 na 4 roky je hezka,ale plati automaticky nebo az od nove technicke??
K.a.s.y.m. (Člen) 15.09.2018 22:46:06 Offline |
Mour psal:Podle mě je škoda rozmrdat tak hezkou motorku v originálním stavu do stavu, kdy si to pak nikdo nekoupí. ....ale je Tvoje, tak si dělej co uznáš za vhodné.
Tak jestli bude jen menit motor tak jde o prd..ty motory vypadaji uplne stejne..jen maji jiny chladic. A ten se muze nechat banditacky
Honzik8719 (Člen) 16.09.2018 01:04:06 Offline |
Mour psal:Podle mě je škoda rozmrdat tak hezkou motorku v originálním stavu do stavu, kdy si to pak nikdo nekoupí. ....ale je Tvoje, tak si dělej co uznáš za vhodné.
By jsi se divil jak predelanej bajk nikdo nekoupi
...relativní kochač...
v úterý jsem chtěl jet na technickou... jesi to chápu dobře, tak v září ji dostanu na 2 roky a od října na 4 ? Tak to teda počkám a pojedu až v říjnu
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
zzzmrzlinar (Člen) 20.09.2018 10:19:23 Offline |
tak jsem o víkendu provětral to starý železo a zjistil jsem, že je to vlastně dobrá motorka
nicméně, v nízkejch otáčkách to asi jede na tri válce a vůbec to tak nějak pocukává. Svíce už jsem vyměnil a dvě na vnitřních válcích byly dost černý. Otázka je tedy jasná, ujmete se toho někdo? do Cidlinového Chlumce, či do Prahe klidně dovezu
zzzmrzlinar (Člen) 21.09.2018 02:35:03 Offline |
Filous psal:...záleží jak na to pospícháš??? ...jináč nemám asi trabl
nepospíchám, stejně má bejt kosa a to není na mé revmaklouby vůbec dobrý. Takže co příští týden, ideálně bych přijel úterý nebo čtvrtek v čase libovolném
zzzmrzlinar psal:Filous psal:...záleží jak na to pospícháš??? ...jináč nemám asi trabl
nepospíchám, stejně má bejt kosa a to není na mé revmaklouby vůbec dobrý. Takže co příští týden, ideálně bych přijel úterý nebo čtvrtek v čase libovolném
...tim "nepospícháš" sem myslel nejdřív druhou půlku října
zzzmrzlinar (Člen) 21.09.2018 13:57:53 Offline |
aha, no ja myslel,.ze ti to tam odvezu a ne ham dle libosti, ale takhle to taky jde Na konci rijna se ozvu
Tak STK jde prodlouzit.Na registr vozidel se prinese SPZ,velky a maly technicak a vyplnena zadost a STK se prodlouzi o dva roky.Co to stoji nevim,ale urcite to bude levnejsi nez stkdneska jsem se to dočet.
K.a.s.y.m. (Člen) 05.10.2018 14:02:31 Offline |
zzzmrzlinar (Člen) 29.11.2018 19:00:38 Offline |
Filous psal:zzzmrzlinar psal:Filous psal:...záleží jak na to pospícháš??? ...jináč nemám asi trabl
...tim "nepospícháš" sem myslel nejdřív druhou půlku října
caoo,
tak jak to u tebe vypada, docela bych uz bandita rad vodvez
zzzmrzlinar psal:Filous psal:zzzmrzlinar psal:
nepospíchám, stejně má bejt kosa a to není na mé revmaklouby vůbec dobrý. Takže co příští týden, ideálně bych přijel úterý nebo čtvrtek v čase libovolném...tim "nepospícháš" sem myslel nejdřív druhou půlku října
caoo,
tak jak to u tebe vypada, docela bych uz bandita rad vodvez
...pristi tejden ti budu volat...pristi tejden dorazim jednoho rozhrabanyho Kinga a pag si na rade...tzn. planuj transport na 10tyho a dal podle moznosti....idealne prijezd v 19h a pozdeji...muze bejt???
zzzmrzlinar (Člen) 30.11.2018 09:13:53 Offline |
Filous psal:zzzmrzlinar psal:Filous psal:
...tim "nepospícháš" sem myslel nejdřív druhou půlku říjnacaoo,
tak jak to u tebe vypada, docela bych uz bandita rad vodvez...pristi tejden ti budu volat...pristi tejden dorazim jednoho rozhrabanyho Kinga a pag si na rade...tzn. planuj transport na 10tyho a dal podle moznosti....idealne prijezd v 19h a pozdeji...muze bejt???
sehr gut Jamaica, to vyhovuje. Transport netreba planovat, az reknes "tož včíl" tak priprahnu vozejk a hotovo
zzzmrzlinar psal:Filous psal:zzzmrzlinar psal:
caoo,
tak jak to u tebe vypada, docela bych uz bandita rad vodvez...pristi tejden ti budu volat...pristi tejden dorazim jednoho rozhrabanyho Kinga a pag si na rade...tzn. planuj transport na 10tyho a dal podle moznosti....idealne prijezd v 19h a pozdeji...muze bejt???
sehr gut Jamaica, to vyhovuje. Transport netreba planovat, az reknes "tož včíl" tak priprahnu vozejk a hotovo
...ok, příští tejden škvrtek/pátek si dáme vjedít
zzzmrzlinar (Člen) 25.03.2020 12:11:53 Offline |
Tak jsem na starý kolena pořídil Kulta, a to se mi nikdy Kult zas tak nelíbil. Ale bylo mi ho líto, Skopcak co ho prodával měl asi šest děti, divnou paní a spoustu práce v nějaký neziskovce tak sacuju že mu vypouštění CO2 prostě zatrhli. No a Bandit tam jen smutne stal. Takže jsem to pojal jako charitu "zachraň vymírajici druhy". Domluvili jsme se asi na polovině původně nabízené ceny a vypravili se do Benátek. Tam se Bandita ujal jeden pan a udělal pro starej stroj co mu na očích viděl. Já už jen sehnal původní světlo a trochu polestil. Za odměnu Bandit táhne, že se mám co držet. Ještě mě čeká dolakovani spodního klínu a pár drobností, ale myslím že se záchrana podařila
zzzmrzlinar (Člen) 25.03.2020 12:12:59 Offline |
zzzmrzlinar (Člen) 25.03.2020 15:13:38 Offline |
zzzmrzlinar (Člen) 26.03.2020 21:20:46 Offline |
Já vím že máš na skútry pifku, jednou jsem se tě na opravu maxiskutru ptal a letěl jsem jak cukrar
K.a.s.y.m. (Člen) 26.03.2020 21:34:58 Offline |
zzzmrzlinar psal:Já vím že máš na skútry pifku, jednou jsem se tě na opravu maxiskutru ptal a letěl jsem jak cukrar
Se mu nediv..nez se na tom k necemu dostanes tak to v podstate cely rozeberes a na to nema kazdy nervy..zvlast kdyz na neco zapomenes a musis znova😂😂
Banditatom (Člen) 26.03.2020 22:00:49 Offline |
Filous psal:...zrovna sem chtěl napsat, že na tudle hrůzu bych psi klidně nechal chcát ...hlavně mi todle prosím nevoz na dílnu, s tím tě vyhodím
...než to vyhodiš tak to pochčij a zapal
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zzzmrzlinar (Člen) 27.03.2020 10:43:26 Offline |
Jednou jsem se pokoušel odmontovat kapoty na skútru a když mi na zemi leželo už asi 20 šroubů a kapoty se furt nechtěli hnout tak jsem šrouby zase vrátil a odvez jsem to kamosovi
LIKE není mrdka, je to levnej skútr s rádoby stykovejsima kapotama, technicky jako agility a DJ, tedy nic moc ale za ty prachy do města v pohode
zzzmrzlinar psal:Jednou jsem se pokoušel odmontovat kapoty na skútru a když mi na zemi leželo už asi 20 šroubů a kapoty se furt nechtěli hnout tak jsem šrouby zase vrátil a odvez jsem to kamosovi
LIKE není mrdka, je to levnej skútr s rádoby stykovejsima kapotama, technicky jako agility a DJ, tedy nic moc ale za ty prachy do města v pohode
je to mrdka, čistě na dizajn, nic víc, nedá se na tom nic pořádně dělat diky vymrdaným plastům, a uplně nejhorší je na tom posaz, vysoko podlaha vuči sedlu a ridítka taky vysoko, je to mrdka
__________________________________________________________________________________
Filous psal:...Já už všechny se skutrama vodstavil, krom jednoho kámoše, ten má Yamu BW 125 a toho už mám namaklyho tak že ho rozhazim za půl hodiny
ze svého Rally škubnu motor za 10 minut
Banditatom (Člen) 27.03.2020 16:50:29 Offline |
tomasNJ psal:Filous psal:...Já už všechny se skutrama vodstavil, krom jednoho kámoše, ten má Yamu BW 125 a toho už mám namaklyho tak že ho rozhazim za půl hodiny
...ale kolik na tom zustalo plastu?
Banditatom psal:tomasNJ psal:Filous psal:...Já už všechny se skutrama vodstavil, krom jednoho kámoše, ten má Yamu BW 125 a toho už mám namaklyho tak že ho rozhazim za půl hodiny
...
K.a.s.y.m. (Člen) 28.03.2020 19:41:37 Offline |
Banditatom psal:tomasNJ psal:Filous psal:...Já už všechny se skutrama vodstavil, krom jednoho kámoše, ten má Yamu BW 125 a toho už mám namaklyho tak že ho rozhazim za půl hodiny
Jestli je to podobny jak na Neosu..coz by melo..tak se sunda jen spodni šus plast a vyndaji dva dlouhy srouby a odpoji tlumic..kabely a lanka nepocitam..je to jednoducha stavebnice.
Nejhorsi jsou vodou chlazeny maxi skutry..aby jsi se dostal dopredu tak musis sundat vsechny plasty od zadniho svetla..to se teda musi vsude,ale u tech velkejch je tech sroubu proste moc.
Proste nic pro choleriky😂😂
Banditatom (Člen) 28.03.2020 20:21:16 Offline |
Zeptej se T@nela jak se kucha x max
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:tomasNJ psal:
ze svého Rally škubnu motor za 10 minut...ale kolik na tom zustalo plastu?
Jestli je to podobny jak na Neosu..coz by melo..tak se sunda jen spodni šus plast a vyndaji dva dlouhy srouby a odpoji tlumic..kabely a lanka nepocitam..je to jednoducha stavebnice.
Nejhorsi jsou vodou chlazeny maxi skutry..aby jsi se dostal dopredu tak musis sundat vsechny plasty od zadniho svetla..to se teda musi vsude,ale u tech velkejch je tech sroubu proste moc.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 180316.jpg
Spodek zůstává celý, rozdelava se celý zadek, ale je to izy
K.a.s.y.m. (Člen) 29.03.2020 10:34:49 Offline |
tomasNJ psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
...ale kolik na tom zustalo plastu?Jestli je to podobny jak na Neosu..coz by melo..tak se sunda jen spodni šus plast a vyndaji dva dlouhy srouby a odpoji tlumic..kabely a lanka nepocitam..je to jednoducha stavebnice.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 180316.jpgSpodek zůstává celý, rozdelava se celý zadek, ale je to izy
Jj asi 10 vrutu😁
...mám u pantaty v garáži už asi deset let dva samohyby Malagutti s tím, že je jednou zprovoznim, ale vždycky když se na to podívám, chce se mi začít zvracet, tag na to dal nechávám srat kocky
Filous psal:...mám u pantaty v garáži už asi deset let dva samohyby Malagutti s tím, že je jednou zprovoznim, ale vždycky když se na to podívám, chce se mi začít zvracet, tag na to dal nechávám srat kocky
Mopedy? S motorama Minareli,nebo Franco Morini?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:K.a.s.y.m. psal:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 180316.jpgSpodek zůstává celý, rozdelava se celý zadek, ale je to izy
Jj asi 10 vrutu😁
"vrutů" 6 a pak 4M5 a 10 M6...no a pak ty šrouby na motoru
Filous psal:...jo jo, mopédy...a sou f tom motory Minarelli...
Minarelli 50 ve skutru je nejvíc...ty pijadža mi moc nesedí, a ty všechny ostatní se nedají tunit takže o piči
Filous psal:...jo jo, mopédy...a sou f tom motory Minarelli...
Tak to trochu závidím... V tom našem je morini,vzducháč,čtyřkvalt. Válec a hlavu to má dokonce stejnou s tou malou krosečkou KTM co má malej Vikec,akorát v té krosce je větší karbec,větší jelito vejfuk a je to jen s odstředivkou místo špajzky.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 30.03.2020 06:28:52 Offline |
tomasNJ psal:Filous psal:...jo jo, mopédy...a sou f tom motory Minarelli...
Minarelli 50 ve skutru je nejvíc...ty pijadža mi moc nesedí, a ty všechny ostatní se nedají tunit takže o piči
Na piaggio je trosku slozitejsi primazavani.Jinak je to to sami..a tuningu taky 3 prdele😁
K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:Filous psal:...jo jo, mopédy...a sou f tom motory Minarelli...
Na piaggio je trosku slozitejsi primazavani.Jinak je to to sami..a tuningu taky 3 prdele😁
no je tam nahovno ten řemínek, bez něho nemůžeš jezdit, i gdyž jedeš mix v nádrži
K.a.s.y.m. (Člen) 30.03.2020 16:48:59 Offline |
tomasNJ psal:K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:
Minarelli 50 ve skutru je nejvíc...ty pijadža mi moc nesedí, a ty všechny ostatní se nedají tunit takže o pičiNa piaggio je trosku slozitejsi primazavani.Jinak je to to sami..a tuningu taky 3 prdele😁
no je tam nahovno ten řemínek, bez něho nemůžeš jezdit, i gdyž jedeš mix v nádrži
Fakt bych se ted nevsazel,ale myslim ze by to bez nej jelo.ta pumpa je pohanena od kliky,ale odpojit by sla..musela by tam zustat ta remenicka,ale reminek se sundat muze.
zzzmrzlinar (Člen) 06.04.2020 19:02:11 Offline |
No a tady je druhej Bandour co mám v garazi, taky byl v lázních v Benátkách takže jede jako novej. Jednoho jsem premejslel prodat ale než jsem vymyslel kteryho tak přišel Pičus Koronus a tohohle dilema mě zbavil. V garazi je to sice dost natesno, ale co už.
Jo a pro eNkarsky Ultras chci říct že mám v regale origo komplet prestavby na Nko.
zzzmrzlinar (Člen) 06.04.2020 19:03:05 Offline |
zzzmrzlinar (Člen) 06.04.2020 20:36:23 Offline |
Jo je to velkej fešák, mimochodem v cechach skoro neprodejnej když má za 14 let najeto přes 60 tisíc, jak mi řek jeden vymrd do telefonu, picus ceskej pojebanej.
Na ty polepy už jsem myslel, motolepo je má,
Mimochodem se mi fakt zalíbil ten speedohealer a už i Scotoiler jsem vzal na milost. Svy prachy bych za to asi nedal, ale když už to tam je tak se mi to líbí.
Jinak je tenhle proti tomu kultu takovej jemnější a krásné stabilní, ten Kult je takovej rabijat, krásne se mi kluci doplnujou
zzzmrzlinar psal:Jo je to velkej fešák, mimochodem v cechach skoro neprodejnej když má za 14 let najeto přes 60 tisíc, jak mi řek jeden vymrd do telefonu, picus ceskej pojebanej.....
Si mu měl říct, že mu to stočíš, když to tak chce když jsme prodávali moje SVo s 80tis., tak jsme to tak řešili a nakonec to taky pochopili, že je to
Život je boj-mašina je nej!!!
zzzmrzlinar psal:
Pěkné to máš
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2020 12:46:17 Offline |
zzzmrzlinar psal:Jo je to velkej fešák, mimochodem v cechach skoro neprodejnej když má za 14 let najeto přes 60 tisíc, jak mi řek jeden vymrd do telefonu, picus ceskej pojebanej.
Mimochodem se mi fakt zalíbil ten speedohealer a už i Scotoiler jsem vzal na milost. Svy prachy bych za to asi nedal, ale když už to tam je tak se mi to líbí.
Jinak je tenhle proti tomu kultu takovej jemnější a krásné stabilní, ten Kult je takovej rabijat, krásne se mi kluci doplnujou
Jo kult ma asi nejvic nervni podvozek a o neco neurvalejsi reakci na plyn,ale to je na tom to zabavny😁👍
zzzmrzlinar (Člen) 07.04.2020 23:06:55 Offline |
Kukii psal:zzzmrzlinar psal:Jo je to velkej fešák, mimochodem v cechach skoro neprodejnej když má za 14 let najeto přes 60 tisíc, jak mi řek jeden vymrd do telefonu, picus ceskej pojebanej.....
Si mu měl říct, že mu to stočíš, když to tak chce když jsme prodávali moje SVo s 80tis., tak jsme to tak řešili a nakonec to taky pochopili, že je to
Já měl chuť mu dát po papuli, než mu něco radit. Ať si koupí nějakou prosolenou vonavku z Itálie, ta bude mít klidně 200 tisíc ale picus se bude dívat na nějakejch hezkejch řekněme 28. I Němci který jezdej na motykach jen víkendy a dovolený mají běžne 100-200 tisíc takže Ital co na tom může jezdit celej rok udělá za 15 let jen pár tisíc a jinak se na motorku jen kouká ale komu není rady...
zzzmrzlinar (Člen) 07.04.2020 23:11:04 Offline |
K.a.s.y.m. psal:zzzmrzlinar psal:Jo je to velkej fešák, mimochodem v cechach skoro neprodejnej když má za 14 let najeto přes 60 tisíc, jak mi řek jeden vymrd do telefonu, picus ceskej pojebanej.
Jinak je tenhle proti tomu kultu takovej jemnější a krásné stabilní, ten Kult je takovej rabijat, krásne se mi kluci doplnujouJo kult ma asi nejvic nervni podvozek a o neco neurvalejsi reakci na plyn,ale to je na tom to zabavny😁👍
Ta hrubá reakce plynu se mi líbí náramně a i neklidnejsi podvozek je naprosto v pohodě. Jediný co se mi nelíbí je ze se jakoby hada tvrdší předek s vymeklym zadkem. Zkusím předek trochu povolit a zadek naopak pritvrdit, ale myslím že dojdu k tomu, že předek je po repasu a fajn a na zadek holt objednám u Kojaka to YSS
zzzmrzlinar psal:Kukii psal:zzzmrzlinar psal:Jo je to velkej fešák, mimochodem v cechach skoro neprodejnej když má za 14 let najeto přes 60 tisíc, jak mi řek jeden vymrd do telefonu, picus ceskej pojebanej.....
Já měl chuť mu dát po papuli, než mu něco radit. Ať si koupí nějakou prosolenou vonavku z Itálie, ta bude mít klidně 200 tisíc ale picus se bude dívat na nějakejch hezkejch řekněme 28. I Němci který jezdej na motykach jen víkendy a dovolený mají běžne 100-200 tisíc takže Ital co na tom může jezdit celej rok udělá za 15 let jen pár tisíc a jinak se na motorku jen kouká ale komu není rady...
Chápu
Stránky: 1 2